- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

fajnie że z LIly się wyjaśniło

my mimo tego że za oknem biało ubieramy cieplutko Franka i trochę na specer wychodzimy...

podrzuccie jakiś pomysł na obiad
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Właśnie miałam się pytać spacerki z maluszkami ale widzę że wychodzicie.My też na spacerki chodzimy ale teraz póki nie wyzdrowieję posiedzimy w domu

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a co do obiadu to my się łapiemy dzisiaj na obiad u mamy jeszcze - zostałodużo od wczoraj i dojadamy hehe tym sposobem leniuchujemy z Domim póki co

Nadia duuużaaaa dziewczynka i biedronkożerna

My też zbieramy się na spacerek do babci i trochę pobędziemy bo fajnie tam jest...m może mamusia trochę odśnieży przed domem?? trochę ruchu nie zaszkodzi..prawda??
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
pisze bo jakby do Was tez to przyszlo, nie dajcie sie wrobic

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
hej dziewczyny dostałam teraz wiad od LILy na fb oto ona:
Cześć Madzia. Jak tylko będę mogła to zajrze i opisze co i jak. Wyjechalismy z Jaskiem do Niemiec do tatusia i nie mamy za bardzo póki co internetu, tylko czasem mi się uda bo tu takie zadupie Ale razem jest fajnie. Mam być kucharką tu na restauracji A i wróciły do mnie sukienki od Bewipo i Gosi nieodebrane JAsio ma już 72 cm
Jak to nie odebrane ????
Do mnie nic nie doszlo, ani awizo, ani nic

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziewczyny niedawno zmienilam adres ale tylko zamieszkania, nie zameldowania, adres zamieszkania podawalam tylko w szpitalu i jedyne co mi tu przyszlo to przesylka z Hippa...Do dzisiaj...Przyszla mi tez przesylka z Readers Digest ze wygralam, ze cos tam, zdrapka, oczywiscie mam 3 gwiazdki ze razem z ksiazka przesla prezent niespodzianke...ja oczywiscie nie jestem naiwna i nie odsylam im nic, bo kto w dzisiejszym swiecie chcialby Ci dac cos za darmo...i poczytalam o nich w internecie i niezle akcje sa...Przysylaja ksiazki, za paczke sie nie placi i ludzie odbieraja a w paczce jest druk z przelewem na 100 i wiecej zlotych...wielu oszukano...
pisze bo jakby do Was tez to przyszlo, nie dajcie sie wrobic
Marta - masz rację z tymi "darmowymi" przesyłkami. Ja też słyszałam o telefonowych naciągaczach. Do mnie dzwonili i oferowali jakąś bieliznę, oczywiście całkowicie za darmno itp. Odmówiłam, a jak poczytałam na forum, to potem się okazuje, że w momencie przyjęcia paczki i podpisania pokwitowania u listonosza wstępujesz do ich klubu i co miesiąc przysyłają Ci jakąś bieliznę za 200zł czy tego chcesz czy nie! I wypisać się i zrezygnować z tego jest podobno bardzo trudno.