BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #281754 przez pati-m
magda - czyli wszystko się wyjaśniło z Lily :) Dobrze, że napisałaś :)

gosia - dzisiaj Ty królujesz u mnie w kuchni - robię kurczaka z ryżem wg twojego przepisu :)
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #281768 przez angie1713
To ja też wstawię zdjęcia mojego szkrabka :)
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #281773 przez angie1713
A tu odgryzę łapkę biedronce :lol:
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #281776 przez angie1713
magda79 dziękuję za pomoc my kończymy właśnie 4 miesiące 18 i chcę wprowadzić marchewkę zobaczymy jak to będzie mam nadzieję że ją to nie uczuli :)
13 lata 4 miesiąc temu #281777 przez pati-m
angie - śliczna śmieszka z Nadii :) I jaka wygimnastykowana :)
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #281779 przez Pyśkaaaa
ale Nadia jest śliczna :)
fajnie że z LIly się wyjaśniło :)

my mimo tego że za oknem biało ubieramy cieplutko Franka i trochę na specer wychodzimy... :P
podrzuccie jakiś pomysł na obiad

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 4 miesiąc temu #281781 przez pati-m
My czekamy na ciocię Kacperka i też po południu śmigamy na dworek :) Śnieżek za oknem prószy, ale jest wyjatkowo ciepło więc mała przejażdżka nie zaszkodzi :)
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #281784 przez angie1713
oj pati z tym masz racje Nadia bardzo kręci się w łóżeczku a najbardziej lubi trzymać nogi na szczebelkach :silly: i odwraca sie o 180 stopni :lol: Odkąd przekręca się na boczki wariuje strasznie :)

Właśnie miałam się pytać spacerki z maluszkami ale widzę że wychodzicie.My też na spacerki chodzimy ale teraz póki nie wyzdrowieję posiedzimy w domu :dry:
13 lata 4 miesiąc temu #281785 przez magda79
pati no tak :)

a co do obiadu to my się łapiemy dzisiaj na obiad u mamy jeszcze - zostałodużo od wczoraj i dojadamy hehe tym sposobem leniuchujemy z Domim póki co :silly:

Nadia duuużaaaa dziewczynka i biedronkożerna :P

My też zbieramy się na spacerek do babci i trochę pobędziemy bo fajnie tam jest...m może mamusia trochę odśnieży przed domem?? trochę ruchu nie zaszkodzi..prawda??
13 lata 4 miesiąc temu #281786 przez magda79
z Domka też się robi wiercipiętka mała...
13 lata 4 miesiąc temu #281790 przez magda79
17 tyg skończone :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #281796 przez Marta M
Dziewczyny niedawno zmienilam adres ale tylko zamieszkania, nie zameldowania, adres zamieszkania podawalam tylko w szpitalu i jedyne co mi tu przyszlo to przesylka z Hippa...Do dzisiaj...Przyszla mi tez przesylka z Readers Digest ze wygralam, ze cos tam, zdrapka, oczywiscie mam 3 gwiazdki ze razem z ksiazka przesla prezent niespodzianke...ja oczywiscie nie jestem naiwna i nie odsylam im nic, bo kto w dzisiejszym swiecie chcialby Ci dac cos za darmo...i poczytalam o nich w internecie i niezle akcje sa...Przysylaja ksiazki, za paczke sie nie placi i ludzie odbieraja a w paczce jest druk z przelewem na 100 i wiecej zlotych...wielu oszukano...

pisze bo jakby do Was tez to przyszlo, nie dajcie sie wrobic :)
13 lata 4 miesiąc temu #281797 przez pati-m
Domiś - ech te Twoje cudne oczka :kiss:

A ja jestem w szoku! Mój Kacper od ponad godziny grzecznie bawi się na macie :) No i dzięki temu zdążyłam posprzątać, wstawić pranie i obiad do piekarnika :)
13 lata 4 miesiąc temu #281800 przez gosia2324
magda79 napisał:

hej dziewczyny dostałam teraz wiad od LILy na fb oto ona:

Cześć Madzia. Jak tylko będę mogła to zajrze i opisze co i jak. Wyjechalismy z Jaskiem do Niemiec do tatusia i nie mamy za bardzo póki co internetu, tylko czasem mi się uda bo tu takie zadupie Ale razem jest fajnie. Mam być kucharką tu na restauracji A i wróciły do mnie sukienki od Bewipo i Gosi nieodebrane JAsio ma już 72 cm

Jak to nie odebrane ????
Do mnie nic nie doszlo, ani awizo, ani nic :((((
13 lata 4 miesiąc temu #281802 przez pati-m
Marta M napisał:

Dziewczyny niedawno zmienilam adres ale tylko zamieszkania, nie zameldowania, adres zamieszkania podawalam tylko w szpitalu i jedyne co mi tu przyszlo to przesylka z Hippa...Do dzisiaj...Przyszla mi tez przesylka z Readers Digest ze wygralam, ze cos tam, zdrapka, oczywiscie mam 3 gwiazdki ze razem z ksiazka przesla prezent niespodzianke...ja oczywiscie nie jestem naiwna i nie odsylam im nic, bo kto w dzisiejszym swiecie chcialby Ci dac cos za darmo...i poczytalam o nich w internecie i niezle akcje sa...Przysylaja ksiazki, za paczke sie nie placi i ludzie odbieraja a w paczce jest druk z przelewem na 100 i wiecej zlotych...wielu oszukano...

pisze bo jakby do Was tez to przyszlo, nie dajcie sie wrobic :)

Marta - masz rację z tymi "darmowymi" przesyłkami. Ja też słyszałam o telefonowych naciągaczach. Do mnie dzwonili i oferowali jakąś bieliznę, oczywiście całkowicie za darmno itp. Odmówiłam, a jak poczytałam na forum, to potem się okazuje, że w momencie przyjęcia paczki i podpisania pokwitowania u listonosza wstępujesz do ich klubu i co miesiąc przysyłają Ci jakąś bieliznę za 200zł czy tego chcesz czy nie! I wypisać się i zrezygnować z tego jest podobno bardzo trudno.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia