BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2011 cz.2

13 lata 1 miesiąc temu #329058 przez dorotas29
Cześć kochane,pamiętacie mnie jeszcze?????

U mnie młyn totalny, Kubusiowi niby wyszedł ten ząbek ale meczy sie dniami i nocami :(, chyba druga jedynka mu zaczyna na dodatek wychodzić...

W poniedziałek idę do pracy, więc już mam bóle brzucha...

Jula chora....

M całymi dniami w pracy....

U mnie 12 stopni,a my się kisimy....

Papapapapa
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #329134 przez dorotas29
Dziewczyny, na fb,jest takie forum ,gdzie można się powymieniać,sprzedac albo nawet oddać rzeczy po dziecku albo swoje :)
ja tam np kupilam dla Kubusia kurteczkę :)
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #329162 przez Kasiek
hej

Dorotka oj kupe lat:D gdziezes ty bywała??? :laugh: Gratulacje dla Kubusia za ząbka :kiss:

my siedzimy sobie same z Igusia i z moja siostra, siostra u nas spala wiec bylo ok :) ale teskno mi za mezusiem :(
Iga wczoraj wieczorem byla strasznie niespokojna, pewnie czula ze cos nie tak, taty nie ma, ale ladnie zasnela, tylko ze trzy pobudki byly :(
Ale za to mamy czwartego zęba :laugh: :laugh: kawałek drugiej górnej jedynki sie pokazal :laugh: ale i tak dopoki caly nie wyjdzie to jeszcze nie bedzie spokoju...

Dzis tez Iga jakas nieswoja, wyszlysmy po 11 na spacer, to najpierw sie darla jak nigdy :ohmy: przez 45 minut, i jak juz wrocilam pod dom to zasnela i spala prawie poltorej h, i przed chwila wstala po polgodzinnej drzemce :dry: malo spi dzis to moje dziecie i marudne eehhhh :dry:

widzialam fotki Silvi i Jerzyka, obydwoje swietnie siedza :)
nadrobilam szybko po łebkach bo dzis przy Idze sie nie da inaczej i nie pamietam wszystkiego :(
wiem ze pisalyscie o siadaniu, Domii rób jak ci intuicja podpowiada, intuicja mamy jest najlepsza :) ja Ige sadzam tylko u siebie na kolanach, nie sadzam jej na kanapie bo i tak za sekunde leci do przodu albo na bok wiec to chyba nie ma sensu :dry: :)

Kinia jak u was dni bez mezusia??
13 lata 1 miesiąc temu #329166 przez Pippin
hej
13 lata 1 miesiąc temu #329177 przez a!gusia
Hej Pippin jak tam?
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #329287 przez Edyta
jak juz sie tak rozbrykalam z fotkami to jeszcze silvia z dzisejszego spacerku :laugh:
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #329334 przez happymamma
ojojojojoj już dawo nie było tyle stron do nadrabiania ;)nadrabiam więc :)

Domii dzięki, po szczepieniu ok, ale w trakcie masakra-tak płakał bidulek :( A jak M i Błażejek?

O kurcze pomidorówy, pierogi, nieźle, ja jeszcze nie mam odwagi :)

Pipinku :kiss:

Agusia ja mam tak samo jak Ty - w kwestii zywienia ;) Jerzyk piękny :)

Domii Jasio też się chwieje i leci do przodu i ani mnie ani mojego pediatrę to nie martwi :kiss: :) Fakt faktem sadzam Jasia często, ale między swoimi nogami, na podłodze :)

Asik ja mam 0rh+ :lol: I mi tez nie przysnila sie jeszcze 6 w totka a potomka bratu np wysniłam :dry:

Angelika tak :) Jas chyba w ogóle lubi bawić się wszystkim :)

Edyta strasznie do Ciebie Silvia jest podobna :)

Dorotka gratulujem ząbka i zdrówka dla Juli :)

Pipin hej :)

Acha, Jasio waży 8600 :)
13 lata 1 miesiąc temu #329343 przez adee84
ładnie waży Jaś :)
dobranoc :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #329352 przez adee84
Agusia, jakbyś była? zapomniałam spytać? może jakoś przed świętami się do nas wybierzecie?
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #329356 przez a!gusia
Adee jestem..i gonie Cie od bloga po forum :) ok znalazlam Cie na blogu :)

dobranoc
13 lata 1 miesiąc temu #329546 przez domii
Hej my juz od 7 na nogach :)

Wczorajszy dzien masakra a wieczor jeszcze gorzej tak plakusial :( za to wnocy spoko obudzil sie tylko dwa razy :)

Happymamma najwazniejsze ze juz macie spokoj ze szczepieniami :) A co do sadzania to mnie tez to nie marwtilo bo ladnie sie rozwija mowa i rozwoj manualny mowila ze sa na dalekim poziomie jezeli chodzi o wiek,pupe podnosi i na kolankach staje wiec sie przygotowywuje do raczkowania a na siedzenie ma czas do 9-10 miesiaca nawet dlatego sie zdziwilam jak mi kazala go sadzac :angry: przeciez wazniejsze jest jak dziecko samo usiadzie a nie jak rodzice posadza :) no juz nie przejmuje sie tym a tak jak ty sadzasz ze siedzisz za nim to jest ok i bede tak robic a nie obkladac poduchami :angry:

Dorota zdrowia dla Julki

Kasiek dzieki :) wlasnie slucham intuicji a nie pediatry :) no widzisz dajecie spokojnie rade z siostra :)

[url=http://www.suwaczki.com
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #329557 przez Pippin
hej wczoraj zdążyłam tylko hej powiedzieć bo była mega masakra :/

dziś jesteśmy od 6 na nogach :) teraz Antek siedzi w siedzonku i do mnie gada różne tam swoje różności co do sadzania to ja małego wkładam na chwilę do krzesełka jak mu jeść daje...nie wiem czy dobrze robię ale to tylko chwilunia jest póki co próbuje sam siadać ale podpiera sie jeszcze rączką czyli nie jest to taki normalny siad

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

piękna pogoda po prostu bajeczna :)

a tak sobie siedzi przed jedzonkiem :)
Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #329566 przez Edyta
Dzien Dobry :)
silvia obudzila sie dzis o 3.30 :cheer: :cheer: :cheer:
dostala mleka i dalej spac teraz wstala o 8 i znow fika i piszczy po swojemu w lozeczku i sie zlosci ze nie moze sie obrocic na brzuch w lozeczku bo miejsca malo :laugh:
no i wczoraj zaczela podnosic sie na raczkach :lol:
Happymamma mysle ze najlepsza metoda sadzania to taka jak napisalas mnie wlasnie tak rodzice uczyli :) siadali w lekkim rozkroku a ja w srodkiu :)
unas wiosny C.D :)
Pippin sliczny Antos i jaki duzy juz i zadowolony :)
13 lata 1 miesiąc temu #329608 przez angellika1
Hej laski :)

Dzieciaczki przecudowne :) :)

Niki dalej chory :( dzisiaj idziemy znowu do pediatry..... ale przynajmniej zaczął mleko znowu pić :)

mam wrażenie że gubimy sie wszystkie... mhhyyy

gdzieś czytałam o zupie krem z buraków tylko nie wiem gdzie i która to pisała chce ją zrobic wiec muszę przeszukać forum i blog...
13 lata 1 miesiąc temu #329613 przez a!gusia
hej
Angelika nie kojaze nic o zupie ;)
sporo dziewczyn siedzi na fb a nawet do nas nie wpadna...ani na blog ani na forum :(
Pippin Antek jest swietny!!!!
Edytka u nas tez sie wiosna robi..u mnie juz sie posciel pierze,mam nadzieje ze do wieczora wyschnie to bedziemy spac w takiej pachnacej wiatrem :) UWIELBIAM!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia