BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #533283 przez gold_butterfly
Hehehe :-) Miło Was się znowu czyta :-)

Pamiętajcie - nie ma co biegać,bo skończycie tak jak ja. Powinnam być idealnym ostrzeżeniem. Siedzieć na tyłku i tak jak napisał Dziubasek - kto potrafi szyć na drutach, niech się zajmie szyciem, malowaniem, czytaniem, czymkolwiem :-)

Ja dzisiaj czuję się znacznie lepiej,chociaż kaszel nadal męczy. Z córeczkę ulepiłam sporo figurek: dzbanuszki, króliczki, ślimaczki, myszki itp. Teraz masa wyschła i czeka na pomalowanie. Olcia zasnęła - dzisiaj jakaś przemęczona, podejrzewam, że po przebytej chorobie. Strasznie mi dzisiaj broiła :-/

Poza tym mam jakieś umysłowe zmęcenie - mąż był w rano w domu, na chwilę wyszedł do kolegi, wrócił i wypił ze mną herbatkę z miodem i cytryną. Pojechał znowu do pracy. A ja... czekałam na niego,bo chciałam wypić... herbatę. I za nic w świecie nie pamiętam,że był w domu. Dopiero przypomniał mi,że w międzyczasie wstawiałam pranie i pomógł mi dowlec się do łazienki,bo złapał mnie kaszel i wymioty - to pamiętam jak przez mgłę. Podejrzewam,że wszystko przez gorączkę - już zbitą paracetamolem.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #533302 przez dziubasek
goldi a ciebie te wymioty to chyba bardziej od kaszlu lapia? Ja tam mialam pry kaszlu(bylam akurat w polsce) kupilam syrop dla kobiet w ciazy(prenatal albo cos takiego)i na drugi dzien kaszel byl juz lzejszy.

12 lata 3 miesiąc temu #533303 przez Qltoorka
Goldi, hihi, co to choróbsko z Tobą robi... To na pewno przez tą gorączkę ;) Człowiek się czuje czasem jak ma gorączkę jakby być naćpany niemiłosiernie :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #533310 przez bisbas
Goldi kuruj sie kuruj dziewczyny nie martwcie sie objawami brzuszkami itd bo każda ciąża inna nawet druga ciąża tej samej kobiety jest zupełnie inna niż ta pierwsza a co dopiero dwóch różnych kobiet ja w pierwszej ciąży ruchy poczułam dopiero w 21 tyg i nawet wtedy nie wiedziałam że to to ale akurat wtedy miałam usg i widząc jak dzidzi kopie troszkę czułam i dopiero wtedy sie kapłam że to to i to był już 21 tydz wy jesteście ok 16 dopiero więc sporo czasu macie wiem że pewnie kazdą z nas kopniaczki troche by uspokoiły bo byśmy wiedziały że wsio ok i że tam są ale po chwili byśmy się zamartwiały czemu te ruchy są takie nie inne i tak to już jest :)

a teraz wkleję wam mój brzuszek ale zdjęcie nie jest zbyt dobrej jakość bo robiłam ja kamerką wbudowaną w laptopa i nie umiałam dobrze sie złapać dlatego też siedzę na tym zdjęciu :)
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #533311 przez bisbas
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #533312 przez bisbas
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #533313 przez bisbas
dziewczyny znowu coś dziwnego dzieje się z tymi postami przepraszam za zamieszanie :(
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #533315 przez dorkiszon
Ale zajebiste zrobiłam sobie mleko truskawkowe blenderem pycha jak shake lodowy.

12 lata 3 miesiąc temu #533325 przez dziubasek
Bisbas spory ten twój brzusio :)

12 lata 3 miesiąc temu #533326 przez emi87
goldi a my sie cieszymy ze jesteś z nami :* zdrowiej kochana, wysyłam dobre fluidy do ciebie hehe :)
bisbas ale masz śliczny okrąglutki brzusio :D
oooo dorkiszon to jest myśl!! ide rozmrażać truskawy hehe :P

12 lata 3 miesiąc temu #533328 przez bisbas
dziubasek napisał:

Bisbas spory ten twój brzusio :)

mam nadziej że nie za spory jak na ten tydzień :) i że jes tam jeden dzidziol :) bo nawet tego jeszcze nie wiem poprzednio były 2 :)

12 lata 3 miesiąc temu #533331 przez Qltoorka
Bisbas, ale fajny masz już ten brzusio :) Dopiero na zdjęciach same widzimy jak wygladamy z boku, co nie? ;)
My wczoraj z mężem wychodziliśmy na randeczkę, bo rocznicę pierwszej randki mieliśmy i jak już się wyszykowałam to poprosiłam, by mi zdjęcie pstryknął na pamiatkę :) Szczególnie, że ubrałam dość obcisłą sukieneczkę (a co się będę zakrywać-teraz trzeba się chwalić) i szoku doznałam jak zobaczyłam tą fotkę...no nikogo już się nie da oszukać, że mnie wydęło, hehe :P a z mojego punktu widzenia właśnie tak to wygląda, że wyglądam jak wzdęta :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #533332 przez Jamajka
Dziubas a może masz takie naczynie do fonde? Jak nie to myślę, że nie za duża miseczka i małe widelczyki też by się sprawdziły :) na urodziny mojej Lali pokroiłam przeróżne owoce, banany, arbuza, truskawki, kiwi, winogrona.. i maczaliśmy je wszyscy w rozpuszczonej czekoladzie :) Pyszna frajda gwarantowana :)

12 lata 3 miesiąc temu #533336 przez dziubasek
Bisbas juz niedługo się dowiesz, w poniedziałek? Nieważne ile ważne żeby były zdrowe :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #533340 przez dziubasek
Bisbas juz niedługo się dowiesz, w poniedziałek? Nieważne ile ważne żeby były zdrowe :laugh:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka