BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #673103 przez Martynka__89
Hej :) Dave to miałaś kupę roboty ;) pamiętam jak Duduś mnie tak załatwił :P . Pogoda nie rozpieszcza ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, wczoraj byłam z Mateo na spacerze miał kalosze spodnie i kurtkę przeciw deszczową i każda kałuża należała do niego. Moje dziecko lubi nawet taką pogodę, ja nie koniecznie. Lacra trzymam kciuki niech lacruszki jeszcze chwilę zaczekają. Ja mam nadzieję że pogoda w lipcu nam to wszystko wynagrodzi i będziemy mogli pojechać odpocząć nad morze. Mateusz w końcu zaczyna powtarzać co prawda pomalutku ale jestem mega dumna i chyba zaczyna przechodzić bunt dwulatka :lol: przynajmniej mam taką nadzieje już zaczynamy się po "dorosłemu" komunikować. Za nasze Staraczki cały czas trzymam kciuki :) też spotkałam bocianki i nakierowałam je tu. I gratuluje "zakiełkowanym" Dziewczyną :)

Ps. Zapomniałam dodać że od poniedziałku nareszcie zaczęłam treningi (skalpel) i jakoś lepiej się czuje choć ze wstydem stwierdzam że pomimo 24 lat moja kondycja to porażka :angry:
Miłego dnia.

Moja Kropeczka:(9.02.2015

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #673134 przez pani_p
Dave no to Mati zaszalał :D hihi

Ferri to może Ty jakaś zestresowana jesteś albo tak się przemęczasz, że spać później nie możesz? Kurczaki...

Ja chyba popadnę w depresję przez tą pogodę, całą noc lało, teraz leje i nie widać szans na poprawę... Normalnie jak w więzieniu bo wyleźć w taką pogodę to trzeba być hardcorem... Gdzie to nasze śliczne słoneczko? :(

11 lata 11 miesiąc temu #673439 przez Agusia83
A u mnie raz leje, raz się przejaśnia...innymi słowy do 4 liter ta pogoda...mogę się jedynie cieszyć, że nie ma upałów i jakoś daję rady.

Ferii, uśmiałam się z Leonka...on to taki Leon zawodowiec.... :silly: a Ty jak nie mozesz w nocy spać, to przytul sie do narzeczonego lub go wykorzystaj :silly: po takim wysiłku fizycznym na pewno osłabniesz :silly:

Dave, a jaka super niespodzianka na dobry początek dnia :lol: dzieci wiedzą jak nas uszczęśliwić :silly:

Ja dziś wypędzam synka z brzucha, wysprzątałam chałpę...a jemu to jak narazie dynda...później jeszcze poprasuję...narazie odpoczywam, bo moja Kukułeczka poszła spać.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #673545 przez Gosia 2712
Czesc :)
Nawet nic nie mowcie o pogodzie :S juz mam tego dosyc :S chodze taka ospala ze szok :S nawet kawa mi nie pomaga :S

Dave to mialas fajny poczatek dnia :P

Jade dzisiaj w sprawie pracy :) trzymajcie kciuki zeby mnie przyjeli :D bo w domu juz mnie kurwica bierze z tych nudow :S

Agusia slyszalam ze
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
przyspiesza porod :P

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #673570 przez MoNiaaa
hej

ostatnio malo pisalam ale czytam regularnie ale w domu to nigdy czasu tak na kompa nie ma :P
teraz juz na posterunku w pracy...

pogoda strasznie dobijajaca i konca nie widac :ohmy:

gosia 3mam kciuki za prace!!!!rzeczywiscie tak siedziec dluzej w domu to idzie zwariowac
pochwal sie co to za praca :)

dave mialas niezla pobudke:P
a jak tam Mati rosnie?pochwal sie malym:)
jak Majos sie czuje jako starsza siostra?

http

]

11 lata 11 miesiąc temu #673600 przez Gosia 2712
Monia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

11 lata 11 miesiąc temu #673625 przez MoNiaaa
gosia w masarni to niezla robota zawsze cos do domu tanmiej mozesz sobie zalatwic :P 3mam kciuki zebys ie udalo!!

http

]

11 lata 11 miesiąc temu #673662 przez Agusia83
Gosiu, ja też trzymam mocno kciukasy, dawaj znać jak wrócisz...

Dave, nasze dzieci mogą sobie rączki podać...Emi przed chwilą strzeliła ogromną kupę, która sięgała po pachy....musiałam wziąść ją pod prysznic a później dźwigać klocuszka bo męża jeszcze nie ma w domu..

Gosiu,

11 lata 11 miesiąc temu #673667 przez MoNiaaa

http

]

11 lata 11 miesiąc temu #673739 przez gosiak
Większość facetów chyba myśli podobnie jak M agusi :lol: mają wyobraźnie :lol:

Dziń dybry tak w ogóle ;)

wieści od Lacruni - na KTG wyszły małe skurcze których Ona nie czuje :S także do końca chyba nie wiadomo czy jutro ją puszczą :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 11 miesiąc temu #673742 przez Agusia83
Monia,Twój maz ma w zupelnosci rację,tak więc mój sie boi,albo mu sie nie podobam.? :(

11 lata 11 miesiąc temu #673745 przez MoNiaaa
agusia to zes teraz wypalila!!!!!kobieto jak on cie dorwie po pologu to nie bedziesz wiedxziala jak sie nazywasz :lol:

http

]

11 lata 11 miesiąc temu #673756 przez Agusia83
Hahaha...Monia może i masz racje,bo by od lutego musieliśmy sie powstrzymac,a możemy dopiero od zeszlego czwartku,ale D.nie chce,boi sie i mówi,ze nie będzie syna na sile wypychal...sam bedzie wiedzial. kiedy opuścić mój brzuch.

Moze i lepiej by Lara została w szpitalu? Przynajmniej byłaby pod stala kontrola lekarza.

11 lata 11 miesiąc temu #673802 przez anoda89
Dobry :)

Ferri kochana ja ci wysyłam parę boćków bo ja jeszcze mam starania wstrzymane :kiss: :kiss: :kiss:

Mirella ale Duśka jest udana :laugh: ale co fakt to fakt pogoda się popsuła ;)

Agusia uparty ten Twój syn nie ma co ale widocznie mu dobrze w brzuszku i nie ma zamiaru szybko go opuścić. Mało pocieszające :silly: Domyślam się że ci mega ciężko ale jeszcze troszkę :)

Też mi się wydaje ze lepiej jak Lacra będzie na obserwacji i niech siedzi ile trzeba, przy najmniej odpocznie ;) Szpitale może trochę dołujące są ale o dobro cinek chodzi :)

11 lata 11 miesiąc temu #673810 przez Gosia 2712
No i jestem :) dziekuje za trzymanie kciukow chyba zadzialalo :) jutro ide do pracy :D

Monia hehe no juz na przywitanie dostalam od szefa 1kg śląskiej kielbaski :P

Agusia to wspolczuje, ale nie gadaj takich glupot ze mu sie nie podobasz :S gdzie Feri? zaraz jej karze Cie na jezyka posadzic za takie gadanie :P

Mi tez sie wydaje ze lepiej zeby Lacra posiedziala w szpitalu tam wiadomo jest pod lepsza opieka :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka