- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ewelina, chyba masz racjęAgusia83 napisał:
Kasiu, to Amelka pieknie spi...oj wiele mam by tak chcialo...ja i tak nie narzekam, bo to co bylo przez pierwsze 1,5 miesiaca, tobyla masakra...
Ubralam sobie ta nowa szara tunike...do tego rajstopy czarne w romby ...zaraz wloski zrobie, jakis make up i maz bedzie zadowolony jak wroci z pracy.....tzn mam nadzieje
Monia...u mnie wlasnie zaczal padac sniegogromne platy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5

zapomnialam Wam napisac cos hihi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
- Otrzymane podziękowania: 0
Monia - rozumiem, ja sama też nigdy nie tknęłam i nie tknę królika, ale Kacprowi dam, bo to delikatne mięsko i podobno dobre na sam początek dla malucha.
Może uznacie, że mam paranoję, ale ja jestem wielką przeciwniczką dawania czegoś słodkiego Kacprowi. Oczywiście nie chodzi mi o to, że nigdy nie dostanie, bo pewnie że będzie wcinał słodycze jak każde dziecko, ale teraz ma totalny zakaz. Nawet wodę do picia nie słodziłam mu glukoząPróbował soczku jabłkowego, ale bez cukru, i jabłka też mu daję kwaskowe (wiem bo sprawdzałam) - wcina chętnie, a jak widziałam napis na słoiczku "słodka marchewka" to od razu odkładałam. Nie wiem czy przesadzam czy nie, ale takie jest moje zdanie na ten temat - wszystko w swoim czasie, jeszcze mi się słodkiego naje, a nie zna smaku cukru póki co więc nie ma za czym tęsknić
Pati zgadzam sie z Toba!!! Moj Kuba do 2rz nie tknal slodyczy(jedynie flipsy, cherbatniki) i nie ma rzeczy ktorej nie lubi, kocha mieso, owoce itd...
a co do Krolika to tescu mi zalatwil i mam 60 kawaleczkow na 120 zupek

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
slowiczek - też się nad tym trochę zastanawiałam czy wogóle dawać mu te jabłka, bo bałam się właśnie, że nie będzie chciał warzyw. Ale on troszkę jabłka zjada raz na 3-4 dni, a tak to wcina marchewkę, ziemniaczka, albo dynię - uwielbia te warzywka i buzia mu się otwiera na widok łyżeczki
Pati wlasnie o to chodzi, i caly czas Wam pisam zeby zaczac od Obiadu, nie od soczkow i jablek, tkore sa smaczne, to naprawde bardzo duzo daje!!!

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
beti napisał:
No w końcu to faceci
nie mogą być chuchrami coby swoje przyszłe dziewczyny mogli chronić
Pięknie to ujęłaś - w pełni się z Tobą zgadzam
Jagódko synowo Ty moja - nic się nie martw, Kacper będzie Cię na rękach nosił, a Ty mu będziesz drewno do kominka piłą cięła - no i romatyczne wieczory przy kominku gwarantowane, hihihi

- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziewczyny, brać się do pracy

Słowiczku świetna torba, ja mam fioła na punkcie torebek, mam ich ok. 30. Ostatnio polubiłam Solar, mam 7

- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-