BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 11 miesiąc temu #658573 przez gosia28
gosiaku nie idę, przynajmniej w tym tygodniu. Chyba, że po to żeby @ wywołać, bo zazwyczaj jak poszłam to mnie zalewało zanim wynik odebrałam...

a to nie wiedziałam, że tylko połowę refundują. Dobre i tyle, ale swoją drogą zabija mnie wielka polityka prorodzinna, ci co mogą nie decydują się bo ich nie stać utrzymać, a Ci co chcą a nie mogą to nawet nie stać, żeby mieć szansę na dzidzię. No i w dodatku jakby się kto dowiedział to mohery by poćwiartowały za to.

a "zdarza się" nie wiem dlaczego, że niektórzy nie powinni mieć zawodów, które pełnią

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #658574 przez studentkaae
no to zdrowie - ja sobie polałam martini czerwone
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #658576 przez anoda89
Czytam i łzy w oczach mam :( Dziewczyny nie poddawajcie się i walczcie o szczęście :kiss: :kiss: :kiss:

Lekarz idiota i debil skończony. Dziecko mogłoby żyć gdyby w porę zareagowali i matka mogła nie przeżyć, wykrwawić się

11 lata 11 miesiąc temu #658577 przez gosiak
Mała mam jakieś ostatki (na jedną lampuszke) czerwone oczywiście półsłodkie :blink: już se polałam, zdróweczko ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 11 miesiąc temu #658580 przez ferritka
no i same widzicie, nie ma sprawiedliwości..... żyć się odechciewa poważnie :( :(
ja rozmawiałam z moim o in vitro. Popiera mnie, powiedział że cokolwiek w tej kwestii postanowie on mnie poprze. Ale też przestał reagować jak mu mówie , ze znowu @ przyszła. albo brak mu słó albo już się przyzwyczaił, że inaczej nie będzie.

tutaj jest taki ośrodek i przyjeżdżają tu chore dzieci, na dawna, na inne schorzenia, napatrzę się jeszcze na te chorowite bidulki i nie wiem już sama czy chcę czy nie chcę dziecka. boje się, że jak tak długo się staramy i nic ,że w końcu się uda ale stanie się coś strasznego. Nie wiem dlaczego mnie tak nachodzi :( :( :( :( :(

poza tym tak mnie zalewa, że mam wrażenie że chyba cała się poprułam :( :(

tule Was moje kochane, dobrze być wśród osób, które rozumieją mnie bezgranicznie i bez słów :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

otwieram browara, na trzeźwo jestem nieprzyjemna :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #658582 przez Mała
Studentka aż mi ślina kapie, a ja nie mam nic akurat w domu :dry:

11 lata 11 miesiąc temu #658584 przez gosia28
studentka widzę, że już polałaś, to następną butelkę ja wyciągam :) mam takie winko w spiżarni domowej roboty, ma już 16 lat :cheer: :side:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 11 miesiąc temu #658590 przez Mała
Kurcze tyle miało być testowania i emocji :(
Emocje są łzawe eh

11 lata 11 miesiąc temu #658593 przez gosiak
Ferritka ja mam tak samo, boje się że jak się uda to albo poronię albo że coś nie tak będzię :( a tego nie przezyje :( przez pirwsze trzy miesiące to jak Boga kocham będę leżeć i nic nie robić nie ważne czy lekarz zaleci lezenie czy nie :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #658596 przez studentkaae
no, Mała - ojoj, toś Ty nie przygotowana do zajęć dzisiaj :silly:

zdrówko, zdrówko Kochane.

Sis - wiesz co, jak przeczytałam co teraz napisałaś apropos Twoich lęków dotyczących choroby dziecka to jeszcze bardziej sie uświadomniłam w tym, że Ty naprawdę moją odnalezioną po latach siostrą mentalną bliźniaczką musisz być. bo ja też mam takie lęki, chociaż to moze każda kobieta tak ma, a my to jesteśmy jeszcze bardziej wyczulone na to. no sama nie wiem.

nooo, i Gosiak tez tak ma - czyli kolejna nasza siostra. Gosia - a Ty też tak masz? to czworaczkami zostaniemy :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #658598 przez Mała
Dziewczyny z chorym dzieckiem łatwo nie jest, wyje się co chwila, ale jest. Ja bym mojego Kamila za nic w świecie nie zamieniła na inne, zdrowe dziecko.

Gosia ja leżałam od 12 tc z Olą i nie wierzę ci, że wytrzymasz tydzień leżenia bez zaleceń lekarza :blink:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #658606 przez gosiak
studentkaae napisał:

no, Mała - ojoj, toś Ty nie przygotowana do zajęć dzisiaj :silly:

zdrówko, zdrówko Kochane.

Sis - wiesz co, jak przeczytałam co teraz napisałaś apropos Twoich lęków dotyczących choroby dziecka to jeszcze bardziej sie uświadomniłam w tym, że Ty naprawdę moją odnalezioną po latach siostrą mentalną bliźniaczką musisz być. bo ja też mam takie lęki, chociaż to moze każda kobieta tak ma, a my to jesteśmy jeszcze bardziej wyczulone na to. no sama nie wiem.

nooo, i Gosiak tez tak ma - czyli kolejna nasza siostra. Gosia - a Ty też tak masz? to czworaczkami zostaniemy :laugh:

No widzicie ja tak czułam że jeszcze mam siostry :lol:

A widziałyście bliźniaki co się jakoś teraz urodziły przez cesarkę? Trzymały się za rąsie :kiss: ale to nie w pl

Mała jak będę miał okazję to się przekonam :laugh: ale wiem ze bede chuchac dmuchac z kazdej strony

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #658608 przez studentkaae
Mała - masz rację - dziecko czy zdrowe czy chore jest nasze i kocha sie je najmociej na świecie, jest iskierką taką naszą i sensem życia bez względu na wszystko, choć wierzę, że łatwo na pewno nie jest.

taaak, widziałam te słodziaki - bliżniaki na fb :)

ech, patrzę na mój suwak - tratwa dobija już do wyspy... 3 lata i dalej w dwójkę :(

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #658615 przez gosia28
z takim bagażem doświadczeń, tak długim wyczekiwaniem, takim rozchwianiem emocjonalnym trudno o ciążę bez obaw.
I strach czy dziecko będzie zdrowe jest również naturalny.

ja nie widziałam, a gdzie je można uglądnąć? :side:

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 11 miesiąc temu #658624 przez studentkaae

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka