BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #279965 przez darkdream89
Agusia to sobie pomyśli, że M ma żonę, młodą mamę która dba o siebie, bo jak do mnie kurierzy przychodzą do uciekają bo jak do południa w szlafroku, z wczorajszym makijażem :P A listonosz to już profilaktycznie awiza zostawia :P
Eh, gdzieś chyba nie doczytałam o kandydaturze na teściową, zalar zlustruję wszystkie posty i damy znać :D No i czy KUbusiowi się spodoba :D
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279967 przez Agusia83
No to ja sie pisze :laugh: Emi zreszta tez chce takiego przystojnego narzeczonego :laugh:

Wow, to Emi bedzie bigamiska? :silly: hahahah

Musze sie pochwalic, ze w koncu kupilam cos dla siebie...spontanicznie weszlam do sklepu i zakupilam 2 tuniki :laugh: planuje jedna zapodac gdy M przyjdzie z pracy...dlatego tez wloski chce sobie ladnie zrobic.
13 lata 4 miesiąc temu #279969 przez pati-m
Agusia - uważaj na listonosza, wiem coś o tym :lol: :P :blush: :side:

Ja wybrałam takie krzesełko dla Kacpra allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-3w1sto...ing-i2031728303.html Bo ja strasznie praktyczna mamuśka jestem i lubię jak coś mi starcza na dłużej, już tak mam :woohoo:
Mamusia wybrała, a wujo (czyli mój brat) powiedział, że kupi więc się cieszę :)
13 lata 4 miesiąc temu #279972 przez Mała
A ja mam dzisiaj rocznicę plamienia implantacyjnego i rok temu zapaliłam mi się lampka w głowie czy to czasem się nie udało :lol:

Pati bardzo dobre podejście.
13 lata 4 miesiąc temu #279973 przez beti
Mała.... jak widać się UDAŁO :D
13 lata 4 miesiąc temu #279974 przez pati-m
Mała - jak widać i słychać i czuć, hihihi :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #279976 przez darkdream89
A to Emi już ma jakiegoś apsztyfikanta?? :D
Mała gratulujemy powodzenia :D
13 lata 4 miesiąc temu #279977 przez Mała
Beti a jak FIfi śpi w nocy, bo pamiętam że też często wstawał w nocy? Dajesz mu mm na noc?
13 lata 4 miesiąc temu #279978 przez pati-m
Maja - gdybym nie chciała tego krzesełka co wstawiałam linka to zdecydowanie wybrałabym to co polecałaś allegro.pl/avangarde-super-krzeselka-ruc...zek-i2031587263.html śliczne :)
13 lata 4 miesiąc temu #279980 przez beti
Mała, ja jak nie muszę to MM mu nie daję ( w praktyce dostaje je raz na 2 tygodnie i to tylko ok 60 ml, a i po tym budzi się tak samo...)...kiedyś mi się budził od 19 o 24, 3 i 6 a teraz o 22:30, 1:30, ok 4 i ok 6 już na dzień...potem czasem się jeszcze udaje go uśpić...
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279981 przez Agusia83
Darkdream...w jednym poscie pytalas o narzeczona dla Kubusia...no i Emi sie zglosila....tyle, ze nie dostala odpowiedzi :silly: wiec nie wiem jak teraz rozstrzygniemy ta sprawe? :laugh: :laugh: :laugh:

super krzeselko...wygoda dziecka jest bardzo wazna, ale i mamy tez...zreszta dobrze jest kupic takie krzeselko, ktore mozna zlozyc, wowczas nie zjamuje tyle miejsca...jak Emi sie obudzi to zrobie Wam fotke naszego....co prawda nie zakupilam go, tylko dostalam.... :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #279982 przez monika1984lodz
Mala :D
jeju jaka pogoda do d....

Pati fajne to krzeselko :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #279983 przez maja1982
mała - to macie dzisiaj mała rocznicę :):)

pati - a nad tym co wkleiłaś też długo sie zastanawiałam :) i jeszcze nie wykluczone bo D ma obejrzeć wszystkie i wtedy zdecydujemy :) kusi mnie to ze później jest stoliczek i mały sobie będzie mógł siedzieć rysować itp. a jak kupimy to wysokie rozkładane to pewnie za jakiś czas trzeba będzie mu stoliczek z krzesełkiem kupić i tylko namnażamy graty!!muszę to jeszcze przemyśleć :)
13 lata 4 miesiąc temu #279984 przez beti
A ja Wam polecę jeszcdze jedno krzesełko :) ma je mpoja siostra i jej super służy i na codzień i na wyjazdy, z tym, że to już dla siedzących maluchów...
allegro.pl/krzeselko-fisher-price-m5749-...est-i2052328754.html

a ja z oszczędności miejsca obstawiałabym też:
allegro.pl/fisher-price-krzeselko-do-kar...011-i2045278822.html
13 lata 4 miesiąc temu #279985 przez monika1984lodz
dziewczyny u mnie za oknem

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama