BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #677993 przez magdalenagal
dziubasek napisał:

Madzialenka ty nas poznasz w realu w next roku ;) przyjade z cala familia na male drinken-tanken ;)

No ja Cię trzymam za słowo :-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #677995 przez dziubasek
magdalenagal napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[/quote]

11 lata 10 miesiąc temu #677996 przez magdalenagal

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #678000 przez dziubasek

11 lata 10 miesiąc temu #678009 przez magdalenagal

11 lata 10 miesiąc temu #678016 przez dziubasek
Kochana ja mam 3 wozki :) cały garaż gablot dla dzidziusia :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #678019 przez kasiak

Plan przemeblowania mogę uznać za zaakceptowany, z drobnymi zmianami oczywiście, ale zawsze to coś :)

Ja się babeczki odmeldowuję na jakiś czas, bo mi jakoś weny brakuje. Dam znać, że żyję jakby coś ;)

11 lata 10 miesiąc temu #678020 przez uniuni
Magda, Dziubas :laugh: wariatki hahha :D A czytałam jakiś tam czas temu w necie streszczenie sytuacji z kantoru, gdy dwie nastoletnie dziewuchy przyszły i jedna z nich chciała 100 rubli wymienić na złotówki. No i koleś jej daje coś koło 10zł. Ta od rubli zbladła i pyta - 'to wszystko?', koleżanka za to zaczęła się śmiać jak opętana i przez łzy mówi 'dałaś dupy za 10zł' :laugh:

Jakiś czas temu pytałam J. czy wie co znaczy 'walić niemca w łeb' lub 'rozkapturzać mnicha' Jego mina jest bezcenna w takich sytucjach :D

11 lata 10 miesiąc temu #678022 przez magdalenagal
dziubasek napisał:

Kochana ja mam 3 wozki :) cały garaż gablot dla dzidziusia :)

Ja się nie pytam jak Ty je zdobyłaś... :D

11 lata 10 miesiąc temu #678025 przez magdalenagal
uniuni napisał:

Magda, Dziubas :laugh: wariatki hahha :D A czytałam jakiś tam czas temu w necie streszczenie sytuacji z kantoru, gdy dwie nastoletnie dziewuchy przyszły i jedna z nich chciała 100 rubli wymienić na złotówki. No i koleś jej daje coś koło 10zł. Ta od rubli zbladła i pyta - 'to wszystko?', koleżanka za to zaczęła się śmiać jak opętana i przez łzy mówi 'dałaś dupy za 10zł' :laugh:

Jakiś czas temu pytałam J. czy wie co znaczy 'walić niemca w łeb' lub 'rozkapturzać mnicha' Jego mina jest bezcenna w takich sytucjach :D

To jeszcze musisz Go koniecznie zapytać czy wie co znaczy "marszczyć freda" albo "strugać rycha" :-)

'dałaś dupy za 10zł' w takich sytuacjach dziękuję Bogu że Miś to chłopiec ;-)

11 lata 10 miesiąc temu #678027 przez dziubasek
Madzialenka nie pytaj ;)

11 lata 10 miesiąc temu #678030 przez uniuni
Madzia na wieś się trzeba przenieść nie będzie galerianek ;) A poważnie, to nie od dziś wiadomo, że nie ma patentu na dobre wychowanie .. i tak coś spieprzymy ;)

11 lata 10 miesiąc temu #678032 przez dziubasek

11 lata 10 miesiąc temu #678036 przez magdalenagal
uniuni napisał:

Madzia na wieś się trzeba przenieść nie będzie galerianek ;) A poważnie, to nie od dziś wiadomo, że nie ma patentu na dobre wychowanie .. i tak coś spieprzymy ;)

Kochana, ja już ściągnęłam z internetu 'Listę błędów wychowawczych' zacznę stosować od pierwszego dnia życia Potomka ;-)

11 lata 10 miesiąc temu #678046 przez uniuni
:laugh: :laugh: :laugh:
Sytuacja w banku - osobiście przy tym byłam :
Chłopczyk ok 4-5lat, biega, krzyczy, w kolejce stoi jego mam razem z ok 5-7 ludźmi. W końcu nie wytrzymuje woła synka do siebie i mówi zdecydowanie : 'Jeśli się nie uspokoisz powiem babci jak się brzydko zachowujesz'.. na to chłopczyk: 'to ja powiem babci, że taty siusiaka lizałaś' .. współczułam jej szczerze, ale jak wybiegła z banku to dopiero wtedy ludzie odważyli się śmiać :laugh:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka