BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 6 miesiąc temu #788319 przez slowiczek
Beti, nie czytałam ale mam taki zamiar
szkoda tylko, że film obejrzałam najpierw

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #788327 przez monika1984lodz
dzień dobry

ja jakoś w podłym nastroju wstałam
Emi ma swoją chwile z bajką , ja mam chwile dla siebie a potem jedziemy po buty i kurtkę dla Emi. bo normalnie zimno się zrobiło i na adidasy to już nie za ciepło.

ja tam mam fb i lubie tam zaglądać. na nk mam profil i o ile kiedys byłam bardzo aktywna tak teraz zaglądam ale bez sząłu- wstawiam czasami zdjęcie Emi dla ciotek.
ale kiedyś to byłam na wielu portalach, fotka, sympatia itp :P a męża poznałąm przez gg :P

wy zapuszczacie włosięta a ja bym je obcięła na krótko- ale z moją gębą okrągłą jak księżyc wyglaałą bym jak pół dupy za krzaka.

PAti dobrze,że dzisiaj lepiej :)

Słowiczku ogókowa mmmmm

Franula cudny:) uwielbiam ciągle Twoje polisie :blush:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 6 miesiąc temu #788331 przez Sylwia26081982
gosia2324 napisał:

Beti, jak to zwłoki ???? :cheer:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gosia zastrzeliłaś mnie, bo wiesz mieszkam od kilku lat w obcym Państwie i przykro mi sie zrobiło czytając Twoją wypowiedż, Wielu ludzi nadużywa pomocy uważając ze przeciez jak sie nalezy to dlacego nie skorzystać, nie tylko Polaczki. Np. w Danii "Dzięki" Turkom pieniądze które przyznają na dzieci ograniczyli do max trójki dzieci, powyżej juz Państwo nie daje, bo przecież u nich rodzi sie po 6 dzieci minimum, więc tak naprawde śmiało wyżyli z pieniędzy które na nie dostawali, a za tym szło dofinansowanie mieszkania i Pomoc z Urzędu, bo przeciez są bezrobotni..ucięło się to na ich włąsne życzenie.
Sama nigdy nic nie wzięłam z tzw. socjalu, choć mogłabym, bo tylko mąż pracuje ale wystarcza nam śmiało to co mamy i nie martwie się że do końca miesiąca ledwo mi starcza, to po co żerować. Tracisz pracę szukają Ci nowej, źle Cie potraktują w pracy odwołujesz się do związków zawodowych i nie ma że jesteś gorsza. Płacisz podatki,a także dzięki Tobie ich gospodarka się rozwija więc dlaczego masz byc na gorszych prawach ? Stwierdzenia właśnie niektórych Polaczków i ich zachowanie są strasznie prymitywne ale to nie znaczy że cały nasz kraj jest taki.
Zanim coś napiszesz przemyśl kikla razy, bo z odpieluchowaniem i przedszkolami raz już wyskoczyłaś i zroił się kwas, bo Ty sobie nie wyobrazałaś żeby w upał Jogo w pampersie miała się męczyć ale nie wyobraziłaś sobie innych matek które sobie nie wyobrażaja żeby ich dziecko bez pampersa było, czy to upał czy nie, bo po prostu nie jest gotowe. Przedszkole było be a jednak Kuba poszedł .. za niedługo nie zdziwie się jak napiszesz że wyjeżdżacie z kraju..

Nie obrażaj się za to co napisałam , mozesz się nie zgadzać ale ja musiałam wyrazić swoje uczucia do zaistniałej sytuacji, bo juz taka jestem że mówie to co myśle.

11 lata 6 miesiąc temu #788340 przez Sylwia26081982
A tak poza tym to dzień dobry wszystkim.

Beti ślicznie wyglądacie, fryzurka super :) Fifi kucharz nad kucharze:)

Slowiczek no to Nati pospała:)

Ja Fb mam od pół roku, kiedyś miałam z kilka miesięcy ale skasowałam..później znajomi przez moja rodzine sie ze mna kontaktowali wiec otworzylam znowu zeby miec z nimi kontakt, mialam nie dawac zdjec itp. Ale to silniejsze ode mnie :) Nk nie mam.

Pati super że juz dobrze.

Pyśka Franio słodki, ciekawe jak zareaguje na braciszka:)

Nie wiem co jeszcze chciałąm napisać.. A powodzenia w zapuszczaniu włosów, ja bym chetnie obcieła jakoś fajnie ale nie weim jak bede wyglądała a po drugie szkoda mi.. ;)

11 lata 6 miesiąc temu #788347 przez monika1984lodz
Beti zapomniałąm o trupie B) ja to bym zemdlała

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 6 miesiąc temu #788348 przez Sylwia26081982
monika1984lodz napisał:

dzień dobry

ja tam mam fb i lubie tam zaglądać. na nk mam profil i o ile kiedys byłam bardzo aktywna tak teraz zaglądam ale bez sząłu- wstawiam czasami zdjęcie Emi dla ciotek.
ale kiedyś to byłam na wielu portalach, fotka, sympatia itp :P a męża poznałąm przez gg :P

Ojej naprawdę :) Opowiedz :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #788359 przez monika1984lodz
Sylwia zero romantyzmu :P napisał do mnie bo w katalogu publicznym szukła dziewczyny o imieniu Monika i wyskoczyło mu bardzo dużó-a przy moim widniąłó jeszcze Krecik więc napisł do mnie. i tak klikaliśmy prawie pó roku :) o wszystkim i o niczym a potem siespotkaliśmy i tez było kilka zawirowań. raz chcieliśmy być razem , raz nie. Ale jak widzisz skończyło się dobrze :)

jebzdzldy.pl/obr/150480/czy-jest-cos-gorszego

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 6 miesiąc temu #788371 przez Marta M
Krecik :blush:

Wczoraj mieliśmy cudny wieczór, tatuś zabrał nas tam do siebie do swojego ośrodka, sala gimnastyczna, trampoliny, basen, sauny i wszystkie udogodnienia :) Maja się wyszalała a ja siedziałam i patrzyłam bo co z brzuchem można szalonego zrobić, haha :) Potem pojechaliśmy na kolację i tak miło się dzień zakończył...dziś wracamy do domu na weekend także mam nadzieje że nadrobię zaległości w czytaniu :woohoo:

11 lata 6 miesiąc temu #788373 przez Sylwia26081982
Marta super:)

Monia najważniejsze że skończyło się romantycznie. Ja też męża poznałam przez portal,szukałam koleżanki a on znalazł mnie :D

11 lata 6 miesiąc temu #788377 przez Mała
Sylwia ale czemu ma przemyśleć kilka razy to co pisze, tak czuje tak pisze. Jak Ty się z tym nie zgadzasz to czytasz, olewasz albo komentujesz, a i tak robisz po swojemu. Chyba nie chcemy dojść do sytuacji, gdzie będziemy bały się napisać coś szczerze, choć nie po czyjejś myśli

Marta fajnie :)

Monika krecik :lol:

Ciotka gapa Frania nie wycałowała :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #788382 przez pati-m
Ja już kilka razy pisałam, że mnie się podoba gdy każdy szczerze pisze co uważa. Bo po to jest to forum. Bez tego to po co pisać? By sobie tylko słodzić? Ile nas jest, tyle zdań, sposobów postępowania z dziećmi itp. I tak jak mała pisze - kto chce - komentuje, kto nie - olewa, kto się nie zgadza - wyraża inną opinię tak jak napisała Sylwia. I fajnie, że są osoby które nie boją się napisać swojego zdania, tak jak właśnie Gosia, czy inne dziewczyny (wybaczcie, ale już nie będę wyliczanki robić). Piszemy o radościach i smutkach, o ty co nas drażni w różnych aspektach życia, nie tych związanych z dziećmi i mnie się to podoba. I niech tak zostanie :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #788392 przez pati-m
Marta - dopiero zobaczyłam twój post. Faaajnie :) Uwielbiam takie rodzinne wypadziki :)

Monia - a dla mnie sam fakt poznania przez neta jest czymś nowym i oryginalnym :) No i przede wszystkim najważniejsze, że dobrze się wszystko skończyło :)

11 lata 6 miesiąc temu #788399 przez slowiczek
Pati, typowa skleroza ciążowa :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu #788401 przez pati-m
slowiczek napisał:

Pati, typowa skleroza ciążowa :laugh:

Dobrze, że się nie wylało bo torba do wyrzucenia :X

11 lata 6 miesiąc temu #788403 przez Mała
Pati haha, no niezłe aromaty mogłaś sobie robić :S

Dziecko me śpi :lol: W spokoju rogale ogarnę, już druga blacha się piecze

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka