BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #249433 przez mgielka22
Moja kuzynka jest w stanach zobaczy ile kosztuje ten zel moze uda mi sie ja przekonac zeby przyslala wiecej ;) jesli oczywiscie bedzie przystepna cena ;) czekam na info ile on kosztuje potem jak ktoras z was bedzie chciala to mi da znac ja u niej zamowie wysle jej kase zeby mi przyslala i potem najwzyej bedziecie mi oddawac a ja porozsylam tam gdzie trza ;) wiec jak cos to zobaczymy ile kosztuje w stanach ;)
Temat został zablokowany.
14 lata 5 miesiąc temu #249448 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Moja kuzynka jest w stanach zobaczy ile kosztuje ten zel moze uda mi sie ja przekonac zeby przyslala wiecej ;) jesli oczywiscie bedzie przystepna cena ;) czekam na info ile on kosztuje potem jak ktoras z was bedzie chciala to mi da znac ja u niej zamowie wysle jej kase zeby mi przyslala i potem najwzyej bedziecie mi oddawac a ja porozsylam tam gdzie trza ;) wiec jak cos to zobaczymy ile kosztuje w stanach ;)

Dziewczyny nie szalejcie tak na zapas .
Kuba jak zabkowal to jedyny objaw zabkowania to byl nowy zabek w buzi :)
a to byl moj jedyny zakup przy wyrzynaniu sie ząbków allegro.pl/babyono-szczotka-do-zebow-i-m...sel-i1944488909.html
14 lata 5 miesiąc temu #249463 przez fanka
Gosia ja też właśnie zestaw takich 3 szczoteczek do masażu dziąseł kupiłam za chyba 7 zł, a jak będzie potrzeba czegoś więcej to wtedy będę szukać.

Monika- dziękuję, czuję się lepiej, wydaje mi się, że się przesiliłam bo jak Męża w tamtym tyg nie było to ja nosiłam wodę do kąpieli małego (kąpie go w pokoju bo łazienkę mamy w remoncie i nie jest tam zbyt ciepło) i później z ta wodą do łazienki żeby wylać i chyba przesiliłam brzuch bo teraz boli tylko jak coś noszę czy jakoś się wysilam.
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #249495 przez LILY
gosia2324 napisał:

mgielka22 napisał:

Dziewczyny nie szalejcie tak na zapas .
Kuba jak zabkowal to jedyny objaw zabkowania to byl nowy zabek w buzi :)
a to byl moj jedyny zakup przy wyrzynaniu sie ząbków allegro.pl/babyono-szczotka-do-zebow-i-m...sel-i1944488909.html

Ja też dokładnie mam taką szczoteczkę na palec :)

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
Załączniki:
14 lata 5 miesiąc temu #249502 przez LILY
I z bratem :)

Załączniki:
14 lata 5 miesiąc temu #249507 przez magda79
Lily piękny uśmiech i co za oryginalna koszulka/body :)
14 lata 5 miesiąc temu #249509 przez LILY
I potwór czapeczkowy :)

Dzięki Magda, bodzik od cioci :)

Załączniki:
14 lata 5 miesiąc temu #249530 przez pati-m
Lily - Jasiek to słodziak, zwłaszcza w tej czapeczce :)

dzieci.pl/chgid,14022037,title,Kolory-ub...ototemat_dzieci.html :)
14 lata 5 miesiąc temu #249534 przez iwonaNAVI
Lily swietny potworek:P
14 lata 5 miesiąc temu #249553 przez gosia2324
14 lata 5 miesiąc temu #249565 przez slowiczek
kolejne zdjęcia widzę :D rozkręciłyśmy się dzisiaj :) buziaczki dla maluszków :kiss:

no widziałam ten gryzaczek :D czaderski :D ja na razie robię sobie szlaban na zabawki bo natalka ma tego naprawdę dużo, a dziecku nie trzeba aż tylu zabawek, poza tym goście zawsze coś ze sobą przyniosą i to się mnoży :P dziś kupiłam jej matę edukacyjną i na razie jej starczy :)
14 lata 5 miesiąc temu #249575 przez monika1984lodz
Super zdjecia :)

Pati przeczytalam to o tych kolorach i mam problem - bo ja Nunke ogolnie na rozne kolory ubieram :P hehhe

zapomnialam wam napisac, ze mialam dzisiaj wizyte pielegniarki srodowiskowej :ohmy: :ohmy: normalnie w szoku bylam, otworzylam jej w pizamie i z piorunem we wlosach, w kuchni totalny burdel no szok.Naszczescie babeczka okazala sie byc normalna i powiedziala, ze mam sie nie przejmowacbo najwazniejsze , ze dzidzia zdrowa i zadbana :D a sprzatanie moze poczekac :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 5 miesiąc temu #249582 przez slowiczek
ja nie rozumiem tych "nalotów" pielęgniarek....nie otworzyłabym takiej :P, dobrze że u mnie się tego nie praktykuje...

natalka pierwszy raz od 1.5 tyg zasnęła sama, bez problemu w łóżeczku.... o jaaaaaaaaa, mam nadzieję, że przeszedł jej już łóżeczkowy bunt i znowu będzie normalnie :D
14 lata 5 miesiąc temu #249586 przez monika1984lodz
AAA wlasnie Martusia gratulacje i buziaki dl aMajeczki :)

Slowiczku no ja sama ich nie rozumiem - z tego co czytalam na forum to tylko u mnie takie nadgorliwe te kobiety :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 5 miesiąc temu #249593 przez slowiczek
a właśnie, ja też gratuluję Majeczce i cieszę się razem z Tobą Martusiu :kiss: :kiss: :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia