BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #533769 przez dorkiszon
Ja tez czuję się lepiej przechodzą mi mdłości nie to co kiedyś jak rzygałam po 7 razy dziennie teraz też jem ze smakiem :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #533790 przez dorkiszon
Kto chce sobie kupić fajny komin przeceniony ja go kupiłam :)
allegro.pl/polski-produkt-jednokolorowy-...min-i2948670257.html

12 lata 3 miesiąc temu #533835 przez Qltoorka
Witam dziewczyny w sobotni poranek :)
Dla mnie poranek, bo dopiero wstałam...
W nocy mam trudności ze spaniem, wczesnym rankiem koty budzą mnie na papu, to jem z nimi pierwsze śniadanie, potem z powrotem do wyrka, jak mnie koty z dwóch stron głowy utulą to wszyscy tak śpimy do południa, a nawet i dłużej, tak jak dziś :silly:
Ale co tam, na zwolnieniu jestem to mi nie żal czasu... :) A kiedyś taka zabiegana... Dnia nie starczyło na wszystko co człowiek sobie planował...

Lisia, witaj :)

uniuni, emi, piękne brzusie.
Też planowałam robić sobie takie fotki jak uniuni, by łatwiej można było dostrzec postęp, ale na razie mi to nie wychodzi... :( Ty sobie, kochana, robisz te zdjęcia sama? Z samowyzwalacza?

Dorkiszon, też lubisz zaszaleć na allegro? ;) Ja rzadko miałam zawsze czas buszować po sklepach, to kupowałam tylko na allegro. I mąż mi pewnego dnia oznajmił, że mi każe zablokować konto... Bo codziennie listonosz z paczkami przychodził ;)

karolinkanice16śliczne skarpetki :) To rozczulające, gdy się faceci tak angażują :) Ja radzę Wam, byście omijały dział dziecięcy w H&M szerokim łukiem, bo ja byłam tam kilka dni temu rzucić tylko okiem, a potem mnie mój M. siłą musiał wyciągać... :silly: Takie ciuszki, że chodziłam po dziale ze łzami w oczach ze wzruszenia, hehe :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #533842 przez dorkiszon
Mój listonosz tez przyłazi prawie codziennie jak nie ja to mój cos kupuje :)
Ja nawet buty kupiłam dwa razy ostatnio termometr dla dziecka laserowy i plakat kubusia puchatka :)

12 lata 3 miesiąc temu #533843 przez dorkiszon
Jade zaraz na dzień babci :)

12 lata 3 miesiąc temu #533844 przez dorkiszon
Qltoorka o ciuszkasz mi nie mów dla dziecka ja już bym kupowała najchętniej, ale się powstrzymuje jeszcze.

12 lata 3 miesiąc temu #533851 przez jabluszko
Witam Was wszystkie :) od kilku dni wchodzilam na wsze forum i w koncu odwazylam sie napisać... mam termin z usg na 25 lipca (na imieniny przyszlego dziadka:)) siedze caly czas w domu i juz zaczyna mi to przeszkadzac wiec chce sie do was przylaczyc by zabijac wolny czas.

12 lata 3 miesiąc temu #533852 przez Lisia
Witaj Jabluszko :)

Ja tez dopiero co dolaczylam do grona mamus przewidzianych na lipiec :D

12 lata 3 miesiąc temu #533854 przez jabluszko
na kiedy masz termin?

12 lata 3 miesiąc temu #533858 przez Lisia
okolo 17 lipca :)

12 lata 3 miesiąc temu #533862 przez uniuni
Jabluszko witam Cię serdecznie, z nami na pewno będzie Ci dużo razniej :)

Emi Ty wypisywałaś, że tłuszczyk, że oponka, że wałeczki ja tam nic nie widzę!! Normalnie wyglądasz, a ja się tłuścioszka spodziewałam po Twoich opisach. Śmiem twierdzić, że ciałko i proporcje mamy baaardzo odobne :)

Qultoorkaod 6 do 9tygodnia robiłam sobie sama, samowyzwalaczem. Od 10 już J. się wkręcił, bo on sam chciałby widzieć jak maluch rośnie :) Mówi do mnie 'nie mogę się doczekać, aż będziesz miała porządny brzuszek' ja na to:'Jak Obelix?', a on 'nie.. jak kobieta w ciąży' :blush: heheh czasami mi się wymsknie coś takiego nie przemyślanego :lol:

Kupiłam bilety do Polski!! Hurrrraaa! lecę do Mamusi 16.02 :woohoo: Nie byłam w Polsce od lipca 2012 :( Tak strasznie za Mamcią się stęskniłam już :blush: Jeszcze tylko 28 dni :lol:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #533863 przez emi87
Jabłuszzko witamy ciepkutko :) coraz nas wiecej :)

Qltoorka no to faktycznie ześ pospała - ale dobrze,korzystaj póki możesz bo potem dzidziolek nie da tak pospac ;)

ide zaraz robic babeczki i za 1,5h do dziadka na imieniny :)

uniuni dzięki :* wiesz jakie kobiety sa krytyczne wobec siebie....no ale teoche tłuszczyku mam (w koncu jeszcze mam ok 20kg nadwagi wrrr) ale po porodzie bede sie próbowała pozbyc :)choc nie jest najgorzej bo pod tłuszczykiem jestem w stanie wyczuc macice, wiec tragedii nie ma hehe
zdecydowanie jestes szczuplejsza :)
mi też małż zdjecia robi :D

12 lata 3 miesiąc temu #533865 przez Lisia
Ja sie wybieram do Polski na wielkanoc ale jak patrze na ceny biletow to nie wiem czy nie bede musiala sobie odpuscic tego wyjazdu :(

12 lata 3 miesiąc temu #533869 przez jabluszko
ja tak patrze na wasze foti brzuszkow to musze stwierdzic ze ja to mam o polowe mniejszy. juz nie moge sie doczekac jak bede miala duuzy brzuch :)

12 lata 3 miesiąc temu #533870 przez agusiaa26
Witaj jabłuszko, widze że będziemy rodzić razem:)) w imieniny mojego tescia, choc wolalabym nie robic mu takiego pieknego prezentu ;)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka