BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 3 miesiąc temu #1023390 przez pesq
Siedzimy po szczepieniu. Agatka szczypior jak zwykle. 6,000 i 65 cm. :)

No i lekarka powiedziała żeby nie iść na żadne USG tylko do neurologa sie zapisać z tym nie ciagnieciem glowki ale w innych pozycjach podobno trzyma lepiej niz rówieśnicy wiec lekarka twierdzi ze to kwestia dni i pociągnie. Poczekam.

Nie moge wrzucić linka Kasi bo pisze z komórki.

Ju u nas w piec tygodni 600 g :/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1023398 przez Zazanna
Jurata w poniedziałek? :)

Kropka a jak robisz blok? ;)

Praw to faktycznie poczekaj, skoro kwestia dni to nie ma co jej błagać :)

Bobas chwilę powiedział w leżaczki i znów tym -.-' Znow się karmimy. Za godzinę będzie T. -już odliczam :)

9 lata 3 miesiąc temu #1023400 przez jurada
Moze wtorek bo pon r ma wolne.

9 lata 3 miesiąc temu #1023401 przez Zazanna
Wtorek moze byc :)

9 lata 3 miesiąc temu #1023405 przez mysia5
dziękuję kochane :) :kiss:
oczywiście główka troszkę rozmazana, bo tak się wiercił, że ledwo udało mi się zrobić to zdjęcie :cheer:

Kasiu, Jaś jaki uśmiech <3 :woohoo: w ogóle nie wygląda na chorego, mamusia to chyba gorzej znosi jak synuś :) :kiss:

Zaz ja mam butelki avent te z większą dziurką to są 1m+ i kupiłam ostatnio lovi 3m+ i jest bardzo fajna :) i fajnie się nią trzyma :)

Juradka cudne zdjęcie :woohoo: jeszcze jedno takie maleństwo pięknie Ci pasuje :) :laugh: :) :laugh:
Lenka dzielna księżniczka :kiss:

Zaz Bartuś dzisiaj ewidentnie terroryzuje mamusię ooooj :silly: te dzieciaczki to sobie ustawiają rodziców jak im się podoba, łobuziaki :whistle:

Pesq, to może u nas też mały zacznie sam podnosić tą główkę, bo w innych pozycjach też trzyma pięknie jak Agacia. a oni są z tego samego dnia to może coś ruszy jednak... po prostu za dużo problemów mają na głowie :lol:
Agacia jaka kruszynka :)
Podziękowania: Kasia888

9 lata 3 miesiąc temu #1023410 przez basiek149

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 3 miesiąc temu #1023411 przez pesq
Basiu wielkie wielkie współczucia i kondolencje. Na pewno będzie Ci bardzo ciężko. Trzymaj się i pisz jak się czujesz!

Mysia miejmy nadzieje :huh: ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1023412 przez pesq
Zaz u nas 3/4 takich dni że czekam na Ł. na szczescie na niego sie czeka do 15. A dzis i wczoraj super jak nie ona i w nocy tez lepiej spała. Zobaczymy jak po szczepieniu.

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1023414 przez jurada
Basiu przykro mi z powodu babci :(

Mysia nie żartuj sobie w ten sposób okej :laugh:

Pesq myślisz ze to przez mm Agatka taka spokojna???

Dziewczyny kp czy wasze dzieci ssać np. Prawą pierś, bawią sie lewa??? :unsure:

9 lata 3 miesiąc temu #1023416 przez asiekasiek
cześć kochanie moje :kiss:

Zaz chyba do taty Bartek podobny bo do Ciebie nie :P słodziak z niego :)

Mysia i Kasia Wasze tez slodziaki :D i Mysia tez na lapku rzuciło mi się forum :) Kasia po synku widać ze szczęśliwy wiec chyba mama za bardzo przeżywa wszystko :*

Pesq kurde to dobrze ze lepiej w nocy spala. i kurde mało faktycznie na wadze przybrała. wiesz co pamiętam ze na początku tak 200-300 g mniej ważyła od L. a teraz kg :(

Basia kochana przykro mi z powodu babci i mamy tej koleżanki. :( to tak jak z moja babcia było dzień wcześniej przyjechał siostra z synem zapraszać na komunie. babcia szczęśliwa ze pójdzie a dzień później udar mózgu :( i później roślinka była przez dwa tyg tzn czasem była obecna ze wiedziała co dzieje się a czasem mówiła od rzeczy tzn ze wojna jest ze Niemcy przyjdą itp mieszala jej się rzeczywistość z przeszłością. ale kazała kupić kartkę na komunie dla prą wnuka i mówiła ze po komunii da nam spokój. i co dwa dni po komunii zmarła :( a byłam z nią bardzo zrzyta :(
Podziękowania: Kasia888

9 lata 3 miesiąc temu #1023418 przez pesq
Tak juradka bawi się zawsze :P nie wiem czy przez mm na pewno jest mniej marudna. Może ona glodna byla czy jaka cholera skoro tak Malo przybierała. Jeju ja nie wiem.

Dziewczyny ja karmie mala co drugie karmienie ale chciałabym zejść do rzadszego karmienia piersią (dzis mi zależało bo szczepienie a wiadomo mleko mamy najlepsze) tylko ze one tak bola... Odciągam troche ale ulga krotkotrwala. Jak to zrobić?

9 lata 3 miesiąc temu #1023419 przez pesq
Tak Asia ona spadla z 50 centyla na 25. Podjęłam dobra decyzje. Chce w to wierzyć.

9 lata 3 miesiąc temu #1023422 przez Rita87
Hej kochane :kiss:
O rany, przeczytałam, ale nie pamiętam co miałam odpisać :laugh:

U nas też dni maruda, przy cycku ryk, odłożyć się nie da, bo ryk i tylko go nosić i jadłby tez najchętniej na chodząco :P
No i ratował nas odkurzacz, ale daje radę też nasza szumiąca owca :)
Dziś na szczęście już wrócił mój grzeczny, radosny Stasio i mam nadzieję, że tak już zostanie :)
Ale przez te dni zdecydowałam, że kupuję chustę :cheer: na Tulę jeszcze za mały i nie wiem kiedy usiądzie, a ja już rąk nie czuje no i wiadomo, że ciężko o dobrą pozycję na rękach... Dołączyłam do grupy Chusty Łódź, mam namiary na kilku doradców chustowych i zamieściłam już posty na grupach sprzedażowych, że zakupię chustę używaną (na początek z tego co wyczytałam lepsza używana, bo jest miększa). A jak nie znajdę używki to kupię nową, chyba taką: littlefrog.pl/product-pol-4089-Chusta-tk...halcedon-4-2-m-.html
Kas, czy splot skośno-krzyżowy, tkana, 100% bawełna będzie na początek ok? Piekne są żakardowe, ale to chyba lepiej jak już się wdrożę w temat, bo je się gorzej dociąga?

Na razie to dla mnie czarna magia, zobaczymy czy dam radę :laugh: niedaleko mnie okazało się, że jest sklep z chustami, który prowadzi doradca chustowy i tam w ogóle można sobie wypożyczyć chustę i sprawdzić czy w ogóle przypasuje. Odezwałam się do tej dziewczyny i czekam na odp. A tak się już wkręciłam, że najchętniej to już, zaraz bym chciała :laugh: A nosidło ergonomiczne też pewnie kupimy jak już Staś będzie siadał, bo pewnie D. w chuście nie będzie nosił :P tylko pytanie czy da się go namówić na Tulę... Kasia jak Tobie się udało? Zdradź :laugh: Parker piękny - czekam na fotę jak tylko dostaniesz :)

9 lata 3 miesiąc temu #1023423 przez Rita87
Miał nastąpić ciąg dalszy, ale Staś wzywa :)

9 lata 3 miesiąc temu #1023425 przez pesq
Rita chusta tkana splot skosno krzyżowy is always good idea :)
Podziękowania: kasandra9

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia