BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #670967 przez magdalenagal
Saluto!

Szybko się zbieram w sobie bo na 14:00 jadę do mojego grzebologa. Może dowiem się jak ten mój Pindol jest obrócony.

Dziewczyny powiedzcie co poza magnezem pomoże na skurcze w łydkach i w ogóle nogach. Od paru nocy tak mnie łapie że nogi mam powykręcane jak w Egzorcyzmach Emily Rose. Dziś już w nocy wyłam...

Uciekam odezwę się po wizycie. Buźki :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #670980 przez uniuni
Magda ja biorę podwójną dawkę magnezu tuż przed snem to 2x80% dziennego zapotrzebowania. Biorę też ciepły prysznic przed snem i kieruję strumień na lędźwie, później pod kolanami i łydki. Przy okazji oliwienia brzuszka masuję sobie łydki przed snem i od ponad tygodnia skurcze mnie nie dopadły :)

11 lata 11 miesiąc temu #671005 przez !sylwia!
Czesc Mamcie, wszystkie macie piekne brzuszki i wygladacie super. Pozdrowienia i gratulacje dla Pascal i Pati. Pascal dzidzie beda zdrowiutkie i niedługo zabierzesz je do domciu, trzymam kciuki. Emi za Ciebie też na pewno wszystko bedzie ok.
Ja w nocy wyladowalam w szpitalu bo mi sie jakies zatrucie przyplatalo i muszę tu gnic. Najgorsze że nie wiem jak długo.

11 lata 11 miesiąc temu #671014 przez !sylwia!
Uniuni wiesz co w sumie to nie wiem gdzie podlapalam bo cały weekend było ok dopiero wczoraj jak wracalismy do domu to w samochodzie zaczelo mnie mulic a w nocy zaczęły sie rewolucje i górą i dołem masakra jakas do tego jeszcze skurcze bo juz caly brzuch napięty. Jak trafilam to bylam tak odwodniona że nie mieli jak krwi pobrać bo najpier nie mogli żyły znaleźć a pozniej krew nie leciała i jak nigdy zaczynalam mdlec. Teraz tylko leżenie.

11 lata 11 miesiąc temu #671028 przez kasiak
Cześć i czołem :) podczytywałam Was, ale nie pisałam. U nas ok, na razie nie rodzimy, Sebek leży w poprzek, czasem się obróci i naciska na szyjkę, ale raczej się nigdzie nie wybiera :)
Sobota minęła pod znakiem zakupów i popołudniowego leżakowania, a wczoraj mąż ze szwagrem robili mi sajgon w salonie. Przemeblowanie! Zaplanowane już dawno, ale nie było motywacji, a ja nie lubię jak się coś w domu dzieje a ja nie mam wpływu na to. Tyle dobrze, że nie musiałam sprzątać :) szwagier z odkurzaczem, mąż z mopem :laugh: mi zostało posprzątanie w szafkach, bo musi być po mojemu ;)
Od soboty bolą mnie stopy, złaziłam się w trochę w ten weekend i rano zaraz po wstaniu z łóżka są jak zdrętwiałe. Jak trochę się poruszam to przestają ale to dziwne uczucie...

11 lata 11 miesiąc temu #671029 przez carmelove
Sylwia, dobrze, że w szpitalu - podreperują Cie i bedzie ok ! dużo zdrówka !! trzymaj sie :kiss:

a czy Was bolą też jelita? kurna - nie wyrabiam już, nawet se (SORKI) pierdnąc nie umiem porządnie ...

Ania - nasza dziewczynka !

11 lata 11 miesiąc temu #671046 przez dziubasek
sylwia a co lekarze mowia? moze to zwykla jelitowka i za 3 dni bedzie dobrze
Mnie to ostatnio wszystko boli(jestem jak stara babcia- stekajaca)- jak nie pipka, to plecy, albo brzuch jak na @, aha Emi i mnie od czasu do czasu tez wszystko swedzi ale lekarz porobil mi wyniki i powiedzial ze to bardziej alergia niz cos powaznbego....

A ja wczoraj kupilam kolejny wozek z pl (uzywany ale w super stanie) Tylko jeszcze Mezusiowi nie pisnelam slowa bo ostatnio mi powiedzial ze mam nie wymyslac z wozkami... Schowam do garazu moze nie zauwazy ;) no i moja Piczka dostala nba Dzien Dziecka hulajnoge wiec wczoraj sie okropnie za nia nabiegalam i w nocy liczylam skurcze :angry: ale przeszly po nospie.

11 lata 11 miesiąc temu #671048 przez kasiak
carmelove napisał:

Sylwia, dobrze, że w szpitalu - podreperują Cie i bedzie ok ! dużo zdrówka !! trzymaj sie :kiss:

a czy Was bolą też jelita? kurna - nie wyrabiam już, nawet se (SORKI) pierdnąc nie umiem porządnie ...

Ja co rano się budzę z bolącym brzuchem z powodu gazów. Jak tylko skorzystam z łazienki to od razu mi przechodzi, ale bąki puszczam całymi dniami :blush: dobrze, że większość czasu jestem sama w domu, to się przejmować nie muszę :blush:

11 lata 11 miesiąc temu #671052 przez dziubasek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #671058 przez uniuni
Carmelove :laugh: Ja to samo - dziś rano, to się z bólu zwijałam, bo mi się gdzieś w brzuchu powietrze zatrzymało, mały wiergał, a ja myślałam, że mi kichy rozsadzi :laugh:

Kasiak ja już obstawiałam, że może Twój synek się wykluwa ;)

Sylwia wiesz już kiedy wyjdziesz, dowiedziałaś się czegoś od doktorków? Dobrze, że na czas w szpitalu się znalazłaś!

11 lata 11 miesiąc temu #671060 przez magdalenagal

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sylwia trzymaj się dzielnie :-)

11 lata 11 miesiąc temu #671066 przez agusiaa26
Carmelove witaj w klubie;)

Pisałam do NataliiK już ją wypisali ze szpitala i pewnie wieczorkiem do nas sie odezwie co i jak, wazne ze jest w dwupaku:)

11 lata 11 miesiąc temu #671068 przez dorkiszon
Hejo!
magdalenagal to witaj w klubie tez złapał mnie dziś skurcz łydki do tej pory kuleję jeszcze spanikowałam , bo kilka lat skurczu nie miałam i zamiast szybko wstać to ja noge do góry hahah, zaraz sobie przypomniałam, że najlepiej szybko usiąść na łóżku i rzeczywiście zaraz mi przeszło.
Też łykam jak Uni 3 magnezy na raz, ale skurcz próbuje mnie łapac jak się przeciągam, a jakoś strasznie mi się chce przeciągać rano jak nigdy no i jak mnie łapie szybko ruszam nogą , ale dziś już sie to nie udało no i złapało mnie. Jak ci magnez na to nie pomaga to juz tylko poród.

11 lata 11 miesiąc temu #671080 przez Patrizia
wchodze na chwile bo jestem sama w domu juz nie wiem co mam robic :( :( moj synek zmarł w piatek przez pierdolona bakterie ktora wywolala wstrzas septyczny i go zabila :( :( :( walczyl 2 dni pod respiratorem mial przetaczana krew ale to nie pomoglo :( wszystko jest takie niesprawiedliwe :(

Ksawerek(*)

11 lata 11 miesiąc temu #671088 przez kasiak
O matko Patrizia strasznie wspołczuję :( nawet sobie nie wyobrażam co musisz czuć. Po prostu mnie zmroziło. Trzymaj się kochana :kiss:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka