BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

13 lata 2 tygodni temu #699445 przez olcia1989a
Cześć dziewczyny!!poczytuje Was już od jakiegoś czasu i postanowiłam się dzisiaj zalogowac.Termin mam na 16 lipca i będę miała chłopca.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 tygodni temu #699446 przez karolinap
Olcia - witamy :)

13 lata 2 tygodni temu #699447 przez karolinkanice16
Qltoorka gratulacje kochana :) :*

13 lata 2 tygodni temu #699449 przez patrysia305
QLTOORKA - GRATULACJE !!!!!!!!!!!! Jak czytam o tych waszych naturalnych porodach to łzy mi ciekną - takie to wzruszające. Pozdrawiam dzielną mamusię.

a ja z tymkiem na ręku piszę do Was

13 lata 2 tygodni temu #699451 przez patrysia305
ja dostałam prezent na wyjście ze szpitala od moich storczyków mam ich 4 sztui i wszystkie zakwitły :)

13 lata 2 tygodni temu #699453 przez patrysia305
TAK wyglądaliśmy wczoraj - 3 tygodnie za nami :)
Załączniki:

13 lata 2 tygodni temu #699455 przez agniesia
Moje Słoneczko:-)

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #699457 przez agniesia
Moje Słoneczko :-)
Załączniki:

13 lata 2 tygodni temu #699459 przez judytejsza
a ja mam do was Kochane pytanie, rodzice moi mnie zaprosili na obiad jutro z mezem, no i nie wiem czy mam jechac to 100 km od mojego miejsca zamieszkania, w razie co to chyba zdaze na porodowke, no chyba ze zacznie sie dzis albo w nocy to odwołam wszystko:P jechac jutro czy lepiej zostac w domu??

13 lata 2 tygodni temu #699463 przez dziubasek
Judytejsza to zalezy od ciebie(sama wiesz jak sie czujesz), ja wczoraj jechalam ok 50 km(prowadzilam) zreszta ja codziennie robie kilometry autem ;) wiec sluchaj swojego cialka one ci podpowie

Dziewczyny ja sie pochlastam, tesciowa przed chwila dzwonila ze zaraz bedzie z coreczkami :angry: az do jutra :angry: a moj ledwo zyje(na dodatek idzie na 15 do pracy wiec zostane z nimi sama :angry: )

Agniesia, Patrysia cudne te wasze chlopaczki :)
Olcia witaj kochana, siadaj przed kompa i sie rozgosc :laugh:

Dorkiszon choc moze urodzimy dzisiaj ;) :unsure: wole byc na porodowce niz tesciowa ;)

13 lata 2 tygodni temu #699465 przez olcia1989a
widzę że już sporo dzieci się urodziło.słodkie są Wasze maluchy aż schrupać się chce!!my z mężem też czekamy już na naszego.mam nadzieje że do 15 urodzę bo mama moja zaczyna urlop od 15 więc trochę pomogłaby mi przy małym.

13 lata 2 tygodni temu #699466 przez karolinkanice16
Śliczne chłopaki :)

U mnie dzisiaj piękna pogoda a ja muszę iść po jakąś spożywkę porządną bo to co mój A. znowu kupił to po prostu wiecie...

A jakie plany na potem nie mam pojęcia.

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #699467 przez judytejsza
dziubasku no dzis w sumie czuje sie ok, ale wiesz jak to moze byc, poprostu jutro zobacze jak bedzie:)przeciez bez sensu siedziec i czekac az sie zacznie, bo jak ma sie cos ruszyc to sie ruszy:P

achh te nasze ,,wspaniale,, tesciowe jedna lepsza od drugiej:P

olcia1989a witamy nowa lipcóweczke:) mamy nadzieje ze dobrze sie bedziesz czuła w naszym gronie:) kazda z nas juz sie nie moze doczekac naszych maluszków:P

13 lata 2 tygodni temu #699468 przez moonia154
Dzień dobry, Mamuśki :laugh:
Qltoorko gratulacje z okazji pojawienia się Mikołaja :) Wiedziałam, że jesteś dzielna i dasz radę (no przecież nie mogło być inaczej, prawda? :cheer: ). Jeszcze tylko dawaj foteczkę niuńka w międzyczasie i weekend będzie zaliczony :)

Agniesia Twoje Słoneczko jak zwykle budzi mój zachwyt- taki z niego słodziaczek :kiss:

Patrysia Tymuś duży chłopak, kto by przypuszczał, że to już 3 tygodnie?? :laugh: I również słodziutki :kiss:

Judytejsza wiesz, wszystko zależy od tego jak się czujesz. Jeśli jeszcze nie rodzisz, to chyba możesz jechać (przynajmniej ja bym najpierw oceniła swoje samopoczucie). Ostatnio bardzo mało jeżdżę gdziekolwiek, bo szybko opadam z sił (wiadomo- duszno, gorąco...). Myślę, że jeśliby coś zaczęło się dziać, to zdążycie do szpitala, bo przecież cała akcja porodowa nie trwa pięciu minut ;)

Wszystkie się tu rozpakowujecie, a ja nic :dry: Niby "coś tam" się jakby dzieje w moim brzuszku, ale porodem bym tego jeszcze nie nazwała :unsure: Super, że Wasze porody są tak "lekkie", to daje mi nadzieję, że da się przeżyć ;) Wiadomo, każdy ma inny próg bólu, ale tyle porodów pod rząd i żadna specjalnie nie płakała :laugh:

13 lata 2 tygodni temu #699469 przez karolinkanice16
u mnie też wszystko stanęło i teraz mam wrażenie że przenoszę chyba też do grudnia. :silly:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka