BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

14 lata 5 miesiąc temu #281077 przez monika1984lodz
Beti milusi bardzo :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
14 lata 5 miesiąc temu #281078 przez Agusia83
Jaka madra dziewczynka...slicznie sie bawi :laugh: vardzo fajny palak Moniu:)
14 lata 5 miesiąc temu #281079 przez monika1984lodz
Agus dizekuje :)

matko kochana ale ze mnie chwalipieta :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 5 miesiąc temu #281082 przez fanka
allegro.pl/body-r-74-napisy-super-cena-r...ory-i2002533520.html kibicuje razzem z tata mnie zachwyciły, musimy je mieć na euro!!! moj M będzie zachwycony. zmykam spać, dobranoc
14 lata 5 miesiąc temu #281085 przez slowiczek
jestem jestem moje troskliwe dziewczynki :kiss: :silly: kolokwium raczej dobrze, na pewno dlatego, że miałam tutaj taaaaaakie wsparcie :kiss: jutro mam egzamin z prawa finansowego i podatkowego, Nataleńka śpi więc biorę się za naukę :dry:

Nuneczka :kiss:

dziś Natalka wsunęła cały słoiczek zupki marchewkowej z ryżem , bałam się, że to może ją przytkać trochę więc dałam jej przegotowanej wody źródlanej i poszła taka kupa, że hej :lol:
14 lata 5 miesiąc temu #281089 przez monika1984lodz
Slowiczku Natka juz z ryzem zupki ja a moja jeszcze nie do konca wie, ze to trzeba polykac hihi .Jeszcze dwa sloiczki marchewki zosaly to jeszcze cztery dni nauki polykania, a potem ruszymy z kolejnym skladnikiem :)
Kolo napewno do przodu :)

Fanka fajny ten bodziak :)
Ale powiem szczerze, ze mnie jakos smieszy ta cala akcja z tym euro hehe , wszedzie mozna kupic gadzety z tym zwiazane, a mnie to normalnie nie kreci a i powiem wiecej, jeszcze sie eronie odylo a ja mam juz go dosc :P

Mykam spac spokojnej nocki zycze

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 5 miesiąc temu #281091 przez Agusia83
A ja mam takie pytanko do Was...gdy Wasi M. byli przy porodzie pociech, to czy patrzyli na caly proces porodu? Dokladniej chodzi mi, czy zagladali Wam miedzy nogi, gdzy dzidzia wychodzila?
14 lata 5 miesiąc temu #281095 przez beti
Agusia, miał nie patrzeć a w efekcie widział wszystko...tylko, że u mnie Fifi nie wyszedł :(
14 lata 5 miesiąc temu #281099 przez Agusia83
Nie wiem, tak jakos o tym pomyslalam...bo mojemu mowilam by nie patrzyl, ale jak rodzilam, to juz to mialam gdzies...tylko dopiero kilka tygodni po porodzie dowiedzialam sie o tym....jestem z niego dumna :laugh: no i ciesze sie, ze przez to nie stracilam dla niego na atrakcyjnosci...
14 lata 5 miesiąc temu #281101 przez beti
:) jakoś w praniu jest wszystko inne niż sobie zaplanowałyśmy, nie?? :)
14 lata 5 miesiąc temu #281103 przez slowiczek
moj tez chyba widział wszystko ;)
14 lata 5 miesiąc temu #281105 przez Agusia83
Tak Beti :laugh: i ciesze sie, ze przy drugim porodzie tez bedzie :laugh: kurcze, juz Wam pisze o drugim...ale naprawde bym chciala....przez finanse musimy poczekac z rok, dwa..
14 lata 5 miesiąc temu #281108 przez Pyśkaaaa
Monia ja nie jem czekolady orzechów nabiału rzeczy wzdymających owoców cytrusowych wołowiny a i tak go zsypało :( a Emilka cudna :)
Agus moj miał nie patrzec a widział a Franek i tak nie wyszedl jak u Beti :P (tylko na badania wychodził)
Beti masz rację mojego wogole miało nie byc pierwszy krzyczał że on przy porodzie nie bedzie a jestem taka z niego dumna nie dałabym rady gdyby nie on...

my dzis we 3 usneliśmy o 18.30 spalismy do 20.30 młodego wukapalismy zjedliśmy krewetki i idziemy robic se wieczór filmowy takze spijcie dobrze kochane :*
14 lata 5 miesiąc temu #281109 przez Agusia83
Pyskaa, my tez mamy wieczor filmowy...ale ja go juz zakanczam...
ide spac dziewczynki...dobranoc :laugh:
14 lata 5 miesiąc temu #281114 przez beti
Pyśka...hmmmm krewetki to afrodyzjaki, więc stosunkowo miłej nocy :D :P Agusia Tobie też :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia