BezpiecznaCiaza112023

STARANIE O CIAZE cz.2

11 lata 6 miesiąc temu #768937 przez marzenap
cześć dziewczynki
ferritka ja tez się cieszę ze badania ok
ja niedawno z pracy przyszłam i padnieta jestem :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #768951 przez madziaska
Feri,trzymam kciuki :)

Iwonka,ja miałam taka sytuację. Gin przepisał mi 6 opakowań. Zapytałam, czy jak w tym czasie przestanę karmic,to mogę je nadal brac,powiedziale, że tak. Bralam azalie.Ja jednak ich nie bralam długo,bo cały czas krwawilam,więc przerwałam po jednym opakowaniu.

11 lata 6 miesiąc temu #768962 przez Mała
Ferri no i już po strachu :kiss:

Iwonta ja miałam taką sytuację i gin kazał dalej brać, ja miałam cerrazette czy jakoś tak, było to 6 lat temu

11 lata 6 miesiąc temu #768996 przez missyy
a propos badań, to zrobiłam sobie dziś tsh, wynik 3,07 :dry: zawiedziona jestem, nie powiem, myślałam, ze będzie nizszy. Miesiąc temu wynosiło 3,17 :dry: prawie nic nie spadło.
z takim wynikiem to sobie co najwyzej pogwizdać :angry:
beznadzieja

Mój Mały Aniołek, 15/08/2013,13 tc[*]

11 lata 6 miesiąc temu #769022 przez ann-sunshine
Ferri :kiss:

Iwonta bralam te tabsy przez 4 m-ce i mialam wszystkie mozliwe skutku uboczne. Nie bierz ich jesli nie musisz. Lepsze zwykle dwuskladnikowe

11 lata 6 miesiąc temu #769045 przez marzenap
kurcze brzuch mnie nadal boli ale piersi przestały tak boleć nie sa juz takie nabrzmiałe :( śluz mam biały i gęsty nie zauwazyłam zadnych plamień tylko ten apetyt mi został :( i bez sensu dzisiaj krzyczałam na mojego syna tak po prostu :angry: mojemu tez się oberwało kurcze mam taki nastrój jak podczas @ albo płaczę bez powodu albo krzyczę nie wiem co jest miał juz ktos z was dziewczynki podobne objawy bo zaczynam się powoli niepokoić
dzis dopiero 23dc oby to nie było jakies zapalenie albo cos innego :(

11 lata 6 miesiąc temu #769046 przez Agusia83
Missy, spokojnie, mnie też powoli spadało tsh...a jaką dawkę leku obecnie zażywasz?

11 lata 6 miesiąc temu #769061 przez gosiak
marzenap napisał:

kurcze brzuch mnie nadal boli ale piersi przestały tak boleć nie sa juz takie nabrzmiałe :( śluz mam biały i gęsty nie zauwazyłam zadnych plamień tylko ten apetyt mi został :( i bez sensu dzisiaj krzyczałam na mojego syna tak po prostu :angry: mojemu tez się oberwało kurcze mam taki nastrój jak podczas @ albo płaczę bez powodu albo krzyczę nie wiem co jest miał juz ktos z was dziewczynki podobne objawy bo zaczynam się powoli niepokoić
dzis dopiero 23dc oby to nie było jakies zapalenie albo cos innego :(

Marzena, każda z nas tutaj wiele razy miała takie objawy, ale niestety przez to że się nakręcałyśmy za bardzo, a z naszych objawów wyszły nici, także luz luz i jeszcze raz luz, tym bardziej że masz dopiero 23 dc więc na objawy ciążowe wydaje mi się że za szybko ;) no ale życzę Ci aby to było to na co czekasz ;)

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf

11 lata 6 miesiąc temu #769072 przez Dave
wpadam tylko powiedziec dobranoc.
biekawa jestem jaka noc mnie czeka. i ile godzin snu ?

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 6 miesiąc temu #769074 przez marzenap
Dave napisał:

wpadam tylko powiedziec dobranoc.
biekawa jestem jaka noc mnie czeka. i ile godzin snu ?

dobranoc Dave obyś przespała dłuzej niz ostatnio :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #769076 przez marzenap
Marzena, każda z nas tutaj wiele razy miała takie objawy, ale niestety przez to że się nakręcałyśmy za bardzo, a z naszych objawów wyszły nici, także luz luz i jeszcze raz luz, tym bardziej że masz dopiero 23 dc więc na objawy ciążowe wydaje mi się że za szybko ;) no ale życzę Ci aby to było to na co czekasz ;)[/quote]

ja się tak bardzo nie nakręcam w końcu zostało tylko 5 dni do @ tylko ja wcześnie się tak nie czułam ale cóż pozostaje mi tylko cierpliwie czekać do czwartku - piatku
dobranoc dziewczynki :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #769117 przez Dave
dzien dobry:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 6 miesiąc temu #769124 przez ann-sunshine
Dzien dobry

Dave od ktorej na posterunku?

Marzena te same objawy sa na ciaze co na@ tak wiec cierpliwosci za 5 dni sie wyjasni

11 lata 6 miesiąc temu #769129 przez Asik
Marzenap ;) typowy objaw PMS :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

oczywiście życzę Ci żebyś zobaczyła dwie piękne krechy ale lepiej się nie nakręcać ;) :)

aha no i zauważyłam że fasolki się przyczepiają w tych cyklach które sa "normalne, stracone i zero objawów ;) wtedy kiedy przesunęła się @ bo byłam przeziębiona , bo coś nie tak było heheheh :)

Ferri :kiss: :kiss: no i dobrze że już po :) byle do środy i odetchniesz :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D

11 lata 6 miesiąc temu #769133 przez Gravity
Witam Kochane juz mnie wypuscili ze szpitala.Lecz cokolwiek mnie zaniepokoi mam dzwonic i wracac.

Daje Wam siatke centylowa malenstwa:)0 jak widac krzyzyki wszystko jest w idealnej normie tylko malenstwo wazy 2,208kg i chyba tym sie lekarka martwi ze obcaj urodzenia jest aktualna i to juz w przyszlym tygodniu a malensto ma tak wage bo reszta w jak najlepszym pozadku.Skurcze ustapily .Mam zwracac uwage na wszytsko nie przemeczac sie byle jak najdluzej pochodzic w ciazy.Dostalm 2 zatrzyki ze sterydami dla Skarbeczka wrr znioslam dzielnie a bol zastrzyka hmm nie skomentuje bo bym ich pogryzla za takie zastrzyki.Jutro maj dzwonic do mnie o ktorej mam usg we wtorek,w srode polozna na 10:30,Co do pracy mam nie wracac i ide do GP po zwolnieni z kartka ze szpitala.Wiec bede wegetowac na forum i platac sie po domu ,nie chodzic za duzo a jak juz to czeste odpoczynki bo niby ruch w ciazy wskazany.Co do porodowi w uk to odjeban maakrycznie i prywatnosc zapeniona bylam tam 6h zanim poszlam na oddzial wiec rewelacja i opieka tez,Jedzenie dostajesz menu i wybierasz co chcesz zjesc na sniadanie obiad kolacje deser podwieczore.I naprawde smaczne:)Ktg malenstwa mialm robione hmm z 8razy jak nie wiecej i jest idealnie:)

Postarm sie nadrobic Was na tygodniu:)

Mama Anioleczkow [*]

Jessica Kocham Cie Nad Zycie!!!
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka