BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 3 miesiąc temu #1023429 przez kropka 889
Jurada masz do mnie ok 50 km także zapraszam na blok hehe
Basiek współczuję.
Lecę kąpać mala

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1023432 przez Zazanna
Basia bardzo mi przykro :(

Pesq podjelas bardzo dobra decyzję, Wasze zdrowie najważniejsze ! :) :*

B. faktycznie cały tatuś heh ;)

Kurczę nie pamiętam co miałam napisać, a z tel. I nie mam jak podejrzeć... wybaczcie :blush:

Aa ja musze czekac do najwczesniej 18:30, a czesto T. wraca później :( Chciałabym aby wracał o 15.. albo chociaż 17 ehh. I dlatego pewnie Malus tak późno chodzi spać -bo chce też spędzić trochę czasu z tatą <3

A teraz ten super tata robi frytki z jajkiem sadzonym dla mamy mruczac pod nosem, ze ma kobiete wariatke heh B)
Ale mi się tak chce czegoś zakazanego po takim ciężkim dniu... :)
Już bylam z graza na spacerku same, wzielam dlugi gorący prysznic i teraz karmię :)

9 lata 3 miesiąc temu #1023433 przez kasandra9
Ritko, Pesq mnie wyprzedziła, ale jak najbardziej tak!:)))) super, że isę zdecydowałaś!:)

9 lata 3 miesiąc temu #1023439 przez jurada
Zaz co czytam to karmisz.. To juz nic dziwnego ze B 9kilosow :)

Kropka a ty skąd?

9 lata 3 miesiąc temu #1023440 przez pesq
Ju ja też ciągle karmilam i ledwo do 6 dobila :-) :P :P

9 lata 3 miesiąc temu #1023441 przez pesq
100 mm. Raz zjadła 120 a tak to 90-100 a powinna chyba ze 150- 180 wg pudelka :dry:

9 lata 3 miesiąc temu #1023442 przez asiekasiek
wiecie co ja też przeglądam chusty... zobaczę na YouTube jeszcze filmiki z zakrecania czy jak to się zwie i zobaczy się...

Zaz narobilas mi smaka ja nie jadłam frytek chyba z parę miesięcy bo nie chce mi się robić :P

9 lata 3 miesiąc temu #1023444 przez asiekasiek
Pesq koleżanki córka nigdy tyle nie zjadła na więcej zjadala 130 ml wić poczekaj tydzień ile przymierze na wadze bo może tyle jej starcza. jeżeli wtedy nie przytyje to jednak coś nie tak :/

9 lata 3 miesiąc temu #1023447 przez pesq
Poczekam równo dwa tygodnie i wtedy ją zważe. Dwa tygodnie od dziś bo teraz jest okres przejsciowy kp/mm ale chce jak najszybciej to skończyć bo to męczące, planuje od weekendu tylko mm albo moze 1 kp a reszta mm. Mam nadzieje że za dwa tygodnie będzie min. 300 + na wadze. A tymczasem miśka po szczepieniu :)

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 3 miesiąc temu #1023458 przez kropka 889
Jurada mam ok 50 km do wawy.
Pesq moja na początku jadła 80/90 teraz przeważnie 110 ale zdarzy jej się więcej zależy od dnia
Zaz blok robie tak: masło rozpuszczam dodaje cukier mleko i kakao wszystko gotuje. Potem studze i dodaje mleko w proszku. I herbatniki

9 lata 3 miesiąc temu #1023461 przez Kasia888
Śliczna Agacia, Pesq podjęłaś dobrą decyzję i nie martw się, że zjada mniej niż na pudełku mm jest naprawdę tłuste, Jaś też powinien zjadać po 180-200 a bywa, że je mniej i wszystko jest w porządku wagowo ;)
Dziewczyny odpukać trzeci dzień na antybiotyku i już mniej słychać charczenie i macie rację Jaś wesoły mimo choroby tylko matka spanikowana :blink:
Jurada to dobrze, że Lenka była grzeczna przy szczepieniu, bo to zawsze stres dla mamusi ;)
Basiek bardzo mi przykro :(

Dziewczyny przyszła tula :woohoo: :woohoo: na razie muszę to ogarnąć te klamry itp, postaram się jutro wrzucić foteczkę jak mi się uda ;)

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1023463 przez Kasia888
Ritka super, że zdecydowałaś się na chustę ja chusty sobie darowałam, bo wiem że nie będę mieć do tego cierpliwości mam tylko nadzieję, że to nosidełko mnie nie przerośnie w obsłudze :laugh: :laugh:

a jak go namówiłam? no wiecie, przymilanie i poza tym zaczęłam mu mówić, że dobre jakościowo, posłuży kiedyś drugiemu dziecku, sam będzie mógł nosić, i jak Jaś będzie częściej noszony to powinien rzadziej chorować, bo wtedy klatka lepiej pracuje :cheer: :)

9 lata 3 miesiąc temu #1023464 przez Kasia888
Dziewczyny jak któraś będzie przy kompie to niech wrzuci mi ten link do grupy :blush:

9 lata 3 miesiąc temu #1023465 przez pesq
Kasia nosidlo jest proste. Wszystkie pytania do mnie a pomogę. Po trzech razach banalne.

Kropka o to super ze Zuzia tez nie zjada porcji. A co ile je? Dziewczyny wszystkie na mm co ile Wasze maluchy jedza i jak śpią w nocy? Pewnie pisalyscie ale nie skupialam sie bo mnie to nie dotyczyło..

Chce blok.
Podziękowania: Kasia888

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1023467 przez Kasia888
Pesq Jaś je co 4h plus minus i przesypia 8h w nocy.
Ostatni posiłek je tak o 22.30-23 i potem go budzę o 6.30 mniej więcej na jedzenie, zjada i idzie dalej spać ;)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia