- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
Mama zrobila pyszna ogorkowa ale sie najadlam i dla B tez przywiozlam;)
Strasznie mi pepek sie rozciaga i boli az piecze.
U mamy odwiedzila mnie kumpela z synkiem 7mscy jak juz raczkuje....skacze he;)
I tulil sie mi do cyckow

Juz mojego skarba sie doczekac nie moge.
Co u izy i serka ??

Iwonka jeszcze pewnie dniu Cc bd szalac po sklepach;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Nike
co Ty opowiadasz odrostu nie widac na zdjeciu a jak jest to zrobisz sobie jak wyjdziesz ze szpitala
chodz proponuja fajby bez amoniaku
a tak Ci ladnie w takich do ucha a wiadomo ja mam tak geste klaterki ze ja to dopiero krol lew jak bym umyla i rano wstala takze musze non stop prostowac
nie dogodzi nam
Dzięki

Donata i dobrze, że poszłaś na Ip przynajmniej sie uspokoiłaś i wiesz że wszystko jest dobrze. Ja pewnie też bym zaczęła panikować, zwłaszcza że u mnie nie ma żadnych objawów zbliżającego się porodu - żadnych skurczów, bóli, wydzielin... Żeby tylko młody się tam za bardzo nie zasiedział

A mnie się dziś chyba jakiś tasiemiec włączył - cały czas bym jadła

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Iwonka ja nie mam young tylko s3 i tez nie moglam wysylac ani dostawac mmsy ...
zeby wyslac i dostac mmsa musze miec za kazdym razem wlaczony transfer danych probowalas?? my tez jednego dnia jak wzielam telefon caly czas kombinowalismy czemu nie idzie
ciszki fajowe ja mam rozowy dresik bodziaki takie same jak ty tylko rozowej spajdermenki i do tego rozowe portaskipozniej wstawie foto
czekamy na foto

a z tymi mmsami probowalam miec tranfer danych wlaczony ale tylko mi megabajty pouciekaly a mmsa nie dalo sie wyslac ani odebrac. musze w necie pogrzebac cos na ten temat.
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2

foto.plus.pl/webgui/tmp/4143/48665389360/6/CAM00338.jpg
urodziła miesiąc przed terminem i są już w domku

- ninka333
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
dzisiaj coś spokojnie na forum

ja się stresuje że nie dotrwam do piątku bo mi się brzucholek obniżył i to dość ostro

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Donata ta mamuska z dwojka dzieci to ja bym sie nie sugerowala bo kazda kobieta ma inaczej Ale mysle ze bardzo dobrze ze sie wybralas na izbe przyjec bo posprawdzali i ciebie i malenstwo Gdyby ci taki czop odszedl i do tego szyjka skrocila no i skurcze zaczely to pewnie bys i urodzila niedlugo ale jak wszystko pozamykane to pewnie jeszcze troche czasu masz Zwlaszcza ze pisalas ze czopu jeszcze zostalo.
Iza pewnie jeszcze lezy .
A co z Aga serkiem? ma ktos do niej numer moze napisze cos dzisiaj!
Iva powiedzialas o tych lodach i chyba zaraz pojde tez zjesc. Ale masz dobrze ze masz tego Fila

A co do wlosow to ja mam proste druty i nic z nimi nie robie Nawet jak pojde spac z mokra glowa to wiekszego wplywu nie ma Chyba zebym tarla glowa po poduszce jak narwana.
A tu wam wrzuce fotke kroliczka co wymyslilam zeby mama zrobila

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja po wizycie. Bardzo prawdopodobne że zobaczymy Wiktorka już w niedzielę

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Zerknął na tego Twojego królika i powiedział,że jest zajebisty!!! i wcale nie wygląda na ślepego

Wy tak o tych lampkach z Ikea...gadałam właśnie z moją mamą i ona twierdzi,że nasza (ta po Filipie) wcale nie była wydana i gdzies w domu lezy tylko kurna gdzie???? Młody chce wleźć na stryszek poszukać... Jak znajdę to mogę Ci Aguś wysłać bo ja jej na pewno nie powieszę

No nic,najpierw rozejrzę się za tą gwiazdą

Byliśmy też szybciutko z Mią u weta. Zastrzyk zapodany więc juz problem kociąt z głowy

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Donata dobrze ze jestes juz spokojniejsza i masz czas do porodu

Och Villemo masz cc na niedziele? superrrrrrrrrrrrr

Iva jak jej dobrze moze sie "puszczac" wiec jej zrobilas prezencik kochana ;)o wszystkich pomyslalas ...
Co z ta nasza Iza mam cicha nadzieje,ze jej juz nie mecza i zrobili cesarke...palanty jedne...ja nie rozumiem jak to i dlaczego mi mowi lekarz ze przy podniesionej tylko bilurbinie i ALP nie czekaja tylko w 36 tna,a w Pl na co czekaja do 39 tyg jak mama ma zle wyniki i sie meczy i ona i dziecko? a juz sa w 37 tyg i zaczynaja 38????
Serek? znowu gdzies wybyl albo urodzil i nic nam sie tu nie chwali a my spragnione dzidziusiow

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Mery człowiek zawsze ma nadzieję, ze to co widzi na zdjęciu zobaczy potem na żywo. Niestety już nie raz się nacięłam

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja tez przeciwna netowi tzn,jak juz zobacze na zywo to wtedy i owszem,raz sie nacielam konkretnie i juz wiecej nie ryzykuje

- mery75
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Córuniu kocham Cię nad życie
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agamo mama zlota raczka!!! krolik w deche !!!
Donata dobrze ze jestes juz spokojniejsza i masz czas do poroduz tymi ruchami malenstw to na prawde ogromny stres...
Och Villemo masz cc na niedziele? superrrrrrrrrrrrrale Wam fajnie...nastepny tydzien chyba tabelka zacznie sie zapelniac
Iva jak jej dobrze moze sie "puszczac" wiec jej zrobilas prezencik kochana ;)o wszystkich pomyslalas ...
Co z ta nasza Iza mam cicha nadzieje,ze jej juz nie mecza i zrobili cesarke...palanty jedne...ja nie rozumiem jak to i dlaczego mi mowi lekarz ze przy podniesionej tylko bilurbinie i ALP nie czekaja tylko w 36 tna,a w Pl na co czekaja do 39 tyg jak mama ma zle wyniki i sie meczy i ona i dziecko? a juz sa w 37 tyg i zaczynaja 38????
Serek? znowu gdzies wybyl albo urodzil i nic nam sie tu nie chwali a my spragnione dzidziusiow
Nefeli - najprawdopodobniej tak mam się stawić rano w niedzielę na czczo.
Lekarz mój przerażony jak mu opowiedziałam o tym że kilka godzin miałam skurcze regularne i pytał czemu nie dzwoniłam do niego a ja mówię, że tak jakoś nie zręcznie mi było w nocy dzwonić i że czekałam aż skurcze zwiększą częstotliwość i przy tym czekaniu i patrzeniu w zegarek sobie usnęłam a jak się obudziłam to już skurczy nie miałam. Oczywiście szyjka nie ruszona pomimo tamtej nocnej akcji skurczowej. Długa jak noc listopadowa i ani jej się śni się rozwierać

- Kasia :]
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Lekarz mój przerażony jak mu opowiedziałam o tym że kilka godzin miałam skurcze regularne i pytał czemu nie dzwoniłam do niego a ja mówię, że tak jakoś nie zręcznie mi było w nocy dzwonić i że czekałam aż skurcze zwiększą częstotliwość i przy tym czekaniu i patrzeniu w zegarek sobie usnęłam a jak się obudziłam to już skurczy nie miałam. Oczywiście szyjka nie ruszona pomimo tamtej nocnej akcji skurczowej. Długa jak noc listopadowa i ani jej się śni się rozwieraćNo ale brzuch mi już opadł na uda całkowicie
lekarz twierdzi, że często jest tak, że jest wstęp z taką akcją która się wycisza a po kilku godzinach albo kilku dniach jest powtórka tylko już z całkiem innym finałem. Powiedział więc, że nie będziemy sobie komplikować życia tylko (o ile dotrwam o czym nie jest przekonany)i ordynator nie będzie wnosił żadnego sprzeciwu to zrobimy cięcie od razu w niedzielę.
Villemo, super

Powiem Ci, że trochę Ci zazdroszczę, bo mam termin na ten sam dzień co Ty, a mnie nie wiadomo kiedy weźmie :/ i mogę jeszcze poczekać nawet ze 3 tygodnie. Toż to cała wieczność