BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 11 miesiąc temu #672847 przez gosiak
Słoneczny dzień, wieczór? Dziewczyny nie dołujcie :P ja już prawie w depreche wpadnełam :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #672898 przez Gravity
gosiak napisał:

Słoneczny dzień, wieczór? Dziewczyny nie dołujcie :P ja już prawie w depreche wpadnełam :silly:

U mnie powaga sloneczny 5 dzionek i caly tydzien taki ma byc 24% nad morzem to upal:)

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #672939 przez ferritka
bry moje Kochane,

no przeczytałam wszystko i obejrzałam wiadomości...załamka słyszałyście o tej rodzinie co bliźniaki zamknięte i odcięte od świata trzymała bo ich nie chcieli :angry: :angry: :angry: :angry: zawsze powtarzam, że nie ma złych ludzi. Dzisiaj chyba straciłam nadzieje.
dajcie mi tych chłopców, przygarnę i pokocham jak swoich, jak Bóg mi świadkiem.
lipcówki też zczytałam. brak mi ponownie słów.

a teraz weselsze rzeczy:
mirellka jak Ty pozeznawać idziesz to weź Ty się przyznaj, że jesteś tajną agentką do zadań specjalnych i że Cię tu długo nie było bo miałaś tajną misję B) dobra komu jak komu ale nam możesz powiedzieć ciiiiiii nikomu nie powiemy :lol: :lol: :cheer: :kiss:

Lacruńkę też nawiedziłam esemensem, aa fajnie że dobrze u niej, że Cinki się nie wyrywają bo przecież zimno jest. kciuki zakrosowane i nie puszczam, no nie powiem źle się gotuje z zaciśniętym kciukiem, ale dra dobra Cinkowej sprawy się poświęcam :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: czyli co moje drogie Panie, rodzinka staraczkowa się nam niebawem powiększy, miejmy nadzieje ,że niebawem to za najmniej dwa tydnie będzie B) B)

Anoda, w jakich Ty rejonach mieszkasz że wszystkie bocki z Afryki lotają koło Ciebie i stają na Twej drodze,hyyy?? ja w tej kuchni to jedynie muche mogę czasami spotkać, boćka to tylko Twojego oglądam :S a może to znak ???? :silly: :silly: szykuj się kochana bo nie znasz dnia ani godziny :kiss: :kiss:

Pani, leż i pachnij a nie się forsuj porządkami :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Gosiak, ja myslę, że nasza siostra szlachetna Studentka poleje nam syropku na wzmocnienie, bo ja też dostane depresji pogodowej :lol: :lol: :lol: :lol: Sis no więc jak? klonujesz się już czy pijemy???? :cheer: :lol: :lol: :blink:

Gravity, a nad którym morzem Ty siedzisz, bo nad moim pissssssssssssga jak w listopadzie :dry:

Martusia a jak Ty się czujesz kochana? wsio oki? a jak Majunia ma się??

aaa Dave, Mała, Asik ,Mesy , Agusia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ściskam Was i tule bo sobie o Was pomyslałam właśnie

a co u Moni??

a która pokaże nam testa ? jakieś wielkie tesotwanie w drodze w ogóle czy wszystkie na wakacyjnym urlopie się wczasują i zabieramy sie do pracy od września??
jakieś typy??
no to ja obstawiam..........Gosiaka!!!!!!!!!! bo coś mnie się przyśniło, że sprzedałaś busa emka :S :S :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #672961 przez gosiak
Feruś fajno że mnie obstawiasz, ale busik jeszcze czeka na remonta (przedsprzedażowego) także plany mogą się poślizgnąć ;) tym czasem w przyszłym cyklu w planie IUI :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 11 miesiąc temu #672975 przez ferritka
Gosiaku, czyli 6 zmysł mnie nie zawodzi, coś jest na rzeczy B) B)
no to nie pozostaje mi nic innego jak zacisnąc ostatniego mojego wolnego kciuka i tźymać aż powiesz "już " :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

p.s. wiecie, że od już kilku dobrych dni nie mogę spac, no ufa męcze się i dręczę i nic :dry: nawet Stary na mnie z byka paczy jak ja tak spać nie mogę i gadam do niego w nocy i opowiadam :angry: :angry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #672985 przez Mirella
Ferri, no misję za misją mam, a myślisz że tutaj to co ja robię? Walczę z cyberprzestępczością :P :lol:

A u mmie całkiem przyjemny wieczór był, co prawda nie gorący ani nic z tych rzeczy, ale dałoby się na dworze z piwkiem posiedzieć, w dawnych przedduśkowych czasach tak robiliśmy :)

ale jakieś wieści niedobre powodziowe mnie dobiegają, lepiej żeby te deszcze sobie już polazły, a kysz a kysz a kysz.

A na dobranoc mam dla Was scenkę rodzajową :lol:

Deszcz zaczyna padać, Duśka wyszła przed dom i krzyczy nie wiadomo dlaczego, i taki dialog dziecka z tatą:
- Dusia dlaczego krzyczysz? Nie można krzyczeć jak nic się nie stało.
- Ale mi się stało!
- Co ci się stało?
- Zepsuła mi się pogoda!!!

11 lata 11 miesiąc temu #672993 przez ferritka
B) Mirellka, uff ufff dobrze, że byłaś zajęta chyba poszukiwaniem przestępczości na blogu w tym czasie co ja tu od dziewczyn leki wyłudzałam, no bo to też takie było przestepstwo internetowe :cheer: :lol: :lol: :blink:

Duska jest rewelacyjna :lol: :lol: :lol:

aaa mówiłam Wam ,że Leonek potrafi tu wodę w kiblu spuszczać?? B) B) :lol: ale ciiiiiiiiiiiiiiinie mówcie właścicielowi pensjonatu,bo mi kurka rurka wodę odetnie :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #672999 przez Mirella
Ferri, jakie zajęta, myślisz że ja nie widziałam??? no co Ty, wszystko widziałam, nie martw się , po Ciebie tez przyjdą, ale to już po ślubie, po znajomości Ci to załatwiłam, żebyś widzenia małżeńskie mogła mieć :blush:

dawaj fotę Leonka, albo lepiej filmik jak wodę spuszcza, to będzie dobre :lo

Duśka ostatnio co chwila wali takie teksty, można płakać ze śmiechu, czasem płaczemy :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #673003 przez ferritka
B) B) aaaa no chyba, ze tak, nooo kara musi byc, po ślubie..tylko mojemu A nie mów, żeby się nie rozmyślił ;>

a wiesz co myśmy z A przezyli jak przebudziła nas spłukująca się w wc woda w środku nocy..ja leży A leży a woda się spuszcza.... :dry: strach mnie obleciał, że mi jakieś turysty w nocy w wc urzędują ...a to Leonek :lol: :lol: :lol: :lol:

jak mi się uda to go nagram B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 11 miesiąc temu #673004 przez Mirella
ja tam bym zaraz na duchy zwaliła :blush:

idę się wyprysznicować i pod kołderkę, dosyć tej walki z cyberprzestępczością :P

11 lata 11 miesiąc temu #673010 przez Dave
Feritka-buziakuje Cie mocno.

Uwazaj tam przy tych garach z tymi zacisnietymi kciukami.
Leonek boski-nagraj,nagraj:-)

A ja dopiero sie do spania wybieram. Moj emek mnie dorwal i nie chcial wypuscic:-P cwaniak,bo to ja w nocy do Mata wstaje. A ciekawe za ile pobudke zapoda,bo cos tam sobie sapie.

I qwa,gdzie to slonce,gdzie pogoda!!!
Ktos sie nie bal i zaje..l:-(

Ok,dobrej nocki zycze:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 11 miesiąc temu #673012 przez Dave
To se wygadalam-sie obudzil i wlasnie sobie wcina:-)

11 lata 11 miesiąc temu #673019 przez iwonta_kg
Witam się w środku nocy cierpiąca na bezsenność...

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 11 miesiąc temu #673029 przez Dave
eszcze sie dobrze dzien nie zaczal, a ja mam pierwsze wyzwanie zaliczone.
Spotkal mnie zaszczyt ogarniecia mega kupy,ktora siegala plecow i wyruszyla na wolnosc poza pampersa.
Dodam,ze wczesniej mlody niespodziewanie postanowil uwolnic siurki:-)

Ot,takie mile dzien dobry mamo:-P

Iwonta-oj tez w ciazy przerabialam bezsennosc. Trzymaj sie Kochana.

11 lata 11 miesiąc temu #673079 przez iwonta_kg
Dave to poważną misję miałaś z tą kupą ;) pełen szacun hehe

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka