BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #676805 przez mami_nka
Cukiereczku wazne jest to ze w spiaczce organizm odpoczywa narzady spokojniej pracują wiec szybciej sie regeneruje... i to najwazniejsze :) wiec im dłużej tym lepiej

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #676823 przez wunia1984
Rogal superasny! Spalam jak zabita:) teraz rogalik dla mnie a pozniej dla corci :) Cukiereczku jestem myslami z Toba. Agniesiu zgaga coraz czesciej mi towarzyszy :( pomaga mi mleko i renni.

11 lata 11 miesiąc temu #676849 przez Niesia
Witajcie :) Trochę mnie nie było. Odpoczywałam... od wszystkiego, ale przede wszystkim od KOMPUTERA.

Cukierecek współczuję. Wszystko będzie dobrze z Twoim bratem, trzeba być dobrej myśli :*

Groszku tez tak miałam. Maleństwo coś mało się ruszało, aż zaczęłam się martwić a jak przyszło co do czego, że trzeba było wyjeżdżać znad morza to zaczęła ostro protestować i całą drogę mnie bombardowała :)

Patka czekam na zdjęcia z sesji! Ostatnio ciągle oglądam takie sesje. Uwielbiam brzuszki :D Też się umówiłam, nie mogę się doczekać :) Co do męża... mój też się ogarnął. Zaczął liczyc pieniążki, ile na wózek, ile na łóżeczko, że trzeba coś zrobić z szafką od oknem bo musimy tam spanie dla dzidzi postawić... wreszcie do nich dociera :D

klauduska, weselne kluski śląskie... na własnym weselu na obiad zjadłam chyba same kluski :D mniamii.

Ewelina ja uwielbiam sex w wielkim mieście. Jak skończę szkołę chyba zacznę oglądać znów serial. I powiem szczerze, że jak zaczęłam się w to wciągać, z każdym kolejnym odcinkiem Parker wydaje sie być coraz ładniejsza :woohoo:

Dziewczyny od morza non stop jem owoce. Truskawki, brzoskwinie... nawet czereśnia, za których garstkę (a moja garstka jest mała) zapłaciłam 6 zł!!! Mam ciągłą rewolucje w brzuchu, bebechy mi przewraca, wzdęcia... ale jem dalej. nie mogę się powstrzymać :(

Byłam ostatnio u lekarza. Dzidzia zdrowa, wyniki w porządku. Obwód główki wskazuje na 30 tc a wymiar kości udowej 31... niestety płci dzidzia nie chciała pokazać, więc mama nadzieję, że od 20 tygodnia pipcia nie zmieniła się w pisiorka :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #676872 przez EwelinaB87
To będzie wysoka dziewczynka :P

Mnie J.Parker przypomina tylko wiedzme z krainy Oz :S

11 lata 11 miesiąc temu #676875 przez Niesia
Głowa boli. Duszno. Gorąco. Chcę pączka. :(

Wysoka, nie wysoka ale niech będzie dziewczynką, bo inaczej przez pierwsze miesiące synek będzie chodził na różowo :P

11 lata 11 miesiąc temu #676881 przez EwelinaB87
Ja tez mam mnostwo rzeczy rózowych heh, ale nic sie nie zapowiada na zmiane :P
jak nie bylo tak nie ma ptaszka :D

11 lata 11 miesiąc temu #676883 przez Niesia
To zazdroszczę tego, że masz pewność. Ja chyba na nast wizyte wydrukuję lekarzowi zdjęcie i niech on na to spojrzy i powie co widzi.

11 lata 11 miesiąc temu #676909 przez katarzynaxxx89
ja też nie mam 100% pewności co do płuci, wątpię że ptaszek znikł a gdyby czasem to nie przejmuje się będę ubierać dzidzie w to co mam. Jutro chciałabym poprać ciuszki oby było tak jak dziś bo fajnie wyschną na słoneczku

11 lata 11 miesiąc temu #676958 przez Joanna89
Wrociliśmy ze spaceru :) Najpierw byliśmy w Parku na lodach i w zagrodzie żubrów ( wreszcie moje gabaryty haha ) a potem pojechaliśmy do lasu :)

Uploaded with ImageShack.us

no i coś z lasu :)

jak ja kocham lato :):)

11 lata 11 miesiąc temu #676969 przez katarzynaxxx89
Joanno naprawdę pięknie wyglądasz, my byliśmy nad rzeczką na skuterku ja z tyłu ( trochę dziwnie się jechało ale dałam radę)

11 lata 11 miesiąc temu #676971 przez wunia1984
Joasiu brzuniek coraz okazalszy, Alunia rosnie jak szalona. Sukieneczka piekna. U mnie na 100% cipeczka :P wrocilismy z plazingu. Pogoda piekna. Od jutra pranko zaczynam :)

11 lata 11 miesiąc temu #676972 przez MamaBąbelka
Nie mam siły nadrabiać dokładnie Waszych wpisów weekendowych, właśnie wróciliśmy do domu, po nieudanej próbie dojechania do teściów na drugą stronę Warszawy, stanęliśmy w wodzie zatapiającej koła na dobrą godzinę :/.

Gdzieś tam mignął mi jednak brzuszek Monix, śliczniutki, wcale nie jest jakiś bardzo duży :).

I widziałam,Cukiereczku że z Twoim bratem nie jest najlepiej, życzę mu dużo zdrowia, na pewno z tego wyjdzie :).

Ja z rogalem śpię już z dwa miesiące i nie wyobrażam sobie już inaczej, ciężko mi było leżeć nawet na boku.

Asiu ślicznie wyglądasz :).

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #676973 przez katarzynaxxx89
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #676984 przez patka1603
joanna piękne focie wyglądasz kwitnąco

u mnie również na 100% boy

U nas też weekend cieplutki wczoraj byliśmy na koncercie Akcentu- i wyszłam zawiedziona, teksty jakieś takie beznadziejne, mam nadzieje że dzisiaj będzie lepiej ma wystąpić Kamil Bednarek i bardzo się nakręciłam bo jego muzyka jest taka "wyluzowana" Nasze miasto obchodź aktualnie Dni Lubonia i zaprosili wielkie gwiazdy hehe

11 lata 11 miesiąc temu #676987 przez Joanna89
wunia gratuluje ciupuni !:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka