BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #280014 przez Mała
ewelinaa napisał:

Agusia83 napisał:

Kasiu, to Amelka pieknie spi...oj wiele mam by tak chcialo...ja i tak nie narzekam, bo to co bylo przez pierwsze 1,5 miesiaca, tobyla masakra...

Ubralam sobie ta nowa szara tunike...do tego rajstopy czarne w romby ...zaraz wloski zrobie, jakis make up i maz bedzie zadowolony jak wroci z pracy.....tzn mam nadzieje :silly:

Monia...u mnie wlasnie zaczal padac snieg :silly: ogromne platy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ewelina, chyba masz rację :lol: :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #280016 przez monika1984lodz
Agusia to juz zaczyna sie o braciszka starac :P
zapomnialam Wam napisac cos hihi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #280020 przez monika1984lodz
Gosia nie nie nie przeprowadzam sie - to tylko zarcik byl bo Slowiczek pisala, ze tam miala listonosza co misterem byl :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #280022 przez gosia2324
pati-m napisał:

Monia - rozumiem, ja sama też nigdy nie tknęłam i nie tknę królika, ale Kacprowi dam, bo to delikatne mięsko i podobno dobre na sam początek dla malucha.

Może uznacie, że mam paranoję, ale ja jestem wielką przeciwniczką dawania czegoś słodkiego Kacprowi. Oczywiście nie chodzi mi o to, że nigdy nie dostanie, bo pewnie że będzie wcinał słodycze jak każde dziecko, ale teraz ma totalny zakaz. Nawet wodę do picia nie słodziłam mu glukozą :P Próbował soczku jabłkowego, ale bez cukru, i jabłka też mu daję kwaskowe (wiem bo sprawdzałam) - wcina chętnie, a jak widziałam napis na słoiczku "słodka marchewka" to od razu odkładałam. Nie wiem czy przesadzam czy nie, ale takie jest moje zdanie na ten temat - wszystko w swoim czasie, jeszcze mi się słodkiego naje, a nie zna smaku cukru póki co więc nie ma za czym tęsknić :)

Pati zgadzam sie z Toba!!! Moj Kuba do 2rz nie tknal slodyczy(jedynie flipsy, cherbatniki) i nie ma rzeczy ktorej nie lubi, kocha mieso, owoce itd...
a co do Krolika to tescu mi zalatwil i mam 60 kawaleczkow na 120 zupek :)
13 lata 4 miesiąc temu #280023 przez gosia2324
monika1984lodz napisał:

Gosia nie nie nie przeprowadzam sie - to tylko zarcik byl bo Slowiczek pisala, ze tam miala listonosza co misterem byl :P

Wiem :( ale na chwile pocieszyc sie moglam :(((
13 lata 4 miesiąc temu #280027 przez fanka
Mała ja od kilku dni daje Dawidowi na noc MM , wypija zawsze 180 ml i na jedzenie budzi się 2 razy w nocy, a dziś nawet było tylko raz o 1:30, a później już o 6 rano. Ale mój jest przyzwyczajony do MM bo dostaje codziennie, bo ze względu na moje studia musi mieć MM bo nie ma szans żebym coś odciągnęła, a jak ja muszę wyjść to on też coś jeść musi.
13 lata 4 miesiąc temu #280028 przez gosia2324
pati-m napisał:

slowiczek - też się nad tym trochę zastanawiałam czy wogóle dawać mu te jabłka, bo bałam się właśnie, że nie będzie chciał warzyw. Ale on troszkę jabłka zjada raz na 3-4 dni, a tak to wcina marchewkę, ziemniaczka, albo dynię - uwielbia te warzywka i buzia mu się otwiera na widok łyżeczki :)

Pati wlasnie o to chodzi, i caly czas Wam pisam zeby zaczac od Obiadu, nie od soczkow i jablek, tkore sa smaczne, to naprawde bardzo duzo daje!!!
:) My tesciow musimy trzymac sie razem :) :blink:
13 lata 4 miesiąc temu #280030 przez gosia2324
pati-m napisał:

beti napisał:

No w końcu to faceci :D nie mogą być chuchrami coby swoje przyszłe dziewczyny mogli chronić :)

Pięknie to ujęłaś - w pełni się z Tobą zgadzam :lol:
Jagódko synowo Ty moja - nic się nie martw, Kacper będzie Cię na rękach nosił, a Ty mu będziesz drewno do kominka piłą cięła - no i romatyczne wieczory przy kominku gwarantowane, hihihi :lol:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #280040 przez fanka
mam się uczyć a ja tylko na forum siedzę!!!!!!!! dajcie mi kopa w d...ę bo inaczej na koniec sesji mi go na uczelni dadzą, a raczek wyKOPA ze studiów
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #280047 przez slowiczek
fanka, ja sądzę że mnie też wypierdzielą ze studiów :( mam w tej sesji chyba z 9 egzaminów i to trudnych, takich których nie da się zakuć w większości na pamięć...najbardziej przeraża mnie ekonometria finansowa :(
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #280050 przez pati-m
fanka - proszę bardzo :)
13 lata 4 miesiąc temu #280057 przez pati-m
slowiczek - widzę, że ty też maniaczka torebek i butów :)

Mój mąż się śmieje, że jak idę na zakupy to od razu widzę mnóstwo rzeczy, które koniecznie by mi się przydały :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #280065 przez ewelinaa
Oj dobrze, że studia już za mną :woohoo: :lol: :lol:

Dziewczyny, brać się do pracy :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Słowiczku świetna torba, ja mam fioła na punkcie torebek, mam ich ok. 30. Ostatnio polubiłam Solar, mam 7 :silly: Ostatnio taką na święta dostałam www.e-solar-company.com.pl/torba,761.html oooo już przeceniona,a na święta była jeszcze w normalnej cenie - teraz by dwie dało się kupić ;)
13 lata 4 miesiąc temu #280067 przez slowiczek
kurde, najgorsze jest to uczucie jak się "zachoruje" na daną rzecz :( nie potrafię wtedy myśleć o czymkolwiek innym :side:
13 lata 4 miesiąc temu #280073 przez fanka
Pati- dzięki, ale chyba za lekko bo znów tu jestem! eh co mam zrobić żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia