BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #788469 przez gosia2324
Sylwia, myslisz ze przeze mnie zrobil sie kwas ?
Mysle ze nie tylko ja nie zakładałam dziecku pieluchy w lato, bo w 30 st upal dupa by mu sie parzyła , tylko 1/3 mam w tym czasie odpieluchowała malucha, a nie jak jest na dworze zima :dry:
A swoje dziecko puściłam do przedszkola jak mi 4 lata i CHCE iść, a nie ciągnęłam go na sile z płaczem jako 2-3 latka tylko dlatego zeby chodził i bawil sie z dziećmi.
A co do Polaczków to tez mam sporo rodziny w Uk i we Włoszech i mowie jak oni sie czują mimo iz nie jada na socjalce , i tez placa podatki to nigdy nie czują się jak u siebie.

Beti śliczni Wy !
A Franio w nowej fryzurce jest do zacałowania !

Pati, to troche drogi prezent, taki raczej na chrzciny moze?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #788489 przez Pyśkaaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #788490 przez pati-m
Kurde ogarnęłam trochę mieszkanko i musiałam usiąść bo się zmęczyłam. Ale mam kondychę ;)

Gosia - no problem w tym, że leżaczek to od urodzenia wykorzysta. A kiedy planują chrzciny to nie wiem. Przyjdzie S. to mu powiem niech zagada ze swoją mamą o tą zrzutę.

11 lata 6 miesiąc temu #788493 przez Pyśkaaaa

11 lata 6 miesiąc temu #788501 przez pati-m
Pyśka - kurczę nie mam pojęcia bo my daaaaawno nie mieliśmy żadnej 18-tki w rodzinie :S A to jakaś bliska kuzynka?

11 lata 6 miesiąc temu #788506 przez Pyśkaaaa
pati-m napisał:

Pyśka - kurczę nie mam pojęcia bo my daaaaawno nie mieliśmy żadnej 18-tki w rodzinie :S A to jakaś bliska kuzynka?

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #788512 przez maja1982
Halo :)

my po odwiedzinach - lolo bajke doogląda i idzie spac a ja kawka i do Was :)

marta - super dzionek :)

pati -

pyska -

mała - mniam :blush: poślij kilka :)

pati - skleroza ciązowa ;) hihih dobrze ze zawartośc zostałą w pudełeczku :)

11 lata 6 miesiąc temu #788526 przez Pyśkaaaa
Mała ja chodze na zbliżające się do 30 :P hahaha :blink:

właśnie Pati doczytałam hahaha dobra jesteś z tymi siuskami :P

11 lata 6 miesiąc temu #788527 przez Pyśkaaaa
Maja o której Lolo Ci chodzi na noc spać?

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #788536 przez maja1982
po 8 lezy już w łózeczku :) normalnie juz o 13 lezy ale dzisiaj nam wierca na balkonie i nie wiem czy w ogóle zasnie- ja bym nie dała rady :(

no dzisiaj obawiam sie ze moze nie byc drzemki, ajk on zaśnie w tym hałasie to bedzie mistrzem ;)

mała - ale mi narobiłas smaka tymi rogalikami :) :silly:

11 lata 6 miesiąc temu #788551 przez Pyśkaaaa
Biedny Lolo a franek 2 dzien bez drzemki nie marudzi grzecznie sie bawi w sumie jak on tyle spał to nie dziwie się

11 lata 6 miesiąc temu #788560 przez Sylwia26081982
gosia2324 napisał:

Sylwia, myslisz ze przeze mnie zrobil sie kwas ?
Mysle ze nie tylko ja nie zakładałam dziecku pieluchy w lato, bo w 30 st upal dupa by mu sie parzyła , tylko 1/3 mam w tym czasie odpieluchowała malucha, a nie jak jest na dworze zima :dry:
A swoje dziecko puściłam do przedszkola jak mi 4 lata i CHCE iść, a nie ciągnęłam go na sile z płaczem jako 2-3 latka tylko dlatego zeby chodził i bawil sie z dziećmi.
A co do Polaczków to tez mam sporo rodziny w Uk i we Włoszech i mowie jak oni sie czują mimo iz nie jada na socjalce , i tez placa podatki to nigdy nie czują się jak u siebie.

Beti śliczni Wy !
A Franio w nowej fryzurce jest do zacałowania !

Pati, to troche drogi prezent, taki raczej na chrzciny moze?

Gosia moje dziecko chodziło w ten upal w pampersie i dupa mu się nie parzyla.
Kwas wtedy ztlrobil sie min.przez to że zle odebralas słowa Beti ale wszystko zostało wyjaśnione i temat zamknięty. A przedszkole to temat taki,ze każdej mamie serce pęka jak musi zostawić malucha ,bo do pracy biegnie,nie stać ja na siedzenie w domu.
Ja np.mam obowiązek posłać dziecko ze względu na język ale zabrałam go że zlobka skoro nie chciał nawet z domu wyjść,później też nie zostawialam go na pastwę losu,chodziłam z nim tak długo aż sie oswoił,a teraz pani chora,nie pojechaliśmy to płakał że chce jechac.

Też mam rodzinę we Włoszech i też narzekają,mam znajomych w Anglii i są zadowoleni. Ja mam tu swoja rodzone i z nimi wszędzie bedzie mi dobrze i nigdy nie myślę o Polakach za granica "polaczki na socjalu" ,ale kto wymyślił takie hasło,sami oni na siebie,bo obywatele krajów którzy przyjmują obcokrajowców od zawsze żyją statecznie i pomoc od państwa dla nich jest czymś naturalnym .

No to się napisałam w tym temacie..

11 lata 6 miesiąc temu #788565 przez pati-m

Kacpero wcina obiad po drzemce, a mnie naszło na kawkę.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #788566 przez Sylwia26081982
Pyskaa mysle ze jak to nie chrześnica to stówka wystarczy..

Głowa mnie boli cały dzień już trzecią kawę piję i nie pomaga..

Weszłam wczoraj z ciekawości na staraczki i jak miło ile ta Gosia nazbierała gratulacji :) A ona wogóle zajśc nie mogła czy nie utrzymywała ciąży??

Ogladałam też to In Vitro, biedni Ci ludzie, taką nadzieję mają a nagle się okazuje że nic z tego.
A matka co umarła (śmierć mózgu) i dzieciątko po 3 miesiącach naroodzone to , to jest niesamowite!!

11 lata 6 miesiąc temu #788568 przez pati-m
Ja też jak nie zapominam, to oglądam to in vitro. I wciąż twierdzę, że to takie niesprawiedliwe, że ludzie marzą latami o dziecku, nieba by mu przychylili, a niestety się nie udaje.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka