BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 miesiąc temu #318400 przez Hania
Hejka:)

leb mnie nie boli:)

dziękuję!!! kochane jesteście :kiss: :kiss: :kiss:

madziu, mam nadzieje, że głowa juz Cię nie boli :kiss: :kiss: :kiss:
beti, wózek wielofunkcyjny bez rewelacji. Cieszę się że go sprzedałam
marta, mam zdiagnozowaną migrenę a na nią leku nie ma:( lek. mi już nie pomoże może mnie jedynie dobić ;)
Dzisiaj chrzcimy:)
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #318405 przez domii
Hej

Znowu musze wylaczac antywirusa :angry:

My juz na nogach od 6.30 nie wiem czy przez te wiatr czy przez zabki mlody spal strasznie niespokojnie wiercil sie,wybudzal,wkoncu wzielam go do siebie :( a i tak malo pospal-ja tez glowa mnie od rana boli :(

Beti to dobrze ze z serduszkiem Fifiego wporzadku :kiss:

Madzia jaka sliczna Julitka i jak podwija kiece :lol:

dorota gratuluje zabkow

Martucha boze dobrze ze nie bylas sama z Boryskiem i ze to tylko zly sen :kiss: :kiss: :kiss:

Avika witaj :)

marta sz zdrowka dla M

adee mam nadzieje ze Majka juz lepiej sie czuje a ty ze sie wyspalas :kiss:

kasiek u nas na taki placz jedynie dzialal Nurofen

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #318410 przez Hania
domii, fifi też się ciągle wiercił ale nocka w miarę przespana:)
beti, polecasz espiro? a są przeznaczone dla dzieci poniżej pierwszego roku? z
przeglądam z tej marki i zaczynam mieć dylemat;/
martucha, udanych chrzcin:)
13 lata 2 miesiąc temu #318415 przez soniasg
hej

OGŁASZAM UROCZYŚCIE, ŻE MAJKA OBUDZIŁA SIĘ TYLKO RAZ !ale się wyspałam :D :D :D :D co prawda do 12 się strasznie wierciła i była niespokojna ale wystarczył smoczek i po sprawie :)

Avika hej :) wracaj szybko :)

Marta my się jeszcze nie określiliśmy dokładnie na miesiąc ale najprawdopodobniej będzie to sierpień :)

Domi współczuje nocki :*

teraz uciekam na śniadako :D
13 lata 2 miesiąc temu #318419 przez Asik
Hej :D

no ja tez dołączę do klubu dzieci niespokojnie spiących, to co Szymek wyprawiał to ehh... po całym łóżeczku go ganiałam , tak się wiercił i jeszcze jęczał przez sen , cyba dzisiaj łóżecvzko w inne miejsce przeniose i zobaczę jak dzisiaj pośpi.

teraz pieron popyla po panelach elegancko każdy najpier wylizując i poleruje brzuchem :D

Martuszka :kiss: :kiss: :kiss: boshh współczuję Ci ogromnie tych przeżyć :ohmy:
udanych chrzcin

Hania Wam tez udanych chrzcin życzymy :D

ehh ja chyba w przyszłym tyg w końcu do kościoła pójdę ale nie do naszego bo tam nie ochrzczą nam Szymonka, znajomi dwa tyg temu chcieli ochrzcić i nie ma takiej opcji dla rodzin -siedlisk szatana i rozpusty -- tak in=m powiedział ,, nawiedzony proboszcz jest , na kolendzie chwycił moją znajomą i chciał z domu wytargać żeby w grzechu nie żyła , bo jej mąż po rozwodzie jest i ma dwoje dzieci .. no masakra !!!

Beti super ze wsio okk z serduszkiem :D
jak już dokładnie bedę wiedziała kiedy zajedziemy do Wawy to od razu dam znać i sie spotkamy :D :D

no ide poprasowac następną ture prania..

łooożesz.. Szymek własnie stara się wspiąć do fotelika ale na panelach to mu odjeżdza i ślizga sie na nóżkach heheheheh :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 2 miesiąc temu #318423 przez Hania
Asik, dziękujemy :kiss: :) /Szymuś wymiata!! :laugh: on za chwile wstanie i pójdzie! ;) :laugh: mały wygibasek;)
soniu, wszystkich takich nocek życzymy!:)
I byłby wózek kupiony gdyby nie M;/ uważa, ze jest za wysoki do wszystkich spacerowek ;) kupuję wybrany model z coneco póki M w domu nie ma :blink:
a potem prasowanie..
13 lata 2 miesiąc temu #318426 przez domii
Hania Martucha udanych chrzcin zycze :)

Soniaq super ze Majeczka tylko raz sie obudzila :)

Asik no Blazejek tez takie rzeczy w lozeczku wyczynial,co chwile boczek brzuszek plecki i to samo na drugi :angry: a jak go wzielam do nas do lozka to na boczku i gada do meza za chwile zmiana stron i do mnie :angry: A wczoraj mialam ci pisac zebys zamontowala Szymkowi na raczkach i kolanach sciereczki i tak ci ladnie panele wyczysci slizgajac sie po domu :laugh:

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 2 miesiąc temu #318450 przez adee84
hej
Martucha jak przeczytałam co się Wam stało to o mało nie zeszłam na zawał i aż się popłakałam :( straszne :( :( ale najważniejsze, że nie stało się nic gorszego i napewno wszystko okaże się dobrze :kiss: :kiss: współczuję Ci z całego serca bo nacierpiałaś się w tej chwili za wszystkie czasy :kiss:
Beti cieszę się, że będzie wszytsko dobrze u Was :)
Avika :) :kiss:
Udanych chrzcin Hania i Martucha :)
Domi współczuję bólu głowy, mnie dziś boli wszystko jakoś dziwnie, jakby mnie walec przejechał :dry:
Sonia gratuluję wyspania :)
Mai powyskakiwały kropeczki na ciele :unsure: nie wiem skąd i z czego :dry: :dry:
13 lata 2 miesiąc temu #318461 przez Edyta
:) i ja sie Witam :)
unas nocka przespana bez pobudki ale dziecko mi sie budzi o 5 rano :cheer: zje i dalej idzie spac do 8 czasem 9 :dry: teraz poszla z Tata na spacer :) a ja moge chwile nadrobic...
Asik pamietam jak pokazywalas jak szymek na foteliku sie przekreca silvia zrobila mi to samo dzis wiec teraz tylko pasy :laugh: no a pozatym to tez sie pochwale ze sie przekreca turla sie jeszcze slabo ale zawsze i siadac chce juz jej plecki prawie same do gory ida :) jestem z niej dumna :lol: no to ze chce cos powiedziec i rusza ustami to juz wczesniej pisalam no i nie zapomina gdzie jest kwiatek :blink: firanka :blink: i takie tam.... :) no tyle unas a zaraz zerkne co uwas :)
13 lata 2 miesiąc temu #318469 przez Hania
martucha, właśnie przeczytalam Twój post :ohmy: dobrze, że nic złego się nie stało! buziaki dla was! :kiss: :kiss: :kiss:
domii, współczuję śmierci wujka :kiss:
adee, wprowadzałaś nowy produkt do diety Majusi?
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #318477 przez Edyta
yyyyyyy myslalam ze z wami po pisze ale rozejrzalam sie po mieszkaniu i chyba musze wykorzystac ten czas na sprzatanie puki mam checi i silvia na spacerze wiec lece wpadne pozniej to poczytam obiecuje :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #318485 przez beti
Cześć, noc tak jak u Was fatalna :(

Hania, tak, polecam Espiro: metro i active, oba mają pozytywną opinię IMIDU i regulowaną rączkę :D sprawdź jeszcze tylko, czy na płasko się rozkładają, bo tego nie pamiętam :)
Fajne są też baby design :) to ta sama firma :)
Trzymam kciuki za chrzciny :D

Adee, czasem przy antybiotyku tak wychodzą kropki, może jest na niego uczulona?? Albo na coś co zjadła nowego...
13 lata 2 miesiąc temu #318520 przez aneta2611
hej

ja na moamnet. za nami straszna noc, Filipek do 22:30 budził się 3 razy, potem nie spał w ogóle do 1 :ohmy: a nigdy wcześniej się Mu to nie zdarzało. potem do rana co chwilę budził się z takim strasznym płaczem... spaliśmy w sumie do 6. masakra. Od wczoraj jest przeziębiony, miał stan podgorączkowy, wieczorem 38 stopni, "zasikane" oczka i zaczynający sie katar :dry:
dlatego nie wiem czy noc tak wyglądała przez złe samopoczucie czy przez te cholerne wiatry bo u nas
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak w kieleckim.

Dziś rano humorek taki nawet, trochę się pobawiliśmy ale ewidentnie ruszać się Mu nie chce, trochę pospał a potem non stop w chuście i ciągle się przytulał... przed momentem temperatura już 38 więc dałam Mu nurofen i poszadł spać. moje biedactwo :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #318523 przez aneta2611
Hania, współczuję migreny, znam ten ból. Mnie (odpukać) od porodu nie dokucza.

Renatka, mam nadzieję, że Twój kolega wyjdzie z tego cały i zdrów

Adee, dziwny tekst z tymi górnymi jedynkami, bo ja widziałam dzieci którym górne wychodziły wcześniej niż dolne

Happymamma, u nas z tą BABĄ jest identycznie :)

Dorotka, Kubuś mały psotnik :)

Madzia, Julitka jest przesłodka!!! :) no i to zalotne spojrzenie :lol: :laugh: :kiss:

Martucha o matko :ohmy: :ohmy: dobrze że nic się nie stało :kiss:

ooo właśnie doczytałam! Domi, widzę że u Was nocka podobna... Dziwne... pisałam z Asik, u Niej też... oooo i u Hani :ohmy: czyżby te nasze dzieci łączyły się telepatycznie? :)

Hania, wrzuć ten model co kupujecie bo my też jesteśmy na kupnie. Rozważam jeszcze ten model, który Madzia wrzuciła...

Edytka, super że Silvia już tyle potrafi :)
13 lata 2 miesiąc temu #318528 przez beti
Mój Synio mówi BABABABABA, MAMA (w nocy jak się budzi na mleczko :) ), NIEEEE, dzisiaj powiedział BEBEŁE i NO WAY i AMMMM jak łyżeczka leci w jego kierunku :D i codzień coś nowego :)
Fajnie się tego słucha :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka