BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

10 lata 2 tygodni temu #985469 przez Sylwia-89
O tych robakach w cukierkach jeszcze nie słyszałam, a ja tak lubię Michałki... :S Teraz to chyba nic nie robią w odpowiednich warunkach. Czy to piekarnie czy rzeźnie itd. Już się nasłuchałam tyle t różnych przypadkach syfu w takich miejscach, że po dłuższym zastanowieniu to strach cokolwiek kupować...

Jeśli chodzi o kolejki, to wczoraj jak byłam w Biedronce i doszła pani kasjerka do jednej kasy, wiec z długiego sznura przeszłam do niej i mimo, że był przede mną tylko jeden mężczyzna, to ona zawołała mnie jako pierwszą. Bardzo miłe to było :) Ale rzeczywiście jest to bardzo rzadkie

Przejrzałam te Wasze zakupy i już mnie korci żeby zamawiać, dlatego od dzisiaj zaczynam planować zakupy i urządzanie kącika dla małej :woohoo: ależ mnie to kręci :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 tygodni temu #985473 przez jurada
Hej dziewczynki. Ja juz po wizycie... Ufff! Co do ustepowania miejsca to wczoraj jechałam do dentysty z synem... Nikt a nikt nie pomyślał żeby chociaż dziecku ustąpić. Owszem spojrzeli na nas i wzrok w okno...
Za to dzis w przychodni jedna dziewczyna sie zerwała z miejsca młoda a z 7 starszych Pań dalej siedza... Oczywiście dziewczynie odmówiłam i podziekowalam. Potem w kolejce żeby się zapisać na badania krwi i moczu tez nikt mnie nie widział a nawet taka starsza pani leci i krzyczy do mnie ja stałam przed panią, za tym panem... No ok. Przeciez ja nic nie mowie ...
Jedyne co to poszłam do sklepu zaniesc zwolnienie i nie znam tych dziewczyn. Stanęłam w kolejce i o dziwo mnie zawołały z kolejki... Wiec kupiłam mój ulubiony chlebuś i zostawiłam L4... :)
Znieczulica straszna panuje i ja to juz sobie obiecałam nie ustąpię juz nigdy miejsca starszym osobom... Widzę tylko jak idą niedołężne ledwo co a jak wsiądą to lecą na złamanie karku oby tylko usiąść!!!!

10 lata 2 tygodni temu #985478 przez kasandra9
Bo u nas jest taka mentalność ludzi! Każdy zwala na innych, na system, a to często nie jest wina chorego systemu, tylko ludzi i ich podejścia...i tego nie zmienimy i nie będzie lepiej tak jak w innych krajach:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 2 tygodni temu #985480 przez jurada
Ale się pogoda zepsuła... Ale ja tam wole taka niż upały

10 lata 2 tygodni temu - 10 lata 2 tygodni temu #985482 przez anisia27

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 2 tygodni temu #985483 przez basiek149
kasandra ale mieliście super pana bociana w samochodzie :D naprawdę świetny :D
to ładny staż tak naprawdę macie :) mój mi się oświadczył jak byliśmy ze sobą pół roku, w lutym, a we wrześniu jeszcze tego samego roku braliśmy ślub :D teraz jak na to patrzę to szaleństwo ale co miłość robi z ludźmi heh :)

10 lata 2 tygodni temu #985486 przez Kasia888
Kasandra gratulacje i kolejnych super przeżytych lat z córeczką :P pokaźny staż.
Czerwiec obfituje w rocznice ;)
Właśnie to różnie bywa z tym chodzeniem, my ze sobą przed ślubem byliśmy 6 lat.

10 lata 2 tygodni temu #985487 przez Sylwia-89
Kasandra, piękna pamiątka :)

Basiek, czasami właśnie takie szybkie decyzje okazują się najlepsze i pewnie w Waszym przypadku się to potwierdziło :)

Jurada, właśnie też ostatnio myślałam o starszych kobietach głównie, które np. w tramwaju lecą na złamanie karku i przepychają się żeby usiąść, a jak nie ma to potrafią wyzwać młode osoby, że są niewychowane, za to na siebie nie spojrzą. Ja kiedyś jechałam tramwajem i była taka akcja, że zaczęły w wagonie wyzywać na młode osoby, że siedzą i nie ustąpią. Za chwilę weszła dziewczyna o kulach i wstałam żeby jej ustąpić, to jedna babka o mało się nie zabiła i jej usiadła na to miejsce. Wtedy już kultura nie była dla niej najważniejsza...

10 lata 2 tygodni temu #985489 przez kasandra9
Bocian to nasza Agatka;)))

10 lata 2 tygodni temu #985496 przez kropka 889
Kasia widzę ze tego samego dnia bralysmy ślub i tyle samo czasu przed ślubem byłyśmy ze swoimi facetami :)
Ja nadal się kuruje. Niestety w aptece nie było tego "psiukacza " i kupiłam tantum verde

10 lata 2 tygodni temu #985502 przez kasandra9
Ale się pobeczałam przed chwilą, głupie hormoniska!!!!!!!!!!! Bo mam tyle do zrobienia i nie wiem, od czego zacząć;( a w ogóle spać mi się chce;( Jeszcze koleżanka mnie porposiła, zebym jej numerację stron w pracy zrobiła, sobie jakoś mi się udało, a nad jej siedziałam godzinę i nie mogę;( niby na początku i w załącznikach ustawiłam, że nie neumeruje, ale wprowadzenie od nr 6 powinno zacząć, a ciągle od jedynki mi numeruje;((((((((((( Popłakałam się, foch, i w ogóle buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;(

10 lata 2 tygodni temu #985515 przez mysia5
Hej dziewczynki :)
Kasandra piękny filmik :) ta pierwsza część wzruszająca :) i piękna piosenka , mogłabyś podać tytuł ? :)
Fajne na pewno macie wszystkie wspomnienia ze ślubu :) najpiękniejszy dzień w życiu. Na mnie ten dzień jeszcze czeka, ale na pewno będzie najcudowniejszy :) jak mały troszkę podrosnie to na pewno o tym pomyślimy.
Ja tez uwielbiam zebre :silly: nawet kiedyś kupiłam pościel w takim wzorku :)
Na temat ludzi którzy mieliby ustąpić miejsca to szkoda gadać... każdy ma w nosie.
U mnie dzisiaj chłodno ale wole teraz to niż upał.
Miłego dnia ;**

10 lata 2 tygodni temu #985522 przez pesq
Kasandra - super filmik :) :) <3

Kropeczka - tandum verde tez jest dobre na gardlo! W ogole lato a u nas gardla wysiadaja.. u mnie tez jakos ....

Mysia - zdecydowanie piekny dzien, ale czuje ze dzien narodzin maluchow przebije slub i wszystko dotychczas

Robie dzis curry z krewetkami i brazowym ryzem na obiad :) Wyplata meza przyszla nie ukrywam :P :P :lol: :lol:

10 lata 2 tygodni temu #985525 przez jurada
Pesqu no na bogato! Obiad na bogato!
Buuu! A ja korzystam z telefonu i nie widzę żadnego filmiku... A możecie wlepić linka?

10 lata 2 tygodni temu #985526 przez jurada
A u mnie obiad marniutki bo zupa pomidorowa z ryżem :P no i mój przed pensją więc nie szastam :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia