- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
ja z moją byłam już na klatce gdy ona stwierdziął,że nigdzie nie idzie. nie miałam ochoty na jej płacz i wyce całą drogę więc się wróciłąm do domu, mysłąlam ,ż epodzie sc[ać ale nie po co...'więc błągam o cierpliwość bo jak dostanę słeę to moge pozabijać dzisiaj.
sąsiedzi to na stówę wezwą opiekę bo co chwila Emi wyje- bo to juz nie płacz tylko wycie jak by ja ze skóry obdzierali.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Monia no tez bym sie wściekła
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Przyjdzie to potem takie kochane, wyściska, wycałuje i aż się wierzyć nie chce, że taki rogi niedawno miało

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zadzwonili do mnie ze sklepu, że mogę odebrać nawilżacz bo daliśmy na gwarancję, no więc skoro pogoda się poprawiła to ubrałam Kacpra i poszliśmy, W jedną stronkę oki, a w drugą płacz totalny i wręcz ciągnięcie chwilami jak upartego osła, bo przecież na rękę go nie wezmę. I nawet nie pytajcie czemu płakał bo nie wiem

Gosia - ja nie jestem za tym łóżkiem z szufladami. Jedno po drugim łazi jak chce wejść lub zejść

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Alleluja śpi
Przyjdzie to potem takie kochane, wyściska, wycałuje i aż się wierzyć nie chce, że taki rogi niedawno miało
Zazdroszczę. U mnie jeszcze urzęduje. Ale już na szczęście grzecznie u siebie w pokoju.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
PAti o to widzisz rozumiesz dokonale co ja mam ostanio dzień w dzień praktycznie w trakcie wyśjść.i na klatce to samo... bo tak jak byś mnie i Mi opisała
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

idę sobie cos zjeśc i zaraz do was wracam

- Sylwia26081982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nie wiem co mi jest ale jakiś syndrom wicia gniazda mi sie włączył, juz nie mam co sprzątąc, to dziś pomyłam okna od drzwi wejściowych i dwa mamy w kuchni więc też wyszorowałam..mmm jak przyjemnie błyszczą, ale co z tego jak za kilka dni znowu będą brudne bo pada, a samochody jeżdżą i pobrudzą.. no ale na chwile oko pocieszę

Mała ale ludzie mają pomysły.. A co do stroju Ewy to dzieci to uwielbiają . Adi mi się nie rozbiera ale jak tylko go rozbiorę to lata jak szalony

Pyśkaa widzisz Franio nie da sobie w kaszę dmuchać , mama już nie ściemnisię nawet na siku

Maja oby Lolusia preziębienie ominęło.
Mgiełka zrob fote wstawionej lodówki

Gosia łóżko auto i kwiatek extra, ja tez kupie takie maluchom jak Zuzia podrośnie, strasznie mi się spodobały. To z szufladami ciekawe ale nie przekonuje mnie, a piętrowe mam takie z mozliwoscia zrobienia samego parterowego i na takim włąsnie spi Adi ale te deski mnie przerazaja, juz sie nie uderza ale jaki to komfort spac z takimi deskami.. A pietrowego ni chce, bo adi to kaskader i ogolnie nie lubie pietrowych łozek.

A Zuzia "chodzi" w łóżeczku, juz całe przewędrowała na leżąco
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

On wcześniej taki nie był. Zresztą w większości spacerki są bezproblemowe, mogę załatwić wszystkie sprawy, zakupy itp. ale już ze 3 czy 4 raz mi taki numer odwalił i naprawdę nie wiem czemu. Idzie grzecznie i nagle płacz. Jak go nawet pytam "no dobrze, to gdzie chcesz iść skoro nie tam gdzie mama" to i tak nie reaguje tylko stoi i płacze, lub ukucnie i płacze. Nie ogarniam tego

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mnie się piętrowe bardzo podobają, a czy je wybiorę to się okaże w przyszłości bo jeszcze dużo czasu minie zanim będę musiała zdecydować

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tak z ciekawości jaki kolejny etap wścieklizny nas czeka? U nas to chyba wchodzimy ostro w etap siama się ubieram i nie można nic pomóc, tylko jak ci się człowieku spieszy to co, masz pecha

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wieczorem rozbiera się do golasa i tylko grozi palcem żeby za nim nie iść bo on sam.
No więc u nas kąpiele wyglądają tak, że włazi pod prysznic (bo wanna mu się przestała podobać), zamykam kabinę i on tam cuduje uradowany kilka minut, a na sam koniec najczęściej S. idzie go umyć, a właściwie głowę i trochę "poprawia", bo resztę to Kacper sam łapkami myje jak mu się po kolei mówi "umyj brzuszek, nóżkę, drugą nóżkę, itp."

- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-