BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #279730 przez beti
Ochhhhhh...ale romantycznie :D aż się rozmarzyłam :D
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #279736 przez iwonaNAVI
Domi sliczny i Majeczka tez maja piekne duze OKA :P

Fanka ale masz zapas :) pozazdroscic ze tak tanio kupione :)

Wy tu skrobiecie jak opetane a ja jeszcze calej pracy nie przepisalam ale juz nie mam sil ( ale was ogarnac i sie odezwac oczywiscie mam hehe:)

pewnie wszystkie juz spia to dobranoc lasencje :*
13 lata 4 miesiąc temu #279739 przez slowiczek
ja nie śpię....opracowuję budżet wiodący w przedsiębiorstwie handlowym :D
13 lata 4 miesiąc temu #279752 przez pati-m
Witam :)
Wstaliśmy o 7.20 - Kacper wsunął butlę i teraz leży obok na łóżku i gada do wszechświata :) Właściwie nie gada, a prawie krzyczy :) Ja też wcinam śniadanko i tradycyjnie witam się z Wami :)

Dawidku i Emi - buziaczki starszaki :kiss: :kiss:

iwonka - jak tam praca? Przepisana?

slowiczek - o matko! o matko! Ty jakąś czarną magię wczoraj uprawiałaś :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #279801 przez Mała
Witam.
Noc znów co 2h jedzenie, wykończy mnie to moje dziecię. Dzisiaj oczy na zapałki.

Maja trzymam kciuki za zasypianie, a z tą pieluszką spróbuj, Olcia też śpi z pieluchą. A doczytałam, że ma nawet dwie, no cóż może w końcu się przekona

Beti ja też myślę, jak Gosia, że to może te suszone śliwki, bo one po 5 m-cu. A Fifi duży chłopak.

Z tym rozszerzaniem diety uważajcie, najlepiej 1 składnik na tydzień to wtedy nie trzeba zgadywać co to uczula. A wbrew pozorom na marchewkę jest uczulonych dużo dzieci.

Nunka i Dawidek sto lat :kiss:

A co do królika, mój dziadek hodował kiedyś i nie raz był na obiad, mnie się normalnie serce krajało, ale coby nie zrobić dziadkowi przykrości trochę tam dłubałam. Ja jestem wszystko żerna, ale tego królika no jakoś nie mogę, jak mi się przypomną te jego wielkie oczy. No ale Kamilowi dawałam, bo dla dziecka najlepsze mięsko.
13 lata 4 miesiąc temu #279808 przez monika1984lodz
Dzien dobry :)

Dawidku buziaczek :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279810 przez ewelinaa
Witam i ja :)

Ja na razie też będę podawała Kindze same warzywa, słodkiego jeszcze zdąży zjeść :)

Basiu - zaskoczyłaś mnie tym biszkoptem, ja bym nie podawała. Ale to jest moje zdanie, każda mama ma własne.

U nas dziś czas na marchewkę z ziemniakiem :)

Nunka, Dawid - Witamy w gronie "po 4-ym miesiącu" :lol: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss:

Ja osobiście królika też bym nie tknęła, ale postaram się gdzieś jakiegoś załatwić dla małej. To mięsko jest niestety najlepsze dla maluchów na początek.
13 lata 4 miesiąc temu #279835 przez fanka
witam i ja
Nunka- buziaczek księżniczko :-)
Dawid dziękuje za wszystkie życzenia, dziś gotujemy i wcinamy marchewkę.
Monia jak mój potworek pójdzie spać to wyślę Ci te teksty.
A ja dziś muszę się nauczyć na jutrzejszy test z teorii zarządzania i na niedzielę napisać pracę o poglądach starożytnych myślicieli na ustrój demokratyczny , mega ciekawy temat ;-)
Katy- gratu;uję tytułu i nie ukrywam, że zazdroszczę, że masz już to za sobą.
13 lata 4 miesiąc temu #279845 przez beti
Hejka....

Nunka, Dawid to dla Was :)

Słuchajcie dziewczyny, chyba mnie natchnęło z tym uczuleniem.....śliwki na pewno nie, bo miał to przed śliwkami....aleeee....lekarka wczoraj jako pierwsze pytanie zapytała czy nie zmieniliśmy proszku...no i mój M jako wszechwiedzący tata, który zawsze musi zgrywać najlepszego wszystko wiedzącego ojca pod słońcem odpowiedział że nie..... :angry: i nie dał mi się nawet zastanowić...a przecież ostatnio kupiłam raz Jelpa i w tym Jelpie mu teraz prałam :ohmy: Monia, jak u Was wyszło to uczulenie na Lovelle?? I jak sprawdzałaś czy to na Lovellę właśnie??? :ohmy:
13 lata 4 miesiąc temu #279850 przez iwonaNAVI
Hey

Nunka Dawidzio buziole :)

Pati jeszcze troche mi zostalo tak ok 1/3 a wiec sniadanko zjem i pisze szybko bo na 17 musze byc w gda i to oddac
13 lata 4 miesiąc temu #279851 przez fanka
Beti- a wiesz, że ka też od wczoraj się zastanawiam bo mnie doktorka powiedziała, że na 90 % to na nabiał ale ja jadłam nabiał non stop w dużych ilościach , teraz nie jem a uczulenie nie bardzo znika, i przypomniałam sobie, ze zmieniłam płyn do płukania , wcześniej cały czas w silanie sensitiv mu płukałam, a ostatnio kupiłam cocolino. I może to wcale nie będzie ta nieszczęsna skaza tylko uczulenie na ten płyn?
13 lata 4 miesiąc temu #279854 przez Insomnia
Witajcie :silly:
Chciałam Wam tylko szepnąć słówko że jest już wątek wrześniówki 2012 :woohoo:
Pozdrawiam i buziaczki dla waszych dzieciaczków :kiss: :kiss:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 4 miesiąc temu #279858 przez fanka
Insomnia- dziękujemy, jaaaa jak to szybko zleciało!!!
13 lata 4 miesiąc temu #279868 przez beti
Fanka, to lepiej i ten cocolino narazie wyeliminować też, ja eliminuję wszystko tak jak lekarka mówiła i potem będę wprowadzać...a na końcu sprawdzę Jelpa
13 lata 4 miesiąc temu #279883 przez fanka
Monika - poszło ;-)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży