BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #653377 przez gosia28
ferritka napisał:

aa nie, kolega jego bedzie :) A sobie pomylił chyba bierzmowanie z komunią bo sobie zamówił w prezencie od świadka rower :cheer:

padłam :woohoo:

Gosia2712 ja miałam infekcję i w 4 dni wyleczyłam więc może u Ciebie też szybciutko pójdzie :)

Marta M może być ciekawie. Ciekawe na kogo groszek wypadnie :)
... a na kogo fasolka :lol:

Studentka ja jestem od testów uzależniona więc Cię doskonale rozumiem :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #653415 przez gosiak
Też miałam taki czas że w cyklu to i ze trzy razy sie testowało, a teraz nawet nie kupuje :silly: bo cholera nawet mi cienia nadziei nie daje i przychodzi jak w zegarku albo dzień szybciej B)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #653476 przez Mirella
Ferri, no Ty to jesteś naprawdę niesamowita, takiego testa to ja w życiu nie widziałam. Ale lepiej się pohamuj, bo wiesz, brzucha od razu nie ma, ale biodra dość szybko się rozchodzą, to i tak sie w kieckę nie wciśniesz jakby co :)

Powiem Wam, że ja to jestem ciekawa jak to jest mieć teściową, serio. Nigdy nie miałam :( Ja to może i bym wytrzymała, ale czy ona ze mną?

Monia, w ciąży co chwila coś kłuje albo ciągnie albo diabli wiedzą co, przyzwyczajaj się :)

Wiem, że coś jeszcze miałam ale nie wiem co, skleroza mnie dopadła i trzyma, wrrrr

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #653512 przez Dave
Dzień dobry,

Ja znowu skoro świt :cheer:

Ja dziś nie pospałam, Młody coś się budził i o 3 zrobił sobie przerwę na oglądanie budzącego się dnia i słuchał ptaszków. No i pobudka już wcześnie. Ale co zrobić, tak to jest przy szkrabach.

Idę sobie już mięsko przygotować na obiad, pomyślę nad jego koncepcją. Mati sobie z bujaka patrzy co się dzieje.

Trzeba ogarnąć chatę przed wizytacją nietopery, no i położna też dziś nas odwiedza.

Mmiłego dnia.

p.s. piękne słonko już nas wita :lol: :lol: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 11 miesiąc temu #653527 przez MoNiaaa
witam sie i ja :)

u nas tez zapowiada sie slonecznie :):)

Feri masz przeboje z tymi testami :side:
ja nia ciazowym tez mialam 3 kreski bo tak gdzie sik wysechl utworzyla sie jeszcze jedna :P
ale takich pasiakow to jeszcze nigdy nie mialam :blink:

Anoda gosia wspolczoje mieszkania z tesciowymi...ja swoja lubie i codziennie ja widuje ale mieszkac to nigdy w zyciu!!!
choc ja narzekac nie moge i do tego pyszne obiadki robi :D
zreszta ja to nawet ze swoja mama bym juz nei chciala mieszkac bo bysmy sie pozabijaly czasami :blush:

duska piekna i jaki sloneczny wianek :)

oj przyszly tydzien pelen wrazen sie szykuje :)

a wlasnie Mirella ty bys mi wywrozyla co tam w brzuchu u mnie kielkuje??

http

]

11 lata 11 miesiąc temu #653545 przez karolina G
Witam w ten słoneczny poranek

aj jak to miło wstać rano i zobaczyć dom pełen słońca aż żyć się chce.

Jestem tu nowa i kiedy dziś czytałam Wasze wypowiedzi z wczoraj zachodziłam w głowę o co chodzi z tą "nietoperą" :unsure: najpierw obstawiałam miesiączkę bo przecież tutaj najbardziej w świecie to jej nie lubimy ale z biegiem czytania postów coś zaczęło mi tu nie grać no i mnie olśniło co to za stwór kryje się pod tą nazwą :laugh: oj nie śmiejcie się tylko ze mnie, uczę się ciągle ;)

Studentka ten test ciut za szybko ale wiem jak trudno wytrzymać sama się wczoraj zastanawiałam czy nie zrobić ale jeszcze się powstrzymałam, jednak te rozważania tak siadły mi na podświadomość, że całą noc męczył mnie sen w którym wręcz pożerałam kiszone ogórki wprost z ogromnego kamionkowego garnka jak jakiś kiszonkowy potwór, masakra normalnie.
Aj muszę czymś zająć myśli by tak nie wariować tylko się wyluzować.

Ferritka no cóż mogę powiedzieć cioć tu sporo oby test się sprawdził to jakoś wesprzemy, od przybytku głowa nie boli:)

Miłego dnia dziewczyny :)

11 lata 11 miesiąc temu #653582 przez Dave
karola-no mamy tu swoj stareczkowy slang:-) szybko sie go nauczysz:-)

jeszcze sie przekonasz jakie z nas krejzolki:-)

mam nadzieje, ze szybciutko sie Twoj sen spelni i bedziesz nas tu ogorami raczyc.

my ogarniamy chate, tzn.maz zostal chwilowo sam na placu boju,bo my a raczej Mati, sie stoluje w restauracji:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #653593 przez Gravity
Witam Kochne

Ja oczywiscie film do 2 ogladalam i od 6 na nogach:(wyspana ze hoho:)

Trzymajta za mnie kciuki prosze 9:50 mojego czasu czyli u Was po 10:50.

Moj Misiek taki rozmowny ze odkad wrocilam z pracy powiedzila do mnie 3 slowa"juz schodze,nie"
tyle sie wczoraj z nim nagadalm chyba tez przejety:(a potrzebowalam slow otuchy od niego:(

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 11 miesiąc temu #653631 przez asiulek_dolls
witam
przyznam, że nie czytałam Waszych postów ale ze względu na nazwę wątku postanowiłam wkleić Wam pewien link, mam nadzieje że pomoże tym z Was które ciągle się starają
www.sanktuariumokulice.pl/ksiega_modlacych
pozdrawiam, życzę powodzenia i trzymam kciuki :)
sierpnióweczka 2013 :)

11 lata 11 miesiąc temu #653639 przez iwonta_kg
Witam sie i ja z rańca :)

Gravity faceci czasem tak mają. Napewno tez sie stresuje wizyta. Trzymam kciuki! Napewno bedzie dobrze:)

Mirelka piękna masz córe!!! :lol:

U mnie od rana 17 stopni, slonce mocno grzeje. Może sie na plażę dzis wybiorę bo zapowiadają nawet do 24 stopni :) nie za zimno nie za gorąco w sam raz dla ciężarnej :)

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #653654 przez pani_p
Dobry ;)

Zawsze jak mnie nie ma to Ferri nam tu zajrzy... Buuu! Pozdrawiam Cię babo i rzuć w cholerę te śmierdziuchy :)

Mirella że niby Duśka na tym zdj już nie jest taka piękna? Oj na pewno nie ;) Śliczna dziewczyna :)

Iwonta jak ja Ci tego morza zazdroszczę... Na tym blokowisku to nie ma gdzie wyjść żeby słonka trochę złapać :(

Monia mnie tez na początku brzuch bolał, ciągnął, takie uczucie jak przy @. Także nie martw się tym ;)

Ja jakaś zestresowana się od rana czuję a nie mam czym:/ Serce mi wali i taka roztrzęsiona w środku. Głupie uczucie... Może się Gravity przejmuję? Daj znać kochana zaraz szybko po wizycie jak maleństwo :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #653658 przez MoNiaaa
a ja zaczelam czytac od nowa greya :blush:
troche z nudow ale dalej mnie fascynuje ta ksiazka:)

a co z 3 czescia crossa? wie ktos cos na ten temat??

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http

]

11 lata 11 miesiąc temu #653677 przez pani_p
ja szukałam ostatnio tej trzeciej części, ale jeszcze, że tak powiem, nie wyszła. Niby premiera jest na maj, ale nigdzie nie znalazłam konkretnej daty. Też bym coś fajnego poczytała :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #653691 przez anoda89
Witam. U też dzisiaj słonecznie, w cieniu jak narazie 20 stopni :lol: Odpije herbe i lecę na zakupy dopóki słońce mocno nie grzeje.

Mirella pikna ta Twoja córcia :kiss:

Karola uśmiałam się ale masz prawo nie wiedzieć o co chodzi :laugh:

Gravity kciuki zaciśnięte i czekam na wieść :)

Pani oj tak to już jest że matka najpierw stresuje się o dzieciątko w brzuchu a później poza nim i tak już do końca życia. Będzie dobrze :kiss:

Monia wzdęcia ja miałam w ciąży i coś strasznego to było :dry: Monia ja teraz czekam na film :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #653698 przez iwonta_kg
Monia mój brzuch jest z dnia na dzień coraz większy :laugh: :laugh: :laugh:
Niedługo ty będziesz wrzucać fotki swojego jak rośnie :laugh: :laugh:

Co do książek mogę wam polecić coś fajnego. troche dla młodzieży ale dla dorosłych też się nadaje. taka życiowa. MIŁOŚĆ W BERLINIE

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka