BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 miesiąc temu #328345 przez adee84
śliczni Jerzyś i Silvia :)
ja zabawek nei chcę, chciałabym Mai kupić jakąś śliczną sukieneczkę i taką opaskę z kokardką śliczną.
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #328402 przez domii
Adee super ze Maji babcia dala tyle pieniazkow na chrzciny :)

Kinia to mnie pocieszylas :)

Edyta super Silvia siedzi posadzona, o to mi chodzi ze blazej odrazu leci do przodu lub na bok i mamy go sadzac :dry:

Agusia ale swietnie sie prezentuje w tym skoczku-ja myslalm o tym na futryne ale jak cos to kupimy hustawke bo to dluzej posluzy :) ja mialam jak bylam mala tata mi zrobil i podobno uwielbialam sie husiac :laugh:

A my mamy ta kule do raczkowania w Auchanie u mnie kosztowala 20 zl bo byla promo :lol: allegro.pl/simba-magiczna-interaktywna-k...nia-i2195923404.html

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 1 miesiąc temu #328452 przez Edyta
domii :) ja sadzam czasem jak wyciaga rece zeby jej pomuc :laugh: w siadaniu :)
mysle ze to nic zlego chodz mi lekarz powiedzial ze dziecko musi samo wstac i nie sadzac i nie podnosic :dry:
ja pamietam jak siedzialam i moj rodzice tez mnie za roczki podnodciagali czasem az ktoregos dnia sama sie podnioslam :)
wiem ze oto ci chodzilo wiec dlatego wstawilam fotki :blink:
jutro wam wstawie jaka my silvi hustawke kupilismy :) ale jeszcze nie wsadzalam jej tam bo za mala...
13 lata 1 miesiąc temu #328467 przez domii
Edyta Blazej jak mu dasz raczki,poduszke ,butelke chwyta i siada,ja tez slyszalam zeby nie sadzac dziecka-bo jak bedzie gotowe to samo siadzie a pediatra mi mowila zeby sadzac i badz tu madry :angry:

Ale zapomnialam wam napisac ze Blazej spal wczoraj od 20 do 3 w nocy :ohmy: :ohmy: :lol: :lol: czyli 7 h ciagiem-gdzie najwiecej spal 6 i to bylo jak mial 5 miesiecy,zjadl i poszedl spac dalej i wstalismy o 8 :lol:

13 lata 1 miesiąc temu #328471 przez a!gusia
wow 12 godzin spal.super!Jerzus tez lepiej sypia odkad daje mu kaszke na wieczor..dzis nie zjadl wiec nie wiem jak bedzie ;)ale zasnal szybko..Domii na blogu pytalam co robisz w piatek?
13 lata 1 miesiąc temu #328479 przez domii
Agusia on tyle sypia tylko czasem je raz czasem 2 a czasem 3 razy wnocy
A co do piatku nie mam planow-a chcesz sie wybrac na buszowanie po ciucholandzie? bo akurat moj maz jest teraz w domu i moglby posiedziec z nim w aucie albo pojsc na spacer a my na zakupki:)

13 lata 1 miesiąc temu #328483 przez Asik
Ja na moment bo zaraz zaczynamy Super Extra wieczór :D :D :D

Edytko :D ale fajne fotki :D :D

Domii chyba chodzi o sadzanie dziecka , czyli usadawianie na pupie i obkładanie poduchami :D a takie podciaganie się dziecka do siadu jak dajemy mu palce w raczki jest wskazane :D dzieci ćwiczą sobie w ten sposób mięśnie :D

no zmykam :D :D zaraz będę sexualnie nebezpecna :D :D łahhahhaaaa :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 1 miesiąc temu #328488 przez a!gusia
Domii albo tak albo moze na blonie bysmy sie wybraly z wozkami?bo ma byc pikna pogoda..?
13 lata 1 miesiąc temu #328490 przez domii
Asik tak wlasnie kazala mi go poduchami obstawiac a ja mysle ze nie powinnam bo jak bedzie gotowy to sam siadzie i jedynie do tylu dam wtedy poduszke zeby nie walnal glowa, a ona mi kazala naokolo go oblozyc :angry:

13 lata 1 miesiąc temu #328500 przez domii
To nie ma problemu mozemy sie umowic o 12-13 czy jak ci tam pasuje i pojedziemy na spacerek:)

Ide do jutra pa

13 lata 1 miesiąc temu #328557 przez a!gusia
baaardzo chetnie!jutro sie zgadamy!
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #328721 przez Edyta
Dzien Dobry :)
my od 6 naa nogach fajnie dziewczyny ze dzieci wam juz lepiej sypiaja :)
ooo widze dziewczyny na spacer sie umawiacie dzis fajnie fajnie szkoda ze ja tak daleko mieszkam tez bym z wami sie wybrala :)
domii co do sadzania zrobisz jak uwazasz :blink: i bedzie dobrze rob co serce ci podpowiada bo lekarze hm...jeden mowi tak inny tak i badz tu madra :angry: :dry:
ja juz nie bede sie chwalic ze silvia przesypia mi ciagiem od 20 bo wkoncu ja przestawilam do 6 rano :) dzis bedziemy cwiczyc siedzenie i raczkowanie...
Milego Dnia...
Asik no mam nadzieje ze wieczor sie udal :)
a tu silvi fotka w pasniku nie umie wstawiac fotek na blogu to wstawiam tutaj :)
fotka pod tytulem Mamo daj jesc... :laugh:
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #328773 przez a!gusia
Silvia jak zawsze slodka...ona wyglada na taka grzeczniutka Gwiazdeczke :)
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #328781 przez Edyta
Agus nie chce zapeszac ale trafila mi sie grzeczna corcia a i owszemn czasem tez daje popalic jak inne dzieci ale to jak skok czy zabki ja mecza ktorych nie ma... :dry: pozatym ucze ja zajmowania sie sama soba i teraz mam wiecej czasu dla siebie :) wysypiam sie wiec jest ok :) wstawie pare fotek jak silvia dzis cwiczyla siadanie :laugh: CHWALE SIE :laugh: jerzyk tez wyglada na grzecznego chlopca powoli i wam sie unormuje :) silvia poprostu jest grzeczna od urodzenian taki typ :laugh: nie ukrywam ze po Mamusi charakterek po Tatusiu uroda :)
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #328891 przez domii
Hej

Silvia sliczna i jaka ma extra sukieneczke :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka