- Otrzymane podziękowania: 47
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kropka 889
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278

Zazanna heh co za chlopy!! bo ci się chce patrzeć co oni robią z samochodami(chyba dobrze zrozumialam). mężowi zapowiedziałam ze w przyszłym tygodniu chce jechać na randkę!!!! bo ciągle w domu siedzimy. zobaczymy czy z tego coś wyjdzie...
Kasia jak nie masz gorączki to pewnie wychodź. co masz kisic się w domu. pamiętam jak ja miałam zapalenie oskrzeli to tez później juz nie siedziałam w domu tylko wychodziłam bo można oszalec w czterej ścianach...
a my dzisiaj robimy grilla kupiliśmy różne zarelko wiec będę opychac się. chociaż i tak wolę słodycze o tego jedzenia teraz

- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 249

Łaskawie o 14 panowie wrócili wrrr.... my już po obiedzie i czas na drzemkę heh

Achh i mój Bartuś postanowił, ze MUSIMY zjeść ptasie mleczko.. i leciałam jak głupia do sklepu

- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 245
Witaj w naszym gronie Kropka!

U nas jest masakra - heheh, goście (już ostatni jak narazie) zwłaszcza maluchy (2,5roku oraz 9mcy) spać nie dają więc jest dość intensywnie, za to uch rodzice robią syf większy niż ich dzieci a do tego są średnio zgrani jeśli chodzi o metody wychowawcze w związku z czym wszystko się dodatkowo komplikuje (zwłaszcza ze starszy maluxh jest turbo aktywny i ma czasem znienacka napady histerii) także polecam taki trening heheh
Ja dzis zostałam w domu, oni zwiedzaja z mężem - bo przy tym niewyspaniu, takie długie chodzenie trochę okazało się być bardziej męczące i wczoraj już mnie trochę brzucho pobolewal, wiec wole sobie wziąć dzieb wolnego, jutro znowu z nimi polaze. A od wtorku będę miała chatę wolna i wolne od pracy aż do niedzieli, wiec hura!!!

Miłej niedzieli kochane!

- basiek149
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 170

fajnie, że jest nas trochę na tym forum więc jak się zacznie wrzesień to będzie się działo, i te emocje w oczekiwaniu na każdego bobaska

lidziun obejrzałam wczoraj ten filmik podesłany prze ciebie. nie bardzo ochotę miałam w to klikać bo nie lubię oglądać porodów. ale powiem ci, że fajnie to się oglądało. nawet się wkręciłam i oglądałam później jej synka jak był z nią na świecie

asiek udanego grilla i smacznego

na szczęście już się czuję lepiej, dietka i duże ilości herbatki uzdrowiły mój żołądek

Zazanna ja również życzę ci udanego wypadu z mamą

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313

Wlasnie wrocilismy od tesciow - mamy samochod!

Jutro jadę robić toxo, w srode mam ginekologa i diabetologa. Ogolnie, to bardzo odpoczełam od tego siedzenia tu i gotowania non stop, bo tesciowa sie postarala i gotowala mi dobre rzeczy

Zazanka - jak ja to znam. Moj maż caly tydzien w pracy a w weekendy albo gra, albo kolega albo cokolwiek. Oczywiscie nie zawsze, jak powiem to przestaje, ale wkurza mnie to ze sam nie moze zrozumieć

Mialam cos jeszcze 'madrego' napisac, ale nie wiem co, więc miłego dnia po prostu dziewczyneczki

AAA - wlasnie - Basiek ma racje, we wrzesniu to beda emocje i odswiezanie forum ktora juz urodzila

Edit. Wiem co mialam napisac! Mala w piątek prawie caly dzien sie nie ruszala, moze z 3-4 razy, bardzo sie balam ale pomyslalam ze moze przez to, ze najadlam sie groszku i bylam wzdęta.. I chyba rzeczywiscie, bo w nocy przeszły mi wzdęcia i rozpoczęły się fikołki

- Lidziun
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 20

- pesq
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 313
- kropka 889
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
My też cały dzień poza domem. Teraz czekam jeszcze na męża bo gra w piłkę. Ale pogoda swietna. Po obiadku pół dnia spędziłam w ogródku u rodzicow.
A w środę czeka nas wizyta u gina i juz się doczekać nie mogę

- mysia5
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 135

Ale padam, dzieciaczki brata wymeczyly

Zazanka udanego wyjazdu, wypoczywaj dużo, korzystaj z pogody

- kropka 889
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- glooria
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 108

ja dzisiaj czytam bloga lawendowydom.com.pl/dziecko-z-walizka-cz...k-podroznika-cz-iii/
tu akurat o podróżach ale sa fajne teksty i przepisy
dzisiaj zaczelam robic piniate na urodziny mojej
córeczki ciekawe czy wyjdzie
jutto mam zabiegany dzień
muszę jechać na zakupy później spotkanie w szkole i konsultache z gin i musimy odebrac nasz nowy wielki rodzinny samochód

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zazana tydzień temu pisałaś ze mogę jeszcze golić się i malować paznokcie. i tak faktycznie tydzień temu było! a wczoraj chcialam depilację sobie zrobić i nic nie widziałam!! mam narozna wannę i zawsze gole się na krawędzi wanny a wczoraj siadam na takim siedzonku w niej i nic nie widzę o myślę sobie ale chu..we siedzisko ze nic nie widać

Basiek ja zjadłam kiełbaske jakaś karkówke i jak na razie trzymam się

na grilla przyjechała siostra z mężem i z dzieciakami - dwójką chłopaków. i później mój mąż c nimi w chowanego bawili się głupiego Jasia i jeszcze moja siostra bawiła się z nimi i dziadkowie i kurcze sama miałam ochotę z nimi poszaleć :(a tu kicha

Zazanna miłego odpoczynku! !

Pesq super ze masz swojego bum buma w końcu !!!! wreszcie nie jesteście uzaleznini od nikogo:)
- glooria
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 108
nie przejmuj sie brzuchem faceci mają wieksze i daja radę a tak na serio jakbys nie miala wyjścia to bys musiala kierować nawet na porodowke
grunt to ostroznie i bez nerwow ja mam wlasne male clio (mialam corse ale musielismy sprzedac) i smigam i smigalam do rozwiazania bo do pracy nikt mnie specjalnie nie zawiezie
a od jutra maz clio a ja wielkim galaxy

niech wszyscy schodza z drogi
no i musze sie pochwalic ze emilka zostala ostatecznie odpieluchowana
juppi
korzysta z pampusia w nocy no ale nie bede przesadzac w koncu nie ma dwoch lat
w każdym razie czekamy na kolejnego brzdaca i od nowa idziemy w pieluchy he he he
zazanka milego leniuchowania
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-