- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Co do samodzielności hmm całe życie musiałam walczyć ze światem z ludźmi i nie miałam za bardzo na kogo liczyć Teraz odkąd jesteśmy znmezem razem nie zamienilabym tego na bycie osobno ale mnie akurat taki system bardzo pasuje tak jak Ivie układ wręcz odwortny! Cieszę sie ze mam zawsze w każdej chwili to pomocne ramię ale każdy jest inny i inny styl życia preferuje!
Natalia gratuluje sisiorka mimo iż nie 100% to napewno już tak zostanie Witamy w sisiorkowych mamuskach!
No i Iwona gratuluje mieszkanka nie ma to jak własny kat a nie na wynajmach jak ja!

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pewnie wszystkie za zakupach jak to w weekend się zazwyczaj dzieje

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Ale puchy!!! gdzie jesteście?????????????
Pewnie wszystkie za zakupach jak to w weekend się zazwyczaj dzieje![]()
![]()
Dzień dobry:D
Któryś raz z kolei piszę tego posta, co napiszę, to nie zdążę wysłać a jak siadam z powrotem do laptopa to patrzę okno wyłączone ;/ Mężuś mnie podsiada.
Miałam się was pytać jak to jest z tym forum, czy da się je uczynić całkowicie zamkniętym? Pytam no bo pojawiła się propozycja żebyśmy wymieniły się numerami telefonów.
My z dziewczynami z forum tuż przed porodem wymieniłyśmy się numerami telefonów meilowo i przeniosłyśmy się wszystkie na forum zamknięte. Tam była możliwość stworzenia forum z podziałem na różne tematy, każda mogła sobie założyć swoją prywatną galerię, pochwalić się swoim maluszkiem, nowymi nabytkami no i co najważniejsze nie miały dostępu do niego osoby z zewnątrz. Mogłyśmy więc pisać o wszystkim bez obaw, że przeczyta przypadkiem o tym ktoś znajomy. My byłyśmy zmuszone się przenieść z racji, że zaczęły się głupie, obraźliwe komentarze osób z zewnątrz kompletnie niezwiązanych z tematem, poza tym dziewczyny nie raz miały ochotę napisać o czymś bardzo prywatnym a nie chciały się otwierać przed szeroką grupą odbiorców.
Myślę, że możemy przemyśleć takie rozwiązanie, oczywiście to jest tylko skromna propozycja z mojej strony

- iwonta_kg
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja właśnie skończyłam pisać odwołanie o tej niepelnosprawnosci... masakra! nie sadziłam że to takie trudne!

i dupa!!!!!!!! chaty nie będzie

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nie mam pojęcia czy można zrobić forum jako zamknięte.
Ja właśnie skończyłam pisać odwołanie o tej niepelnosprawnosci... masakra! nie sadziłam że to takie trudne!
i dupa!!!!!!!! chaty nie będzie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
przynajmniej w tym roku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mama zadzwoniła do mnie że jednak nie będą mogli wziąć kredytu bo nie ma umowy na czas nieokreślony tylko do końca roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jestem wściekła!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie sprawdzi dobrze wszystkiego a już się cieszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
płakać mi się chce normalnie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iwonka nie martw się, jak nie teraz to za jakiś czas, może niedługo będziecie mogli sami wziąć kredyt.
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.

I gratulacje z okazji napisanego pisma

Ja się objadłam jak prosiaczek i teraz leżę i się zastanawiam, że nie czuję dziś mojego Maleństwa wiem, że to jeszcze za wcześnie, żeby codziennie czuć ruchy Dzidziusia ale wiecie niecierpliwy charakter daje się we znaki.
Jeszcze dodam, że przez tą zmianę pogody u mnie, wszystko mnie boli. Ehhh gożej niż stara babcia ale tak zawsze miałam. Jak jest zmiana pogody to zawsze wszystko mnie boli i łamie.
- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja w zwiazku z malymi zakupami w Niemczech, poszalalam na allegro hihihiihihi
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
- izula
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Moje szczęście przyszło na Świat 22.08.2013 r.

Jak to się mówi Co się odwlecze to nie uciecze.
A ja dziś na allegro szaleję.

- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Papi moim zdaniem po 10 latach malzenstwa facet ktory pracuje a Ty siedzisz w domu uwaza ze on cos robi a Ty nie,nawet jak powie czasami ze Cie rozumie to i tak czuje sie lepszy

Ale bardzo go kocham i szanuje za jego starania i dbanie o rodzine!!!
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
POCZULAM RUCHY! Matko jakie to dziwne, jakby robak mnie smyral od srodka hahah. Lezalam z przycisnieta reka na spojeniu lonowym i nagle buuum i znowu! Ja to juz poczulam pare dni tmu, ale z braku doswiadczenia nie bylam pewna

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

Z zakupów nic nie wyszło niestety, bo mój mąż wymyślił sobie wizytę u znajomych i dopiero przed chwilą wróciliśmy

Iwonka przykro mi z powodu Waszego mieszkanka, tak się już cieszyłaś. Może uda się jeszcze coś zdziałać?

My Melange cieszę się razem z Tobą

Dobranoc Moje Drogie

- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Niagara gratuluje 95% pewnosci i trzyman kciuki zeby to przerodzilo sie w 100%
Iwonka przykro mi ze tak wyszlo z mieszkaniem. Ale moze nie bedzie tak zle bo przynajmniej macie troche czasu zeby samemu sie rozgladnac za czyms.
papi moj mezus tez ma troche gdzies. znaczy brzuszek czasem poglaska ale zakupy dla dzidziusia wcale go nie obchodza. jak chcialam zeby np sie za wozkiem rozgladnal ze mna to mowi zebym wybrala jaki chce bo w koncu ja bede duzo czesciej uzywac. w domku tez woli komputer niz pomoc bo przeciez on pracuje a ja nie. choc jak sie poklocilismy to mu mowie ze kasa na konto wplywa a on tylko zazdrosny bo sam by sobie poleniuchowal. ale jak na poczatku jak mu tak zle to mowie zamien sie i rzygaj za mnie to juz nie byl taki chetny:-) i faktycznie pomagal troche. a teraz na laurach spoczal. choc wie ze nie bede ani sciagac nic z wysokosci ani ciezarow nosic i to robi choc czasem jeczy ze mu zajecia szukam:-) a specjanie mu kiedys mu poscilam odcinek O matko gdzie bylo o tatusiach to nie chcial ogladac bo nudne. i jak mu zwracam uwage o papierosy bo ledwo poczuje i oddychac nie moge to twierdzi ze przesadzam. ze szkoly rodzenia tez zrezygnowalan bo samej mi bedzie glupio chodzic. wiec takich chlopow jest wiecej.. staram sie zrozumiec ze jest zmeczony po pracy i wiem ze cieszy sie na swoj sposob troche inny od mojego. ale na usg chce byc to mu musze przyznac. mysle ze tak w pelni poczuje sie tatusiem jak zobaczy dziecko na zywo. bo ja to czuje w brzuchu. on nie wie co to za uczucie to go mniej to interesuje. ale jak mnie to czasem wkurza to po prostu od czasu do czasu trzeba mu to wygarnac uwazam i przypomniec o swoim stanie:-)