- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- siwa342
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
ja mam wizytę w poniedziałek to się dowiem jak tam moja mała
po komuni jestem padnieta cały dzień w restauracji-plecy mi wysiadają
muszę w koncu tą banke chińską użyć bo nawet mój mąż zauważył cellulit,nie chciałam wcześniej bo jakby mi kiecke podwialo a siniaki sie porobiły to by nie za fajnie wyglądało

rozstępy mi się robia na brzuchu chociaż smaruje-więc mały dołek,miałam nadzieje że uda mi się ich uniknąć...
na dodatek ryczeć mi się chce bo mam 3 braci a mam problem z chrzestnym,najstarszy ma taki dziwny charakter i jakoś do dzieci tak lipa więc nie chcialam na razie jego,młodszy mi odmówił bo nie mają kasy itd-nic od nikogo nie chce a z kasa u nich tak że nie umieja odłożyc i tyle,ma narzeczona jedynaczke ktora nie wie co to rodzenstwo i już od jakiegos roku nie moge nic liczyc na mojego braciszka bo wiecznie mi odmawia albo sie wymiguje-od marca nie umie do mnie na kawe urodzinową przyjechac(mieszka 6 km ode mnie),a najmłodzy ma dopiero 16 lat. Po prostu tylko ryczeć bo mi powiedził że jakbym miała możliwośc mam se najmlodszego wziasc,jestem tak wkurzona!!! łaski mi nie robi i chyba poprosze jednak najstarszego,chrzestną mam koleżanke która bedzie 2 miesiace po mojej malej tez chrzestna i mi nie odmówiła a na rodzinke nie mam co liczyć
sorry za żale ale jakoś nie mam sie gdzie wygadać bo mnie jakos wszyscy dzisiaj wkurzają a mąż siedzi cały dzień w garażu i grzebie przy aucie
Jeszcze niby się wywyższam bo chce wózek za 3 tys. Cholera co ich obchodzi za ile se kupie jak bede chciała to kupie za 5 tys i nikomu z rodzinki nic do tego,mała i tak ma prawie wszystkie rzeczy używane a wózek mi się podoba i już.Wole kupić fajny wózek który mi się podoba niż wydawac na pierdoły jak inni
rozbolała mnie głowa z tego wszystkiego,ide se poryczeć bo chyba w końcu raz na jakis czas trzeba się wypłakac a nie tłumic w sobie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patrysia305
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
allegro.pl/kolyska-coneco-simplicity-kar...3w1-i3263572829.html
magdalena
a jak ściągnęliście ten materiał, ja trochę bałam się odłączyć te kabelki - ale jest po mojej siostrze także wiem że nie było używane źle
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
nie sluchaj ludzi, zazwyczaj przemawia przez nim zazdrość - tak jakby oni te pieniądze wydawali... ale tak to już jest.
Po to tu jesteśmy żeby się wygadać

Bańkę polecam ja póki co nie mam cellulitu, ani rozstępów, ale jeszcze 9 tygodni ciąży zostało.
- Patrizia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
karolinap to ja wstawiałam własnie od niej ale pokoik dla chłopca www.villanostalgia.pl/blog/2012/03/pokoik-malego-antosia/
a ja to nie to to widocznie ktos inny wrzucał

- patrysia305
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
ja ostatnio weszłam na wagę i jestem przerażona bo już 14 kg do przodu ;/ ;/ to jest doslownie powód do wycia!
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
siwa dobra rada - przemyśl wybór chrzestnego naprawdę
patrizia nam fizjoterapeutka w szkole rodzenia mówiła, że łóżko wcale nie jest bezpieczne dla dziecka i jego kręgosłupa ... im mniej na takim łóżku dla dorosłych tym lepiej(może się sturlać i poza tym źle wpływa na kręgosłup) więc niech Dziadek niech nie szaleje

- patrysia305
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
patrysia a nie boisz sie,że maleństwo wyleci z tej kołyski ? głebokość to tylko 20cm..
nie sądzę żeby maluch był, aż tak ruchliwy, kołyska jest tak na około 5 miesięcy może mniej zależy od kiedy będzie się podnosił , dlatego nie boję się o upadek

- NataliaK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

a z wózkiem to nikogo nie słuchaj tylko rób jak uważasz albo nie mów ile kosztuje, mi też mówią, ze szkoda wydać ponad 2tyś na wózek, tak samo gadali z kołyską...po co wydawac kase jak to tylko na kilka miesiecy później i tak musisz kupić łóżeczko. Niech się każdy patrzy na siebie a nie na kogoś, mieli swoje dzieci albo będa dopiero mieli to niech robią jak chcą a to jest Twoje dziecko wiec kup mu nawet helikopter

- Kamilka22
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- magdalenagal
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Moja Siostrzenica w niej spała prawie do 5 miesiąca i bez strachu się obyło że wypadnie

- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marta27
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Ja dzisiejszy dzień spędziłam z teściową przyszła mi umyć okna gdyż mi zabronili
Dziewczyny z Poznania czy któraś wybiera się jutro na warsztaty bo ja chyba się wybiorę
- Kamilka22
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-