BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #318255 przez adee84
gratuluję ząbków Kubusiowi, a dokładnie ich widoczków :)
Julisia piękna i ma cudną sukieneczkę :)
Kasiek kciuki trzymam :)
idę bo ledwo widzę :dry:
good night :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #318285 przez soniasg
Kasiek a może jakieś czopki spróbujcie dać Idze? bidulka :*

Dorotka gratulacje ząbka :d

Adee zapomniałam Ci napisać, że zapiekanką zajadała się cała chaupa:D masz może jeszcze jakiś przepis na inną?

Madzia Julitka to mała damulka :D a te poduszeczki troszkę skrzydła przypominają :)
13 lata 2 miesiąc temu #318294 przez adee84
Sonia daj mail to Ci wyślę te przepisy, które mam na kompie, a te co mam w zeszycie jak się zbiorę to mogę przepisać albo xernąć to Ci wyślę normalnie :)
dobranoc bo padam padam
13 lata 2 miesiąc temu #318296 przez martucha
Hej przeczytałam Was i wymiekam ....ide za chwilę spać...jutro mamy chrzciny więc 3majcie kciuki żeby wszystko się udało

Kasiek
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Domii współczuję śmierci wujka :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #318310 przez soniasg
Adee
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dziękuję i dobranoc :)

Martucha
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no i trzymamy kciuki za chrzciny wszystko się uda :)
13 lata 2 miesiąc temu #318314 przez dorotas29
Julitka to mała Dama :)

Martucha- oj,najedliście się strachu,ale pewnie badanie nic złego nie wykaże,zobaczysz...
Trzymam kciuki za chrzciny:-),jaki strój wybralaś dla Boryska?
13 lata 2 miesiąc temu #318321 przez martucha
Sonia naprawdę nikomu tego nie życzę :( to było straszne...

Dorotka dla Boryska mam niebieskie spodnie,bodziak z muszką i zabotem biały i na to kamizelka a jak sie pobrudzi to na przebranie mam bluzeczkę z nadrukiem ( z krawatem), na pewno będziemy robić zdjęcia więc po chrzcinach wrzucę..a chrzciny mamy dopiero na 18;/ no ale co zrobić.
13 lata 2 miesiąc temu #318331 przez soniasg
Martucha wierzę Ci... najważniejsze, że tak szybko zareagowałaś. wizyta u neurologa pewnie nic nie wykaże ale warto iść - będziecie na pewno spokojniejsi, że z Boryskiem wszystko ok :) no i czekamy na zdjęcia tego małego urwiska :)
13 lata 2 miesiąc temu #318347 przez Kasiek

a chrzciny udadza sie na pewno :)

nadrabiam powoli :)

Dorotka to jak widac białe to juz tuż tuż :laugh: na dniach wyjda kreseczki :laugh: tak było u Igi :laugh:

Madzia :ohmy: ale Julitka sliczna w tej sukieneczce :ohmy: :laugh:

Sonia no dalam Idze Ibum i juz czopka dodatkowo bałam sie dac :dry:

ja mam swoje podejrzenia co Igusie uczula ale jutro sie przekonam czy mam racje :)

Beti jak Fifi po badaniach?? wszystko dobrze??

nadrabiam dalej...
13 lata 2 miesiąc temu #318363 przez beti
Madzia, jak szukasz spacerówki parasolki to wpisz sobie w alegro Espiro, te mi się bardzo podobają i są niedrogie :)

Domii, przykro mi z powodu wujka :(

Asik, mój M jak zobaczył filmik z Szymonkiem to skomentował: ALE MISTRZ :D :D

Jusia, Asik zapraszam do mnie jak będziecie w Wawie, bo chrzciny przełożone na tydzień później :D :D

Kasiek, wpadaj na kawę jak będziesz w Wawie :D trzymam kciuki za badania :kiss:

Agusia, odpoczywaj :kiss:

Madzia....a ile Ty masz kciuków :D :kiss:

Jusia, a po czym lekarz wnioskuje, że ma AZS, jakie są objawy?? A z tym wyginaniem to się nie przejmuj będzie dobrze :kiss:
No i trzymam kciuki, żeby się ząb szybko wybił :kiss:

Adee, zmień lekarza!!!! :ohmy: i zdrówka dla Majki :kiss: a co do T....hmmm...chyab żadne słowa nie będą wystarczające...:angry:

Marta szh przypomniałaś mi o mojej sukni, że muszę ją sprzedać :D bo jakoś kompletnie zapomniałam :D :D tylko najpierw do pralni :)

Ja obstawiam Filipa, bo zębów ni widu ni słychu :P :P

Motylek, ta w groszki :D

Kornelka, ale Ty jesteś śliczna!!! I jaki piękny ząbek :kiss:

Renatka, o matko...biedni Ci Twoi znajomi :ohmy: ale może to nic poważnego... może to faktycznie migreny...ja odpukać już ze 3 lata aż takiej migreny nie miałam, ale poprzednie miałam z zaburzeniami widzenia :ohmy: czyt. nie widziałam nic :ohmy: i paraliżowało mi pół ciała od góry do dołu :ohmy:
No i zdrówka Ci życzę i polecam maseczkę na twarz, żeby małej nie zarazić :kiss:

Hania, bidulko :kiss: jak ja Cię rozumiem :kiss:
A jaki wózeczek sprzedaliście??

Ło matko, ale Julisia cudna :kiss: a to ostatnie zdjęcie to takie mega zalotne jest :P :D

Martucha, trzymamy kciuki!!!!!!! I czekamy na foty :D

My już po echu serca, jest szczelinka w otworze owalnym, ale podobno do roku ma prawo być, nie ma żadnych skurczy dodatkowych ani szmerów, do kontroli za 6 miesięcy...uffff :) :)

Zrobiłam dziś makaron z łososiem, dojadłam Tiramisu i jestem 2 razy większa niż byłam :P
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #318366 przez Kasiek
Motylku Kornelka sliczna :) i ząbek super :) a mi sie podoba ta granatowo-biała kurteczka :laugh: bo Igusia wszystko dostaje różowe i ja juz na ten róz patrzec nie moge :laugh: ale sama kupilam Idze w 5-10-15 różowa bo innych akurat nie było :)

Renatko zdrowka zycze :kiss:

Haniu macie juz dwa ząbki :laugh: a migreny wspołczuje :kiss: nacierpialas sie bidulko :kiss:

Soniu pewnie Majce wychodza ząbki bo przeciez ona Ci zawsze ładnie spi :kiss:

Adee kochana ja rozumiem Cie z tym spaniem a raczej z jego brakiem :kiss: tez mam z tym problemy ehh a kiedys zasypialam w minute i spalam jak ubita :dry: a teraz tylko sie Iga poruszy lekko i ja juz sie budze a potem nie moge zasnac :dry: :dry:
Adee ja tez moge prosic przepisy na maila te co masz na kompie oczywiscie?

Beti ciesze sie ze wszystko dobrze z serduszkiem Fifiego :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #318375 przez soniasg
Kasiek no naraz dać nie możesz ale później spróbuj czopka może będzie lepiej :)

Beti cieszę, że wszystko ok z serduszkiem Fifiego :)
13 lata 2 miesiąc temu #318384 przez soniasg
no nic nikogo już nie ma to ja też uciekam dobranoc :)
13 lata 2 miesiąc temu #318389 przez avika
czesc kobietki,

dziekuje za pamiec :kiss:

Adee koffamy koffamy, tzn ja was, ale mnie rozlozylo i malo przed kompem siedze bo ledwo na oczy widze, a do tego moje dziecie podmienili i isnty lobuz sie zrobil ani chwili sam nie chce sie bawic tylko mama i mama :dry: nadrabialm na raty ae jestesm w tzw.. kaczej... z 50str przede mna jak nic :P

buziaki i do za jakis czas jak sie ogarne i lepiej poczuje :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 2 miesiąc temu #318393 przez marta_szh
ja ostatnimi czasy jak zwykle ostatnia

m chory wiec juz poszedl spac :(
a ja tam czytałam, nadrabiałam i zapomniałam co komu miałam napisać ale po krótce:

Martucha

straszne, musiał mocno spac ze sie nie obudził, wspolczuje bardzo, bo domyslam sie ile strachu i nerwów Was to kosztowało :( :( Karol tez miewa nocne koszmary ale zawsze w miare szybko sie z nich wybudzał.

Sonia

na kiedy macie termin slubu??

Beti

to dobrze ze wszystko z serduszkiem ok

Hania

wspolczuje boli, jak sa takie silne to moze warto to z lekarzem skonsultowac

Renatka

biedna Twoja kolezanka :( masakra, niestety nie mam pojecia co mogło byc przyczyna, tez mi sie skojarzyło z wylewem ale jak mowisz ze to nie to to nie wiem
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia