BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #281505 przez iwonaNAVI
a co krzeselek chyba jednak zdecydowalam sie na takie allegro.pl/krzeselka-ze-stolikiem-arti-s...ory-i2038935668.html
babcia zdeklarowala sie ze da juz pieniazki na prezent na swita wielkanocne my dolozymy reszte i tym sposobem bedzie miala lepsze krzeselko (bo jak bysmy mieli sami kupowac to naprawde drogo :P tym bardziej ze styczen 2 samochody do zaplaty itp :/ )
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #281508 przez magda79
iwonaNAVI napisał:

Magda chyba sa tez te nosidelka do 9 kg bo widzialam tez takie mniejsze

kurcze muszę sprawdzić ale tak mi się wydawało, że mam do 13...
13 lata 4 miesiąc temu #281511 przez pati-m
iwona - ja też takie kupuję :) A właściwie Kacper dostaje na chrzciny od wujka :)
13 lata 4 miesiąc temu #281512 przez Agusia83
Ja pierdziele, ale mam zgage...chyba zaraz umre....
13 lata 4 miesiąc temu #281514 przez magda79
sprawdziłam... :laugh: ale ja w tym 13kg bobasa nie widzę..chyba, że w samym body :silly:

allegro.pl/coneco-pioneer-plus-fotelik-n...011-i2037158116.html
13 lata 4 miesiąc temu #281515 przez pati-m
Agusia83 napisał:

Ja pierdziele, ale mam zgage...chyba zaraz umre....

Agusia - ja to w ciąży taką masakryczną miałam :silly: :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #281518 przez Pyśkaaaa
ja nie ubieram Franka do samochodu w kombinezonie bo chyba by całe nasze podróże darł sie w niebosgłosy... my mamy specjany spiworek do fotelika a podspód go cieplej ubieram :) my planujemy na wiosnę zakupic wiekszy fotelik nasz tez jest do 13 w gondoli tez sie miesci... mamy duża gondolę na szczęscie :)

dzisiaj go warzylismy i jest 6900 :P
Agusiaidz do lekarza bedziesz spokojniejsza ja tez wezwe p. doktor do tych krostek na buzi
13 lata 4 miesiąc temu #281524 przez pati-m
iwona - a widziałaś ten allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-3w1sto...ing-i2031728303.html ? Niby taki sam, a ma te dodatkowe płozy :) Ja właśnie taki wybrałam :)

Mój fotelik też jest do 13kg ale nie ma szans żeby do tej pory Kacper w nim jeździł. Ja też nie ubieram go w kombinezon jak jedziemy samchodem, bo od razu musiałabym go rozebrać :)
13 lata 4 miesiąc temu #281528 przez magda79
to my się jutro zważymy:)

a co do zgagi to ja też miałam w ciąży...
13 lata 4 miesiąc temu #281529 przez iwonaNAVI
ja mam taki i jak sie wyciagnie ta wkladke dla noworodka jest naprawde taki jak to powiedziec gleboki wszyscy zawsze sie dziwia co mamy za wielki fotelik ale za to na dluzej bedzie niz taki do 9 kg

allegro.pl/fotelik-chicco-z-baza-fix-i2040441732.html
13 lata 4 miesiąc temu #281530 przez iwonaNAVI
tak Pati widzialam ale tam slabo z kolorami jest na tej aukcji... zreszta ogolnie nie wiem jaki bym chciala podoba mi sie ten czerwony ale za to ma bialy stolik a zielono niebieski taki bardziej dla chlopczyka ,bialy to odpada bo go doszorowac nie bede mogla... szczerze to za maly wybor kolorystyczny :P
ale ja to jeszcze troche poczekam moze pod koniec miesiaca zamowie wiec moze jeszcze cos sie nowego pojawi :P
13 lata 4 miesiąc temu #281536 przez iwonaNAVI
zabijcie mnie !!!!!!!!!!!!!!! oszalalam zrobilam sobie herbacie z miodem i do tego ptasie mleczko !!!!!! a potem sie dziwie czemu dupsko rosnie !!!!!!!!!!!
13 lata 4 miesiąc temu #281537 przez pati-m
iwona - a ja rurki czekoladowe wsuwam ;) I czytam o tym fitness.wp.pl/zdrowie/katalog-diet/art61,dieta-jogurtowa.html
13 lata 4 miesiąc temu #281538 przez Agusia83
Iwonka, szczupla z Ciebie kobietka....wiec jedz ile mozesz :laugh:

Ja lece spac...moze nie umre z bolu..bo juz czuje, ze ktos mi kregoslup wyrywa...rennie nie pomaga :(
13 lata 4 miesiąc temu #281541 przez pati-m
Agusia - może mleka się napij?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży