- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
pozniej jej mowilam ze dzidzius moze byc chory jak tak robi itp niuby przepraszala i calowala brzuszek ale ona jednak jest mala i niby wie ale robi swoje

iwonka ty sie tym szpitalem tak nie przejmuj!!!mysle ze duzo zalezy od poloznych na jakie trafisz
dziecka ci napewno nei podmienia bo ty widzisz jak podpisuja opaski i ty masz tez nr
a ty nawet jak od razu nie zobaczysz malego to bedziesz miala czas zeby odpoczac. ja mialam pecha bo urodzilam ok 20 pozniej sie lezy jesczze na salo poporodowej a ze bylam usypiana bo lozyska nie urodzilam to Julke widzialam 5 min i ja wzieli dostalam ja dopiero o 6 rano
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolina G
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

3 miesiace to rzeczywiscie nie tak dlugo ale niestety jak sie na cos a wlasciwie kogos czeka to sie wydaje wiecznosc niestety nie ma na to lekarstwa moze tu na forum czas szybciej ci bedzie plynal

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- karolina G
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

właśnie taki mam plan MoNiaaa, starania + miłe spędzanie czasu na forum połączone ze zbieraniem doświadczeń dłużej starających się forumowiczek = sukces

- MoNiaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

w kazdym szpitalu pewnie jest inaczej.
u nas tata przez okno moze patrzec jak jest cc a pozniej zaprowadza dziecko z polozna na sale noworodkow

a dzis byl moj termoin porodu

- karolina G
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Wiesz strach zawsze będzie, to naturalne, bo każdy poród jest inny, ale strach oswojony już nie taki straszny

- karolina G
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
iwona nie wiem czy powinnam się wypowiadać bo przecież wszytko jeszcze przede mną, ale tak sobie myślę, że może szkoła rodzenia( jeśli istnieje coś takiego przy szpitalu w którym będziesz rodziła)troszkę rozwiałaby Twoje wątpliwości. Takie szkoły organizują wizyty w szpitalach, można się dowiedzieć co i jak, znaleźć odpowiedzi na nurtujące pytania. Jeśli nie szkoła to może uda Ci się nawiązać kontakt z jakąś położna z tego szpitala.
Wiesz strach zawsze będzie, to naturalne, bo każdy poród jest inny, ale strach oswojony już nie taki straszny.
Karolina ja mam troche bardziej skomplikowana sytuacje niz to wyglada. teraz bede miala cesarke w innym miescie niz mieszkam i nie oplaca mi sie chodzic na szkole rodzenia. poza tym jestem w drugiej ciazy teraz a do szkoly chodzilam jak bylam w pierwszej. chodzilam w sumie tylko po to zeby maz byl ze mna przy porodzie. zbyt wiele z niej nie wyniosłam. a ze skonczylo sie cesarka a cesarka przykrym finalem to nie bede sie w szkole rodzenia bawic. mam ginekologa w tym miescie w ktorym bede miala przeprowadzany zabieg i jego pytam o wszystkie szczegoly.
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24

Dzisiaj była pierwsza noc odkąd się wyspałam w ciąży :-D no tak mi się fajnie, twardo spało, że szok.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ciekawe czy tak zostanie czy to dziś tylko takie święto

No Monia trzeba uważać. Ja np jak jestem w tłumie ludzi to jakąś taką panikę odczuwam, że ktoś mnie uderzy w brzuch. W końcu jeszcze nie jest to tak widoczne więc ludzie nie patrzą a pchają się na potęgę...
Cześć Karolina

Iwonta ja mam jeszcze kupe czasu do porodu i brak takich doświadczeń jak Twoje a i tak już o tym myślę i się boję, więc doskonale rozumiem Twoje rozterki i obawy. Ale trzeba myśleć, że bedziee dobrze

Miłego dnia

- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72

Monia podejrzewam że Julka jeszcze nie wie o co chodzi z dzidzią, jak brzuch będzie większy to może zacznie do niej dochodzić.
Dave widzę że Ty jak o świcie wstawałaś tak dalej wstajesz

KarolinaG Witam na forum

Iwonta wyluzuj bo nic Ci zamartwianie nie da, nie zmienisz zasad w szpitalu a tylko Kacperek się denerwuje z Tobą. Będzie dobrze

- gosia28
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 32

Karolina witaj na forum

Iwonta spokojnie, nie martw się teraz tym, na wizycie popytasz lekarza o wszystko to rozwieje Twoje wątpliwości.
Monia spokojnie.
Pani super że się wyspałaś. Ja to w ciąży cały czas spałam nie wiem jak to możliwe, ale 20.00 nie mogłam doczekać i oczywiście obowiązkowo drzemka popołudniowa

Dziewczyny oficjalnie wydaję zakaz nerwowania

- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Witam Karoline

iwonta_kg wiesz co co do oscypka ciezko mi powiedziec mi zabroniono serwo plesniowych:(ktore uwielbiam.
Dave dzielna mama sliczna parka:)
Dave
Ty juz mozesz spac i spisz spokojnie?bo ja ostsnio nie moge spac budze sie w nocy zasnac nie moge porazka wstaje zmienta i zmeczona bardziej niz sie klade:(
Tochyba wina tego jutrzejszego usg:((((byle mnie to nie wykonczylo:(((