BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 1 miesiąc temu #598407 przez kaska1982
magdalenagal napisał:

Kasienia, będziesz miała coś przeciwko jeśli zgapię Twoje czapusie? Też pokażę Mamie :-)
Są śliczne :-)

Bardzo proszę :) ja tez je znalazłam w sieci :)

Kocham Cię syneczku!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #598408 przez magdalenagal
Na wiadomościach przycięłam komara na pół godzinki i znowu mi się chce spać...
Więc przypuszczam że Was też wzięło na spanie... ;-)

Dobranoc do jutra :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #598483 przez Joanna89
Dla mnie jeszcze wczesna pora hehe moje dziecko też dopiero zaczyna harce :)
Oglądałam Top Model, a o 22.30 ledzi "szept" na TVN :)
Magdalena dobranoc:)

12 lata 1 miesiąc temu #598520 przez !sylwia!
ok nadrobiłam, kurcze nie było mnie tylko chwile bo byłam na kontroli u dr -czekałam godzinę pod gabinetem bo obsuwę zahaczył ale jak tylko weszłam to przeprosił grzecznie i wytłumaczył że miał sporo pierwszorazowych pacjentek (zawsze to pare minut więcej i do tego on stara się odpowiadać na każde pytanie pacjentki więc czasem się schodzi szczerze mi pasuję że cierpliwie odpowiada na pytania nawet te z serii beznadziejnych a i jak coś mnie niepokoi to mogę spokojnie esa wysłać a on odpisze albo oddzwoni spoko koleś) z podwoziem ok u dzidzi też spoko bo zrobił szybki podgląd usg, tylko łożysko się na razie nie podniosło ale pocieszył że jeszcze mamy czas do 28 tyg z tym, dał skierowania (przy glukozie zaznaczył że mam cytryne wziąć ze sobą i żebym pamiętała) i chwile pogadaliśmy. morfologie miałam cienką ale to przez podziębienie z zeszłego tygodnia.
te czapeczki super mi się najbardziej żabka i małpka podoba.
co do wydawania kasy na rzeczy nie tylko dla dziecka nawet te dla siebie czy dla domu to uważam że każdy zapłaci tyle na ile go stać ja tak jak już wspominałam wolę kupić mniej ale żeby było to porządnej jakości mój M mnie w tym popiera, ale za to mamy takiego banana w klatce który zawsze masę kasy na wszystko wydaję i niedawno widziałam jak mu się podeszwa w nowych butkach odkleiła skomentował że wydał na ni 2 tysie, a mi się na usta cisnęło że u mojego wujka w pogrzebowym miałby takie za 40zł i pewnie z wytrzymałością trumniaków były by podobnie.
ooo właśnie w przyszłym tyg po wypłacie powiedziałam że jadę kupić jakieś śpioszki i super koszulkę z językiem stonsów i nie słyszałam protestu od M i do tego nawet się nie złościł jak gadałam o łóżeczkach i komodach tylko kazał zdjęcia pokazać. chyba dr Marian i jego tekst o zdrowej ciąży zdziałały cuda.

12 lata 1 miesiąc temu #598532 przez carmelove
super te czapy !! żaba wymiata :)

chce mi sie coli :(

Ania - nasza dziewczynka !

12 lata 1 miesiąc temu #598535 przez siwa342
carmelove ja pije cole :( w szpitalu wszystkie cole piły,staram się jak najmniej ale to silniejsze jednak,koleżanki w ciąży też popijały colę

MAJA

12 lata 1 miesiąc temu #598537 przez carmelove
siwa, skoro Ty pijesz to i ja chlapne :lol: zdrówko !

12 lata 1 miesiąc temu #598538 przez siwa342
carmelove nie powinno się ale bez przesady wszystko z umiarem :)

MAJA

12 lata 1 miesiąc temu #598542 przez karolinkanice16
ja też od czasu do czasu piję ale potem mam taką flegmę ze masakra

12 lata 1 miesiąc temu #598543 przez carmelove
ja od jakiś 2 tygodni piłabym dziennie... na zmiane.. cole i kawe :angry:

12 lata 1 miesiąc temu #598615 przez emi87
Witam z rana :) ja juz na nogach od prawie 2h :) wczoraj popołudniu sie wybyczylam, mąż wczesniej wrócił i leżelismy w wyrku i filmy ogladalismy :) na 11.30 do pracki i wieczorkiem powrót wiec pewnie bede miała sporo postów do ndrobienia :D

NataliaK ten baby merc widziałam na zywo i macalam :) jest ok :) bardzo ładnie sie prezentuje i ma wszystkie funkcje co trzeba :)

sylwia dlatego musicie szczerze pogadac :) życie bywa okrutne ale musicie nauczyć sie cieszyc waszym szczęściem :) na pewno jest wspaniałym facetem bo widac po twoich wypowiedziach ze jestes z nim szczęśliwa i go kochasz :) moze jak makleństwo porządnie go skopie to mu przejdą czarne myśli hehe trzymam kciuki
choć widze ze już sie oswaja :) super
no i fajnie ze na wizycie wszystko ok :)

tez mój mąż jest dla mnie najlepszym na jakiego mogłam trafic :) oczywiscie nie bez wad bo by za nudno było :P

karolinkan9ice no to juz garderobe dla maluszka masz zaliczona - możesz odznaczyć na liście hihi :D

Kasik88 oj t może jakas anginka? ech o slużbie zdrowia sie nie wypowiem :dry: moze prywatnie pójdź??

kaska piekne te czapusie!!!!! zdolna bestia z twojej mamy :D

12 lata 1 miesiąc temu #598639 przez Kasik88
Hejo :)
emi panie doktor coś tam pod nosem burknęła, że to prawdopodobnie zapalenie gardła się zaczyna ale nic nie przepisała, dziś od rana jest ok, gorączki nie ma, i pozwolił mi coś w domu zrobić bo tak to przytulas był i nie odstępował mnie na krok, więc mam nadzieję, że dziś się skończy jego cierpienie.
Także ja już obiad mam gotowy ;) dziś sosik z jabłkami i papryką, gotowana marchewka i ziemniaczki ;) no i kompocik z jabłek i wiśni.
A zaraz idę ubranka pookładać Alka i popatrzeć w pudełka co dla Hańci się nada.

12 lata 1 miesiąc temu #598724 przez dorkiszon
Mnie lekka anginka dopadła ups, ale funkcjonuję łeb mnie tylko w nocy bolał i migdały i tak sukces w tym roku pierwszy raz mnie gardło boli :D

12 lata 1 miesiąc temu #598727 przez Kasik88
darkiszon to szybciutkiego powrotu do zdrówka.

12 lata 1 miesiąc temu #598730 przez Patrizia
hejka :)

Ja dopiero wstalam :) i w dodatku telefon mnie obudzil, wcinam sniadanko i na zakupki trzeba ruszac cos na obiad kupic

sylwia no to git ze na wizycie wszystko oki :)i maz zaczyna sie łamać :)

Ksawerek(*)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka