BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

10 lata 7 miesiąc temu #1020718 przez asiekasiek
Pesq to Ty masz dobrze z tym nosidłem :P Kurcze nie wiem czy umiałabym się zamotać ;) hehe jeszcze dziecko by mi wypadło w tym...

Kas a Ty jaką masz tą chustę kolkową czy jaką ??

jakoś jak pisałyście o nosidłach czy chustachh to czytałam pobieżnie bo myślałam po co mi to ;) a teraz jak Laura chce na rączki to dobrze ją w czymś takim usadowić i ma się ręce wolne. tak jak dzisiaj ona spała a ja cukierki powiesiłam załadowałam pralkę itp...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #1020725 przez pesq
Dziewczyny wyjeżdżamy dziś do teściów i nie wiem jak z czasem, w niedziele chrzciny więc gdybym sie nie odzywała to zapewne mam się dobrze :) W razie czego WESOŁYCH ŚWIĄT! :)
Podziękowania: asiekasiek, Kasia888, me.ch, agatagama, glooria

10 lata 7 miesiąc temu #1020733 przez basiek149
Pesq Wam również życzymy zdrowych wesołych rodzinnych świąt! :)

My po szczepieniu. Masakra dzisiaj była. Kubuś tak mi się spłakał, że prawie płakałam już tam razem z nim :( :( :( Już nawet jak wyszliśmy z przychodni i wsiedliśmy do auta to i tam strasznie strasznie strasznie płakał :( mój Robaczek malutki <3
Na szczęście mamy już to za sobą. Mam nadzieję, że gorączki nie będzie i święta spędzimy spokojnie. Chociaż odkąd wróciliśmy to ma strasznego marudka...
A waży 5940g :)

A poza tym koleżanka dzisiaj urodziła przez cc synka Tymoteusza :) Mają najpiękniejszy prezent na święta jaki tylko mogli sobie wymarzyć :) Jak dzisiaj dostałam sms-a z rana o jego narodzinach to tak się wzruszyłam, że nie mogłam się uspokoić z radości :)

Uciekam wieszać pranie i szybko wciągnąć obiad póki Kubuś śpiocha :)
Podziękowania: Kasia888

10 lata 7 miesiąc temu #1020734 przez kasandra9
Asiu, manduca jest ok:)
Ja mam chustę tkana 100% bawelny z Little Frog i jestem bardzo zadowolona. Dzis zamierzam ja ma plecy wrzucić sama w domu będąc i sprzątnąć;) tule kupimy ergo jak usiądzie:)

10 lata 7 miesiąc temu #1020736 przez pesq

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 7 miesiąc temu #1020737 przez kasandra9
Jak sie dobrze zawiaze to nie ma opcji wypadnięcia:) ja wg domowej.tv wiąże:) najpierw oglądałam i zapamietywalam na sucho bez Agu, teraz idzie nam coraz lepiej i sprawniej:) skoro nawet Piotrek sie przekonał to musi działać bo byl przeciwny jakiejś tam szmacie i moim widzimisię:) jak juz brdzie opcja nosidelka to super bo szybciej no i z auta itp a tak na dworzu póki co nie motam;)))

Buziaki dla Kubusia, my tydzień temu tez cierpieliśmy i byl placz i co jakis czas sue jej krzywdka przypomniała. No i dwa dni marudzenia a dokładniej tulenia, dobrze ze tatus byl i nosil:) no i chusta tez zdaje egzamin w takich momentach:)

10 lata 7 miesiąc temu #1020738 przez kasandra9
Pesqus, no pytanie!:)❤❤❤

10 lata 7 miesiąc temu #1020741 przez jurada
Dziewczyny chciałabym złożyć Wam życzenia, bo jutro pewnie nie będzie czasu na pisanie.

Życzę Wam radosnych chwil przy wigilijnym stole. Rodzinnych i pełnych świątecznej magii tych dwóch dni świat. Aby Wasze maluszki rosły zdrowo i były małymi aniołkami <3 Dla każdej z nas te święta sa inne niż poprzednie. Dzieląc się opłatkiem z bliskimi będę o Was myśleć i o Waszych pocięciach w końcu jesteśmy jak rodzina:)
WESOŁYCH ŚWIĄT WRZEŚNIÓWECZKI :)

Załącznik nie został znaleziony

Podziękowania: Kasia888, kasandra9, me.ch, agatagama

10 lata 7 miesiąc temu #1020742 przez Zazanna
Asiek ja mam Womar eco 2 i jest super :) Póki co nosze sporadycznie z patentem Pesq, a jak juz za jakis miesiac zaczniemy sie nosic na stale :) Bo one niby od 4 miesiąca sa polecane w instrukcji :)
Podziękowania: asiekasiek

10 lata 7 miesiąc temu #1020743 przez Zazanna
Bobas lezy ma cycu i gada z pelna buzia i sie smieje jak mu wypada i znowu łapie i znowu gada :blink: No komedia :silly:

10 lata 7 miesiąc temu #1020744 przez agatagama
dziękujemy za życzenia i również życzymy wszystkim Mamusiom i ich Dzidziusiom, a także Tatusiom i rodzeństwu WESOŁYCH ZDROWYCH RADOSNYCH Świąt :***
Podziękowania: asiekasiek, Kasia888, me.ch

10 lata 7 miesiąc temu #1020745 przez Zazanna
Jutro faktycznie moze nie byc czasu,wiec i ja Wam życzę przede wszystkim zdrowia, mnóstwo szczęścia, zeby sie bobaski nam dobrze chowały, duzo pieniędzy i wszystkiego co same sobie wymarzycie :) Wesołych Świąt Kochane :) <3

10 lata 7 miesiąc temu #1020746 przez kasandra9
Dziękuję za życzenia i również życzymy wszystkiego, co najlepsze na te Święta i nei tylko Kochane! Przede wszystkim zdrowia - reszta się zawsze ułoży!!!! Buziaczki od nas!!!:) Zaz, nasza ostatnio miała podobnie - niby jadła ale do tego śmichu hihi i swoje Agu oczywiście;)))
Podziękowania: Kasia888, me.ch, agatagama

10 lata 7 miesiąc temu #1020748 przez Kasia888
Kochane dziękuje za życzenia :kiss: :)

Wam również życzę Pogodnych, Radosnych Świąt spędzonych w gronie najbliższych.
Te święta będą wyjątkowe ze względu na pojawienie się naszych robaczków przy stole wigilijnych.
To radość dla całej rodziny, ale przede wszystkich dla nas- mamusiek wrześniowych :kiss: :cheer: :woohoo:
Buziaczki ode mnie i od Jasia oczywiście ;)
Podziękowania: me.ch

10 lata 7 miesiąc temu #1020754 przez me.ch
Hej kochane,

My też się dołączyć chcemy - za życzenia dziękujemy i Wam i maluszkom życzyć wszystkiego najlepszego chcemy na te święta :) i na cały rok:) przede wszystkim miłości:) A reszta już jakoś pójdzie jak będzie ten główny składnik!

U nas już dziś ledwo co z czasem, dopiero teraz doczytałam:) wigilię mamy na jedyne 20 osob....;)

Calujemy Was mocno :*
Podziękowania: agatagama

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia