BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

10 lata 10 miesiąc temu #1005019 przez sabina
no i posprzatalam .....zamiast ogarniania poszlam sie polozyc .... :S to mi wychodzodzi ostatnio najlepiej :whistle:

asiekkasiek podobno przed porodem sie gubi pare kilogramow ;)

ja dalej tyje :huh:

Zaz.......... w ogole wszystkie macie fajnie ze macie ktg ....u nas nie robia......nawet po terminie nie robia moja znajoma przenosila 2 tyg i nie miala nai razu ktg :angry:

teraz trza porobic wszystko to co przespalam :cheer: prasowanie obiad :0 dzis zrobie zupe jarzynowa .....mam ochote :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #1005022 przez pesq
Gdybym miała ciaze prowadzić w uk to bym wyszła raz jeszcze za mąż za ginekologa albo kupila aparaty usg ktg i książkę ze specjalizacji ginekologicznej przysięgam :D

10 lata 10 miesiąc temu #1005026 przez sabina
pesq hehehehehehehehe :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: se oplulam monitor :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #1005037 przez Zazanna
Pesq hahah :D A mnie ostatnio T. pytał czy nie lepiej sobie kupić jakieś urządzonko do sparwdzania w domu niż jak tak latam na to ktg, to mu mówię "Peewnieee, daj 20 tysi i na telefonie będę odczytywać" B)
U mnie dziś pomidorówka -też się robi już. Poodkurzane i pozmywane. Padam z nóg. A jeszcze poskakać by wypadało na piłce :evil:

A co do rodzenia jutro, to ja rezerwuję i rodzę i nie ma innej opcji. T. kazał we wtorek wczesnym popołudniem, więc tak ma być :silly: B)

10 lata 10 miesiąc temu #1005039 przez glooria
Pesq to losowka

Ja mam B-
Mąż A +
Milenka ma AB-
Emilka B-
Wiec obie minusy
I nie mialam zastrzyku
Ciekawe jaka teraz grupa krwi bedzie

10 lata 10 miesiąc temu #1005040 przez glooria
Sabina jak masz jakies watpliwosci ze dziecko sie slabo rusza to można zadzwonic i tam zaprosza na ktg
Lub podejsc do matrrnity day assesment unit od pon do pt

10 lata 10 miesiąc temu #1005045 przez asiekasiek
ja tylko na chwilkę ale musze odpisać. Pesq :silly: :silly: Ty byś osiwiala w UK do porodu!!!!

Zaz następna szamanka ha ha :silly: :silly:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #1005047 przez sabina
gloria :) ja nie mam watpliwosci tylko chodzilo mi o to ze oni sami z siebie nie daja skierowan na cos takiego tak jak np zaz chodzi co jakis czas lub basiek dostala skierowanie :)

pesq
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #1005048 przez Zazanna

sabina napisał: gloria :) ja nie mam watpliwosci tylko chodzilo mi o to ze oni sami z siebie nie daja skierowan na cos takiego tak jak np zaz chodzi co jakis czas lub basiek dostala skierowanie :)

pesq
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Tak w sumie to ja skierowań nie dostaję :P Oni mi tylko mówią kiedy mam się zgłosić i że mam powiedzieć, że to kontrolne lekarz kazał ;)

Pyyysznaaaa zupa wyszła <3

10 lata 10 miesiąc temu #1005050 przez pesq
Sabina tak bo powiedział najpierw że nic wyraźnego nie widzi (w sensie grzybicy po antybiotyku a pozniej ) - ale prosze podmywać się tantum rosa w razie czego..

A w sumie ja nie mam zlecenia chodzenia na ktg jedynie powiedział że jakby cos dziwnego sie działo :dry: :dry: I te słowa dzisiejsze: 'jeszcze sporo do terminu' siedza mi w glowie... sporo nie sporo ale kurde zeby codziennie nie bylo jakichs akcji to byloby miło :pinch: :pinch: Asiek ja już siwa a w UK bym nie dożyła :D

10 lata 10 miesiąc temu #1005051 przez pesq
600 gramów szczęścia za 45 minut na tvp2:)

10 lata 10 miesiąc temu #1005056 przez sabina
No ale ktos tam Wam napomknął o ktg co nie?a co dopiero po terminie .....no ale nie wiem ja sie nie znam w sumie w pl mialam ktg jak dopiero w szpitalu lezalam przed porodem :) wiec moze jest tak samo :) heheeh

Moja zupa tez jest zajebista :woohoo:

10 lata 10 miesiąc temu #1005058 przez mysia5
Hej hej :kiss:
Pesq biedna nasza kochana , ile Ty się nerwów najesz w tej ciąży.. :( ale już naprawdę za chwile koniec i malutka będzie przy Tobie :)
Agatka śliczny brzusio :)
Kas, dobrze że już lepiej dziś :) z każdym dniem bliżej do wyjścia do domku. Jesteś dzielna ! :)

My lezymy sobie, mieliśmy ktg (wiec juz wiem jakie to uczucie :evil: ) i odpoczywamy.. no bo co tu innego robić :huh:

No dziewczynki która leci na porodowke? :cheer: juz najwyższy czas na kolejnego, nowego członka naszego forum <3 :)
trzymam kciuki za każdą z Was ;*

10 lata 10 miesiąc temu #1005060 przez glooria
Sabina ja mialam ktg ze wg na sterydy
A w szpitalu robia jak sie tam pojawisz

Mysia to oby ten odpoczynek trwal krótko
Dziwne ze idziesz na cc a oni jeszcze jakies polegiwania proponują

No i tu w uk jak cc tego dnia to tego

10 lata 10 miesiąc temu #1005067 przez pesq
Dziewczyny ten serial jest straszny.. w sensie siedze i rycze jak bóbr.. szczególnie z tą dziewczynką której mama miała astmę i nie miała siły przeć i malutka niedotleniona.. masakra jakaś. Nie wiem czy to dla nas na nasz stan :unsure: :unsure:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia