- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- glooria
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
No koszmar .... a najgorsze jest to ze dwie ciaze przechodzilysmy praktycznie w tym samym czasie
Ja urodziłam milenke a ona marysie
Ja urodziłam emilke ona aleksa
I jak to ciąża i dzieci praktycznie mc po mcu zbliżyłysmy się wiec tymbardziej ciągle o niej myślę i nie moge tego sprawić
Szkoda tylko ze w ostatnich miesiącach odseparowala się od wszystkich no ale z drugiej strony to zrozumiałe ze nie chciala czuc współczucia i widziec jak inni żyją i maja sie dobrze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 249

Gloria przykro mi

Pesg jaka laleczka.. <3
Dziewczyny bylam dzis z Bobassem w kinie

- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 245
Gloria, moje kondolencje

Pesq, jaka przeslodziusienka, nawet jak tylko do zdjecia

Zaz, super sprawa

My dzis druga runda szczepien - jeszcze tylko raz w grudniu i jestesmy zalatwieni az do roczku

no i kapielowki mu zamowilam - wlasnie przyszly

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- basiek149
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 170

Me.ch jakie boskie kapielowki

U nas dzis bardzo marudny dzien... Chyba po wczorajszej szczepionce Kubus dzis taki markotny. Przed chwila zasnal i mam nadzieje, ze sobie teraz ladnie pospi

- Rita87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 95

Takie zaproszenia mieliśmy:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oprócz tego to u nas ciągle coś... Podejrzenie skazy białkowej, bo śluz w kupce, kupy dość luźne i wysypka na buzi (ale po bepanthenie zeszło, więc już sama nie wiem...) Dziewczyny (Kasia, Zaz) u Was coś dało odstawienie nabiału? Boję się, że mój pokarm już w ogóle będzie jałowy jak odstawię nabiał, tym bardziej, że nie jestem przekonana co do tej diagnozy...Lekarz powiedział, że alergen utrzymuje się w organizmie do 3 miesięcy, więc nawet jak odstawię to może nie być poprawy...
Zaobserwowałam też u Stasia wilgotne rączki i stópki od jakiegoś czasu czasami i też nie wiem jaka przyczyna

Na brzuszku nie znosi też leżeć i kiepsko u nas z ćwiczeniami, bo chwila i są nerwy i ryk

Po tych wszystkich przejściach z zapaleniem płuc też kwestia spacerów u nas kuleje, bo zwłaszcza jak są takie pogody jak teraz to boję się z nim wychodzić

Wczoraj to już aż się poryczałam z tego wszystkiego, że Staś jak w jakiejś patologii, na brzuszku nie ćwiczy, na spacery nie wychodzi, pewnie jest przegrzany a ja z nim siedzę cały dzień w domu i z niczym się zorganizować nie mogę... Bo noce przesypia pięknie średnio wygląda to tak: 21-2 lub 3 i potem do 6.30 i na ostatnią drzemkę do 9-10 kładzie się ze mną do łóżka. No a potem jest sajgon, bo w dzień nie śpi prawie wcale. Jedynie na rękach, a jak go się odłoży to budzi go byle co... Więc w ciągu dnia nie jestem w stanie nic zrobić. Do tego karmię tylko kp, ale pokarmu wieczorem mam mało i potrafi godzinę wisieć na cycku bo mam flaki, modyfikowanego nie chce tknąć, bo już wczoraj się złamałam i chciałam mu podać. Ale przybiera na szczęście bardzo ładnie.
- glooria
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 108
- basiek149
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ritka śliczne zaproszenia! życzymy pięknej uroczystości

co do skazy białkowej to jak już jakiś czas temu pisałam Kubusia też dopadło. Pediatra kazał mi odstawić na 2 tyg nabiał ale już po kilka dniach była widoczna różnica. Od razu mu się buźka poprawiła i nie ma już ani jednej krostki. I nie masz co się martwić o pokarm bo mimo, że odstawiłam sporo produktów to i tak Kuba ze smakiem dalej wcinał mleczko

- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 182

Zaz świetna sprawa z tym kinem razem z maluszkiem, też byłam na tym filmie- świetny

Ritka ja jestem od dawna na diecie bezmlecznej i do tego mm bez mleka krowiego, tak jak u Basiek buźka już po kilku dniach była prawie gładka także spróbuj zamiast mleka krowiego możesz pić sojowe, ja jem je razem z taką kaszką dla dzieci i płatkami, całkiem smaczne

Mech-super, czekamy na zdjęcia z basenu

Ritka- zaproszenia pierwsza klasa, kurczę muszę się wreszcie zabrać za organizację tego chrztu.
Gloria współczuje tym bardziej, że była Ci tak bliska...
Wczoraj za nami kolejna wizyta ciotek, ale mnie umęczyły

także suma sumarum ucieszyliśmy się potem, że zostaliśmy sami

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278

Rita śliczne zaproszenia. co do wilgotności stópek i rączek może za ciepło ma?? I co do schizowania to też schizuje bo moja dużo śpi przez dzień i w nocy również, ale inni mówią jak nie płacze i ne ma gorączki to żebym cieszyła się że mam spokojne dziecko

co do skazy białkowej to ja po waszych wpisach tez odstawiłam nabiał, bo Laura miała krosty na twarzy i nie wiem czy to przez to czy nie ale krostek nie ma....
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- mysia5
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 135
Gloria, przykro mi kochana

ja też byłam bardzo zadowolona z zaproszeń, później wrzucę fotkę

coś cisza na forum kochane, mało postów, wszystkie mamusie takie zajęte?

Ritka, śliczne zaproszenia i udanej uroczystości!
u nas dzisiaj spokojny dzień, aż jestem w szoku

Asiu, to super że malutka śpi, zazdroszczę

- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 249

Asiek jam też zazdroszczę spokojnej malej

Mybdzis bylismy zrobic zdjęcia do paszportu i bobas wyszedl OKROPNIE

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313
- basiek149
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ale Agatka jest przepiękna

Zaz

Kubuś mnie dziś rozłożył na łopatki - oglądałam tv i on mi zasnął, więc myk myk lecę z nim do pokoju, wkładam do łóżeczka, śpi. Uciekam do kuchni i słyszę tylko takie "eeeeeeeeeej"