- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Wrzesień 2011 cz. 2
Wrzesień 2011 cz. 2
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sylwia26081982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A wiecie co mój Adi rano wymyślił, ja jeszcze śpie i słyszę huk i płacz, lece zobaczyć co się stało i nie wiem, Adi płacze ale nic wiecej nie widzę, pytam go ,a on pokazuje na laptopa i na palca u nogi. Chciał przyjść do mnie z komputerem i spadł mu na nogę, krew mu się lała okrutnie i skórka zdarta ale paznokieć cały, masakra jak się wystraszyłam. Założyłam plasterek w ptaszki i juz nie płakał..
Koncze obiad i robie przemeblowanie w pokoju, bo mi się znudziło
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Sylwia26081982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Sylwia - oby mu paznokieć nie zaczął schodzić, bo jak Kacper zrzucił sobie na nogę szufladę jak ją za gwałtownie wysunął, to mu paznokieć z paluszka u nogi zaczął schodzić i trzeba było sporo czekać, aż nowy odrośnie.
Ojej Pati oby nie. Obudzi się to zobacze jak tam paluszek.
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Gosia moje dziecko chodziło w ten upal w pampersie i dupa mu się nie parzyla.
rok temu też było lato i upał, wszystkie dzieci chodziły w pampersie bo nie było innej opcji i nie poumierały

a co do pobytów za granicą to ja też myślę, że to jak się tam czujemy to jest kwestia nastawienia, jeśli ktoś z góry wie, że nie chce wyjeżdzać a jedzie tylko za chlebem to będzie czuł się tam jak za karę i będzie narzekał + moim zdaniem dochodzi kwestia poczucia własnej wartości, jeżeli ktoś jest niedowartościowany to będzie czuł się "gorszy"
mam dziesiątki znajomych za granicą, na calutkim świecie dosłownie, na każdym kontynencie, robią fajne kariery, wiadomo, że tęsknią za bliskimi ale nie słyszałam nigdy żeby czuli się gorsi z samego faktu bycia Polakami za granicą
a właśnie, przypomniało mi się a propos pampersów i sikania....kurde robi się zimno a Natalia domaga się podczas spacerów sikania na trawę, nie wiem kurcze czy ją wysadzać jak tak wiatr zimny hula, zawieje ją albo co

biedny Adi, przytrzaśnięty paznokieć mega boli

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a ja poszłam się bawic z Frankiem i jakos tak sam soba sie zajął połozyłam sie na jego łóżku żeby chwilke poleżec i padłam otwieram oczy a dziecko: śpij mamusiu spij zamknij oczka juz "

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a właśnie, przypomniało mi się a propos pampersów i sikania....kurde robi się zimno a Natalia domaga się podczas spacerów sikania na trawę, nie wiem kurcze czy ją wysadzać jak tak wiatr zimny hula, zawieje ją albo co

no właśnie też sie nad tym dzis zastanawiałam b dzis go wysadziłam powiedział że nie wytrzyma do domku a chyba lepiej jak sie wysika niż zasika mokry do domu ale jak mrozy bede to nie wiem...niby dziś wysikał sie przed wyjsciem a na dworku znów chciał
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja uwielbiam jak Kacper tupta do nas rano jak się obudzi. Słyszę tylko małe stópki, ale specjalnie nie otwieram oczu. Gramoli się do nas na łóżko i czuję, że na nas patrzy. Przetrzymuję go zawsze chwilkę, a potem otwieram oczy i widzę uśmiechniętą buźkę wpatrzoną we mnie i najcudowniejszy głosik "maaaaammmmaaaa" i tak słooooodko się przytula.

A Franuś słodziak. Rozpływa się człowiek po takich tekstach

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
SLowiczek,moje dzieciaki sikają przed wyjściem i spacer wytrzymują, wiadomo teraz nie spacerujemy tak dlugo jak latem,kurcze z chłopakami łatwiej bo wyjmą tylko siuraka a dziewczynkę trzeba juz wyrozbierac.
A jeszcze a propos pieluch, raz w galerii w przymierzalni słyszę jak dziewczynka mówi
mamo chce mi sie siku a mama na to sikaj masz dzisiaj pieluche,
dziewczynka ok 5 lat

mamie moze nie chcialo sie szukać łazienki, mala sie spaliła ze wstydu

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A jeszcze a propos pieluch, raz w galerii w przymierzalni słyszę jak dziewczynka mówi
mamo chce mi sie siku a mama na to sikaj masz dzisiaj pieluche,
dziewczynka ok 5 lat
mamie moze nie chcialo sie szukać łazienki, mala sie spaliła ze wstydu
jakbym Natalii założyła w ciągu dnia pieluchę i kazała się w nią zsikać to prędzej by się rozpłakała niż zsikała a co dopiero takie duże dziecko, ehh, niech taka mamusia sama sika w pampersa jak taka mądra

wiecie co, wyszłam z Natalią koło 15:30 na zakupy,na dworze szaro,myślę sobie, że chyba będzie padać skoro tak pociemniało, haha w ogóle nie przyszło mi do głowy że po prostu już się ściemnia

- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
powiem tylko ze ja mojego M tez poznalam przez neta na epulsie

- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011