BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 6 miesiąc temu #778760 przez pati-m
gosia2324 napisał:

Pati, to udanych zakupów, a i nie zapomnij o jakiś bucikach :S :silly: :woohoo:

Ciężaróweczki wyluzujcie , macie jeszcze trochę czasu, nie forsujecie sie za bardzo???

Gosia - jeszcze jedne buty i S. mnie wydziedziczy :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #778763 przez gosia2324
pati-m napisał:

gosia2324 napisał:

Pati, to udanych zakupów, a i nie zapomnij o jakiś bucikach :S :silly: :woohoo:

Ciężaróweczki wyluzujcie , macie jeszcze trochę czasu, nie forsujecie sie za bardzo???

Gosia - jeszcze jedne buty i S. mnie wydziedziczy :P

Coś Ty :S ja kupuje spodnie, ucinam metke chowam do szafy, po tygodniu ubieram i jak pyta czy nowe to mowie ze nieeeee, juz dawno kupiłam :S :P

11 lata 6 miesiąc temu #778764 przez pati-m
U mnie S. się na to nie łapie :silly: Ale spokojnie, po prostu nie kupuje z nim butów, żeby mu ciśnienia nie podnosić, tylko jak idę na zakupy sama lub z koleżanką. A jak już zobaczy, że nowe no to przecież do sklepu nie każe zwrócić :lol: Westchnie tylko i już, hihihi :woohoo:

11 lata 6 miesiąc temu #778783 przez mgielka22
Hejj ja po nocce tez jeszcze w pidzamie :D

Dziewczyny odpoczywajcie :)

My dzis do cioci idziemy :D

11 lata 6 miesiąc temu #778831 przez fanka
helołł
witam się niedzielnie
my juz po spacerku, Dzieć śpi, obiad się gotuje a ja kawka i komputer :-)
Gosia ale masz śliczne dzieciaczki, normalnie aż żal żeby takie geny "tylko" na dwójce się zatrzymały ;) plisss powiedź gdzie Kubusiowa, lekarską koszulke kupiłaś, zakochałam się w niej, a poza tym ostatnio Dawid ma faze strachu przed lekarzem więc może taka bluzeczka by pomogła??

Pati udanych zakupów, jak wrócisz to sie pochwal co upolowałaś.
Marta odpoczywaj ile możesz bo Hubcio jeszcze ma trochę czasu!!

Pyśka współczuję dolegliwości, ja pamiętam jak pod koniec ciąży jak się już fatalnie czułam, ryczałam sobie już z bezsilności.

a ja wczoraj mialam takiego powera, wysprzątałam do, nie tylko nasze piętro ale i u rodziców bo w związku z tym bólem nogi mojej mamy chciałam ją wyręczyć. A moje dziecko mnie wczoraj doprowadziło do płaczu, był takie niegrzeczny, urządzał histerię, darł się o wszystko, rzucał różnymi rzeczami, nic do niego nie docierało. Myślałam, że zwariuję!! dziś już ok póki co.

11 lata 6 miesiąc temu #778845 przez Sylwia26081982
BEti paści to wszystko to co kupie , jakieś drobiazgi. Ale ogólnie paści to takie drobne rzeczy bez sensu :D

Gosia Ty robisz jak moja mama, bo moj tata tez wariuje bo ona ciagle cos kupuje, uwielbia ciuchy :)

Pati jak tam ręka??

Fanka to ten bunt dwulatka ;)

A ja dzis wypuściłam Adriana na podwórko, pobiegał po kałużach i przyszedł sam do domu i mówi ze chce spac, no to ok,rozebrałam go , położył się, przykrył i śpi..on mnie zadziwia czasami. A wczoraj bawiliśmy się w ciuciu babkę :D ile radości miał jak udało mu się wejść w kogos :D Chodził później z opaska za mną do wieczora, bo chciał jeszcze :)

11 lata 6 miesiąc temu #778881 przez Pyśkaaaa
Pati to pochwal sie po zakupkach ja tez nic ciazowego nie kupowalam bo dla mnie to nie praktyczne!

A ja dzis z lidla wynioslam kolejne jeginsy zaszlismy sobie wracajac ze spacerku

moj K mnie zdziwil zadzw do T i powiedzial ze chcemy posiedziec troche sami i ze nie zajdziemy na obiad :p ufff....

Aaaaa dziewczyny te super pierozki z lidla ze szpinakiem sa w zielonym opakowaniu? Bo nigdy nie jadlam a tak zachwalalyscie

11 lata 6 miesiąc temu #778883 przez Pyśkaaaa
a i mam juz w pasie 107 cm wszyscy sie ze mnie smieja ze mam smieszny brzuch tylko pilke i jak ja ja nosze?

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #778899 przez slowiczek
witam :)

u nas też fajnie, chodzimy sobie to tu, to tam :) a dziś wieczorem mam wychodne na piwko z moimi dziewczynami

Pati, bidulko uważaj na siebie :kiss:

Jagódka i Kubuś ŚLICZNOŚCI :)

ej no co Wy z tym chowaniem ubrań :silly: nie wiem, ja to może jestem jakaś dziwna ale nie jestem ubraniową zakupoholiczką chociaż lubię mieć :) męczą mnie wędrówki po sklepach i wręcz Ł mnie wypycha, a idź sobie coś kupić albo sam mi kupuje :)

11 lata 6 miesiąc temu #778912 przez iwonaNAVI
Hej my tez dzisiaj w domu jestesmy odpoczywamy :) zrobilam pyszny obiadek rybke teraz M zmywa a ja mam wolne :)
Oliwka sie bawi :)

Pati matko dobrze ze nie zlamanie :kiss:

Ciezarowki oszczedzajcie sie :)

Slowiczku ja tez jetem "jakas dziwna i nie jestem ubraniowa zakupoholiczka" naprawde w porownaniu do innych kobiet to ja cos kupie raz na pol roku i starczy :P oczywiscie dla siebie bo dla innych szczegonie dla Oliwki to jak cos zobacze to musze kupic :P hehe

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #778913 przez slowiczek
Iwonka, jak na coś "zachoruję" to wiadomo, że kupuję :laugh: ale nie byłabym w stanie iść w sobotę czy niedzielę, gdzie w centrach handlowych są tłumy, ot tak, połazić sobie po sklepach,od razu rozbolała by mnie głowa :P nie cierpię wyprzedaży i panującego wtedy bałaganu w sklepach i na zakupy tylko w rano i to w środku tygodnia no i najchętniej w Kielcach gdzie jest garstka ludzi w porównaniu z Warszawą + lubię zakupy przez internet

tak czy inaczej teraz muszę oszczędzać bardzo, to moje leczenie ortodontyczne wyniesie mnie ok 10 tys także kupa kasy :(

11 lata 6 miesiąc temu #778926 przez mgielka22
Slowiczku to co Tobie beda robic ze tak duzo ??? :ohmy:

My po obiadku u cioci Lila padla i spi :D as do nas przysedl sasiad i z M pija sobie :)

11 lata 6 miesiąc temu #778945 przez gosia2324
Fanka, ta bluzka jest z Pepko, a cale 7zl kupiona :S

Jutro zobaczę czy jeszcze sa to wezmę Dawidkowi.

A my cały dzień u T spędziliśmy i powiem ze było Oki :blink: nawet obiad na jutro na wynos dostałam :silly:

Pyska , a ja tam lubiłam ciążowe ciuszki :) :blush:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Fanka a i dziękuje za "dobre geny" :blink:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #778954 przez slowiczek
Mgiełka, taki jest koszt całkowity leczenia, aparat góra i dół, wizyty kontrolne co miesiąc, później aparat retencyjny, w przyszłym tygodniu idę na tomografię komputerową szczęki + cefalogram + wyciski - koszt 600 zł, masakra noooo :( ale co poradzić

właśnie sprzedałam Natalkę do drugich dziadków i mam już tzw. wolne :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #778956 przez Pyśkaaaa
Gosia a nam tez taka zakupisz na 98? U nas w pepco takich nie ma a moje dziecko z zacieciem lekarsjkim ucieszy sie bardzo :p

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka