BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #660876 przez dorkiszon
Ja jeżdżę w PL do Chorzowa , bo mam najbliżej i np. jakbym miała porównywać ZOO z Dublinem i Chorzowem to nasze jest naprawdę do dupy, a mimo tego lubię każde ZOO. Tez pojade dopiero z dzieckiem, bo już tyle razy tam była, że mi się troche znudziło,a do Wrocka mam za daleko, może kiedyś. Chociaż słyszałam, ze ZOO jest też w Krakowie to mam bliżej.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #660886 przez NataliaK
Ale miałam nadrabiania! nie było mnie cały dzien bo wybrałam się dziś na piknik do Kórnika do pięknego ogrodu z samymi mamami i ich dzieciaczkami z takiej grupy co kiedyś pisałam, ze chodzę czasem na spotkania. Było super! Dziewczyny nosiły jak zawsze dzieci w chustach mozna było znowu podpatrzec i popytac co i jak :)pogadałysmy oczywiscie o porodach. wózkach i wszytskich tematach z dziećmi zwiazanych. Na pewno będę cześciej chodzila na te spotkania juz z maluszkiem bo dzieci tak super sie bawią i przywiązują do siebie, że naprawdę warto od małego zapewniać im taki kontakt :) muszę przyznać, że męczą mnie już takie wypady i dawno mnie w krzyżu nie ciupało a dziś od tego siedzenia na kocyku to boli :( tak więc walnełam się do wyrka żeby wypocząc :)

mleka na razie tez nie kupuje ani witamin, teraz wszystko jest tak dostepne, że nie ma potrzeby magazynowac

kasiak Wszytskiego najlepszego :kiss:

Emi, Agusia, Patrysia piknie wyglądacie

bea super pomysł na lody!

karolinap moim zdaniem ładnie wygląda ten kolorek, białe łóżeczko i dodatki dziecięce świetnie sie z tym skomponują :) wrzos też byłby ładny ale z tym żółtym jak dla mnie to by sie zrobilo tak za słodko :)

11 lata 11 miesiąc temu #660887 przez moonia154
Dorkiszon normalnie powaliłaś mnie tym filmikiem :ohmy: Skąd to takie dziwolągi się biorą?? Chyba to jest jeszcze wspomnienie z Czarnobyla :huh:
Emi ja dziś wykonałam depilację ręczną- trochę się namachałam, ale za to jutro swojemu gin będę mogła pokazać się bez krępacji (niestety, u nas nie ma kosmetyczek godnych zaufania, więc musiałam poradzić sobie sama :S ).
Ogólnie to mi też dzisiaj bardzo chce się pić- samej wody mineralnej wypiłam 3 litry i aż się boję ile jeszcze wydoję do wieczora :ohmy:

11 lata 11 miesiąc temu #660895 przez dorkiszon
Szukam tych pojemników na lody na allegro , ale chyba źle szukam ,albo nie ma takich.

11 lata 11 miesiąc temu #660902 przez uniuni
Dorkiszon szukaj foremek nie pojemników :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #660905 przez karolinap
Ktoras kiedyś wstawiala taki fajny pokoik z Internetu, coś mi się kojarzy julkowy czy anielkowy pokoik? To chyba wstawiala NataliaK albo Joanna89? Albo inna lipcoweczka? Jeśli ktoś coś takiego kojarzy to poproszę o wklejenie jeszcze raz ;)

A, pytałam wczoraj w dwóch najbliższych aptekach o chińskie banki to mi powiedzieli ze wycofali z hurtowni :P chyba muszę zamówić na allegro bo cellulit coraz bardziej widoczny ;)

11 lata 11 miesiąc temu #660906 przez dorkiszon
Dobra znalazłam foremki Uni :D

11 lata 11 miesiąc temu #660935 przez NataliaK
karolinap jeżeli ode mnie to wypłyneło to to jest to :) boutiquebebe.pl/aranzacje-pm-8.html

11 lata 11 miesiąc temu #660953 przez Joanna89
NataliaK ta strona jest jak z bajki...istne cuda, a te maskotki widziałam na internecie :) są świetne, ale cena zabija :P

11 lata 11 miesiąc temu #660969 przez NataliaK
joanna no ceny przerażają ale ta dziewczyna dużo rzeczy sama robi więc to dlatego a ja jestem w tym stylu zakochana więc niestety często się na jakieś pierdołki kuszę chciaż wiadomo, że nie ma tez co przesadzać :) na szczęście bloga i sklepik prowadzi koleżanka mojej bardzo dobrej koleżanki u nas w Poznaniu i jak coś zamawiam to mam rabat dzięki niej :) dla małego będzie mi robiła konia na biegunach ale to za jakiś czas bo na razie to nie mam go dzie włożyc :)

11 lata 11 miesiąc temu #660986 przez Joanna89
zazdroszczę ;D ja może kupię na półeczkę takiego misia :)

11 lata 11 miesiąc temu #660996 przez NataliaK
karolinap może to zdjęcie Ci pomoże :) ładnie komponuje się kolor latte z bielą i dodatkami różowymi :)
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #661003 przez NataliaK
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #661016 przez karolinap
NataliaK Dziękuję za bloga, rzeczywiście śliczne rzeczy! i za zdjęcie też dziekuje:) :kiss:
Chociaż wiem, ze ktoś wstawiał też innego bloga - julkowy, anielkowy... Coś takiego mi się kojarzy ;)

11 lata 11 miesiąc temu #661023 przez Joanna89
ja znam jeszcze taką

www.villanostalgia.pl/blog/

róż z beżem- cudo :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka