BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 6 miesiąc temu #769841 przez Marta M
Anoda beta wielgachna :):) I co? Nie ma się co stresować :):)

pani Ty już za dwa tygodnie masz tp, wow, kiedy to zleciało :):)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #769848 przez emka
Anoda Super że bete zrobiłaś, będziesz mogła spać spokojnie :) Jak chesz to powtórz za 2 dni. Cieszę się razem z Tobą :) No i ten stres, mnie też paraliżuje, pozdrówka :)

Czy dwa szczęścia to za wiele...?

11 lata 6 miesiąc temu #769850 przez mesy
Anoda wiem łatwo się mówi nie stresuj się... ale musisz teraz myśleć o dzidku którego masz we brzuchu więc spokojnie :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #769883 przez anoda89
Trochę mi ulżyło ale chyba zrobią w środę ponownie, nie zaszkodzi.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pani kiedy to zleciało, toć niedawno nam tu test z dwiema II pokazywałaś :lol: Już się nie mogę doczekać kiedy Zosia przyjdzie na świat :)

Ciekawe czy Ferri odebrała wyniki z biopsji :unsure:

11 lata 6 miesiąc temu #769892 przez missyy
Anoda
wynik bardzo dobry. Może powtórz betę za 48h, tak lekarz będzie chciał sprawdzić przyrost. A i Ty spokojniejsza będziesz.
Wyobrażam sobie jakie emocję Tobą targają. Zarazem euforia, a zaraz strach . Ale jak mówiła mesy, zadbaj o fasolinę, nie stresuj się tak :kiss:

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 6 miesiąc temu #769894 przez gosiak
Anoda super betka :) :kiss:

Pani no już niedługo powitamy Twoją córcie :side: ale zleciało :)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu #769938 przez ferritka
Anodka, wyobrażam sobie ,że teraz strach Cię opanował doszczętnie ale Kochana, pamiętaj, ze przecież limit nieszczęscia został przeze mnie wyczerpany, więc u Ciebie i Maluszka bedzie dobrze :kiss: :kiss:

wyniki mam w środę :kiss: :kiss:

Pani.... ooo jaaacie, to już za 2 tygodnie mała będzie z nami!!!!!!!!! chyba przespałam całą Twoją ciąże kochana, bo jakoś tak mi to zleciało, że sama nie wiem kiedy :kiss: :kiss: nie zapomnij dać nam znać jakby się coś zaczęło dziać :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 6 miesiąc temu #769941 przez pani_p
Zleciało jak z bicza strzelił, nawet nie wiem kiedy. Teraz też leci hehe :-) dwa tyg to niby tak mało a z drugiej strony tak mało mam cierpliwości :-D hihi

Ferri jak ty połowę tego czasu na zarobku byłaś, z życia wycieta to co się dziwisz hehe ;-) na pewno dam znać. Chwała za neta w komórce to nawet w aucie, jak będę na porodowke jechać, mogę napisać :-D trzymam za Ciebie i wyniki kciuki, ale jestem przekonana, że wszystko jest ok:-)

Się nasprzatalam, obiad upichcilam i leze :-D czekam na mezula az z pracy wróci. Zaryzykowalam i zamówiłam ten stanik z neta i dzisiaj przyszedł i jest super:-D uff kamień z serca ;-)

11 lata 6 miesiąc temu #769986 przez studentkaae
hello :)

Anodka - beta super, zobaczysz, że teraz już będzie wszystko oki, musi być nio :) a ja coś, no nie wiem, ale typuję bliźniaki u Ciebie, hehehe - pasuje Ci? :woohoo:

Ferri - :kiss: :kiss: :kiss: w środę jeden kamień, głaz taki spadnie Ci z serducha, zobaczysz :) trzymam kciukasy mocno i nie puszczam :) a Emkowi dawaj salfazin dalej i inne, to mu nie zaszkodzi, a wzmocnić jednak może, mój też salfazin je bez gadania.

odebrałam dzis wyniki progesteronu - 17,97 czyli w normie, bo w fazie lutealnej norma do 20 jest. przeciwciał jeszcze nie ma :dry:

Pani - ooo jacie, już za 2 tygodnie Zuzia będzie na świecie?? ale ten czas leci, po dzieciach widać i bo ciążach kuleżanek, no, no, no... super :) dawaj znać to zmontujemy ekipę i z syropkiem na porodówkę do Ciebie uderzymy. Do Dave żeśmy nie zdążyły, ale może tym razem jest szansa :) tak czy tak, z pewnością syropkiem oblejemy przyjście Kolejnego Małego Skarbka na świat :)

11 lata 6 miesiąc temu #770007 przez anoda89
Studentka bój się Boga dziewczyno jak ja sobie dam radę z bliźniakiami :laugh:

Ferri kciuki zaciśnięte :kiss:

Pani leż i odpoczywaj teraz bo później to będzie ciężko żeby sobie od tak poleżeć ;) :)

11 lata 6 miesiąc temu #770010 przez ferritka
Anodka, nooo Studentka mądrze mówi B) B) jakbyście tak z marszu od razu parkę ustrzelili :lol: :lol: :lol: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #770014 przez studentkaae
Anodka, dasz, dasz. a jak co to najwyżej do Lacrijki pojedziesz wcześniej na szkolenie :woohoo: :lol:

11 lata 6 miesiąc temu #770018 przez ferritka
no i zawsze możesz liczyć na ciocie nianie :lol: :lol: :lol: ja w zimowe miesiące jestem dyspozycyjna więc od września mogę na pełnym etacie w wolontariacie :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #770023 przez studentkaae
no właśnie :) racja Sis, Anodka patrz ile tu cioć :) spoko, loko, radę damy :silly:

otwieram desperadosa... która się ze mną napije???

11 lata 6 miesiąc temu #770028 przez anoda89
Hahaha :laugh: W razie czego trzymam za słowo :lol: :lol:
Swego czasu to marzyły mi się bliźniaki ale zmieniam zdanie jak się na nasze brzdące napatrzyłam ;) :laugh:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka