BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

10 lata 10 miesiąc temu #997189 przez asiekasiek
Zazanna wyobraziłam sobie Ciebie z hula hopem :lol: w sumie na każdej z nas elegancko leżałby :D ale taki jak mam z kuleczkami to chyba raczej za duży dalej na nas :D ojj aż sobie o nim przypomniałam :) już widzę moje siniaki jak zacznę ćwiczyć na nim :silly: aż tesknię za zakwasami i takim bólem z wycieńczenia <marzy>
A to te serki takie kłamliwe :angry: Ty jadłaś i jak zobaczyłam w sklepie to pomyslałam o Zaz to je to musi być zdrowe :P bo tak to nie jem żadnych jogurtów owocowych itp bo właśnie wiem że sama chemia to jest

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #997190 przez asiekasiek
też ciąglę myśle niej...
A Rita dawno nie odzywała się, a była aktywna...
A Kasia Asia jak pojechała do szpitala tak cisza i dark dream też cisza :( a obie w szpitalu były ...
Podziękowania: me.ch, Rita87

10 lata 10 miesiąc temu #997191 przez jurada
Ale macie piękne brzusie... Teraz juz wszystkie mamy podobnych wymiarów:) kas ty gruba!!! No byś sie wstydziła... Mnie opier@# a sama pisze głupoty!!!
I wagowo tez podobnie...:P

10 lata 10 miesiąc temu #997192 przez Zazanna
Aj Asiek w ciemno przykładu ze mnie nie bierz, bo wiedza wiedzą, a upodobania upodobaniami B) Następnym razem napisze w nawiasie (nie_do_końca_zdrowe) :silly:
Ale z drugiej strony jak nie jemy tych serków na litry to tez nie ma problemu :)
Też mam hula z wypustkami :evil: i też będą siniaki :whistle:

Kurcze, to może nas jest tu już więcej, tylko nic o tym nie wiemy :woohoo:

10 lata 10 miesiąc temu #997193 przez kasandra9
Juradka, ale Ty wyzsza jestes chociaz!:)
Nom, moglyby dać znać, jak tam u nich...
A ja hulahop nie umiem kręcić:D;(((((( jako dziecko umiałam a na stare lata nicccc.;(
W ogóle to po obiedzie mialam kryzys, zaczelam płynąć, usiadłam na podłodze i aż mi prawie lży polecialy ale mąż wkroczył i kazał wziac w prysznic i nieco pomoglo:) założyłam sukienkę i zdychałam troche na balkonie a teraz przed tv:)
Stol sie sprzedal, najpierw nie wszedł a potem przyjechali drugi raz i sie udalo;) tylko najpierw jak go wpychaly to brzegi troche poskrobały i sie balam ze go nie wezmą i oowiedza ze nie bylo a ja zostanę z obskrobanym stolem:)

10 lata 10 miesiąc temu #997195 przez asiekasiek
Kas to coś wpadło chociaż pieniążka :D
Zaz no lepiej pisz w nawiasie B)
A dziewczyny wszystkie jesteśmy super mamuśki sexy B) B)

10 lata 10 miesiąc temu #997196 przez pesq
Była u mnie siostra Łukasza, ale ona fajna więc spoko ;) A już Was obejrzałam sobie i nadrobiłam <3 ślicznotki :whistle: :whistle:

Wiecie, ja mam 162 i przed ciąża ważyłam 80.. wygladalam znacznie gorzej niz teraz, bo teraz troche nogi i rece schudly a brzuch to wiadomo :whistle: :whistle: wiec jak po porodzie bedzie 70 to bedzie i tak z 15 kilo wiecej niz moja waga idealna, nie ma co :D Ale dobrze mi ta dieta cukrzycowa najwyrazniej robi.

Oj dziewczyny jakaś ja zgryzliwa jestem, Ł. poszedl na chwile do kolegi (pewnie za godzine wroci) a mnie to juz irytuje. Nie wiem czemu taka jestem, wczesniej taka nie bylam! :/

Ale mi ten hbs poprawil humor na dzis :) :)

10 lata 10 miesiąc temu #997197 przez anisia27
Masakra dziewczyny... odebralam wyniki moczu a tam mam leukocyty od 3-7 w polu widzenia... a jeszcze nieliczne bakterie... az sie boje ze moja ginekolog nic z tym nie zrobi :/ a leukocyty w krwi z miesiaca na miesiac ciagle rosna :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry: :dry:

10 lata 10 miesiąc temu #997198 przez pesq
Dziewczęta, za rok obowiązkowo robimy jakiś zjazd z maluchami! Nie wyobrazam się z Wami nigdy nie spotkać albo nie daj Boże rozstawać ... nasze forum chyba przetrwa wieki ;) <3 :kiss: :kiss: :blush:

10 lata 10 miesiąc temu #997199 przez asiekasiek
Pesq bo Ty nie możesz wyjść, napić się piwka itp... mnie to też irytuje bo też chętnie wyszłabym bez zadyszki, napiłabym się z koleżankami piwka itp... atak pozostaje siedzenie w domu :( a teraz nauczyłaś się zdrowo jeść i w ogóle to szprycha z Ciebie będzie po porodzie :D

10 lata 10 miesiąc temu #997200 przez pesq
Anisia - mocz na czczo po podmyciu się środkowy strumień? Jeśli nie to powtórz badanie. Jeśli tak to też powtórz! Miałam w czerwcu i leukocyty i białko i bakterie bo sikałam.. o 15 i to byle jak w kibelku lekarskim.. Rano nastepnego dnia zero problemów.

10 lata 10 miesiąc temu #997201 przez asiekasiek
Anisia kurcze to jak to oleje Twoja ginekolog to może warto iść gdzie indziej... a dawała Ci jakiś antybiotyk?? Bo ja brałam na początku ciązy i odpukać mocz mam wspaniały...

10 lata 10 miesiąc temu #997202 przez anisia27

asiekasiek napisał: a tak w ogóle kupiłam sobie serek waniliowy

Przeczytalam ze kupilas sobie sexy waniliowy i nie wiedzialam o co chodzi :D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #997203 przez anisia27
I sie podmylam i pobralam srodkowy z rana ! ! :angry:
nie mialam zadnego antybiotyku kurcze :( bede ja trula jutro na badaniu.... jedynie co mi przepisala to jakas masc :dry:

10 lata 10 miesiąc temu #997204 przez pesq
Anisia - oni za dużo możliwosci nie maja na przepisywanie.. Postaraj sie powtorzyc te badanie jeszcze raz. I nie przejmuj sie, nie masz białka w moczu albo cukru wtedy jest problem, leukocyty i bakterie to pół biedy.

Kurde cos mnie zołądek boli :/

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia