- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #281680 przez pati-m
gosia - no ja właśnie też pisałam do Lily wiadomość na naszym forum, na maila i nic
Aż mi głupio, bo ona mi wysłała sukienkę, a ja nawet nie mogę jej zapłacić. Ciekawe czemu tak zniknęła 
Acha! Zapomniałam się pochwalić, że wczoraj Kacprowi udało się po raz pierwszy samemu wpakować do buzi swoją stopę
Tak był zachwycony tym faktem, że śmiał się w głos jak oszalały, a mamusia pękająca z dumy razem z nim

Acha! Zapomniałam się pochwalić, że wczoraj Kacprowi udało się po raz pierwszy samemu wpakować do buzi swoją stopę

Temat został zablokowany.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #281682 przez pati-m
Pyśkaaaa napisał:
Pyśka - mi też się głupoty śniły! Śniło mi się, że chciałam zrobić test ciążowy
Witam
u noc jak zawsze cała przespana tylko mi się głupoty śiły
a co do fotelików to my chcemy kupic recaro taki cpo jest chyba od9- 35 kg
a co do wkładek to i ja z nimi chodze musze zwlaszcza w nocy
Pyśka - mi też się głupoty śniły! Śniło mi się, że chciałam zrobić test ciążowy

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 4 miesiąc temu #281685 przez Marta M
Czy ja Was kiedy nadrobie??
Wpadlam powiedziec ze zyjemy, ale z tymi remontami nie wyrabiamy...remontujemy mieszkanie, bo chcemy je wynajac, chcemy gore w domu wykonczyc i na wiosne ogrodem sie zajac, wiec ten rok szykuje sie pod znakiem ciaglego balaganu..
Powinnysmy miec tu kronikarza coby wszytsko streszczal i wpisywal najistotniejsze informacje..
My w srode do szczepienia, mamy pozwolenie od neurologa...
Co do Majki to od kilku dni jest cicha, milczaca, nie przedstawia nowych umiejetnosci, oprocz tego ze bije sie po buzi i cmoka...i nic nie robi...lezy i patrzy na zabawki...czy tak skok sie u nas konczy czy co??? Mam wrazenie ze stanela z rozwojem...buziaczki dla wszystkich dzieciaczkow
Wpadlam powiedziec ze zyjemy, ale z tymi remontami nie wyrabiamy...remontujemy mieszkanie, bo chcemy je wynajac, chcemy gore w domu wykonczyc i na wiosne ogrodem sie zajac, wiec ten rok szykuje sie pod znakiem ciaglego balaganu..
Powinnysmy miec tu kronikarza coby wszytsko streszczal i wpisywal najistotniejsze informacje..
My w srode do szczepienia, mamy pozwolenie od neurologa...
Co do Majki to od kilku dni jest cicha, milczaca, nie przedstawia nowych umiejetnosci, oprocz tego ze bije sie po buzi i cmoka...i nic nie robi...lezy i patrzy na zabawki...czy tak skok sie u nas konczy czy co??? Mam wrazenie ze stanela z rozwojem...buziaczki dla wszystkich dzieciaczkow

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #281692 przez pati-m
Marta - to na pewno chwilowe
Nie wiem jak u innych maluszków, ale Kacper też tak miał. Ostatnio jego ulubionym zajęciem było leżenie i przyglądanie się swoim rączkom
A po kilku dniach zaskoczył mnie próbami siadania i pakowania nózek do buzi 
Ja też na początku się martwiłam, że czegoś jeszcze nie próbuje robić, ale powoli już mi to przechodzi. Sama mówiłaś, że malutka zrobiła postępy i tym się trzeba cieszyć
A ciocia prosi o fotkę cudownego kudłatka z tymi wielkimi oczkami, bo dawno się swoją laleczką nie chwaliłaś

Ja też na początku się martwiłam, że czegoś jeszcze nie próbuje robić, ale powoli już mi to przechodzi. Sama mówiłaś, że malutka zrobiła postępy i tym się trzeba cieszyć

A ciocia prosi o fotkę cudownego kudłatka z tymi wielkimi oczkami, bo dawno się swoją laleczką nie chwaliłaś

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #281693 przez megi2501
Martuś znowu czegoś się dopatrujesz. Ma takie dni. Raz są lepsze, a raz maluszkom się nic nie chce. To tak, jak my mamy 
Kacperek już do nogi sięga. Super
Gratulujemy
Moja stopy olewa
Ależ On jest śliczny
I jak już sam siedzi 
Właśnie kupuje krzesełko to: allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-baby-d...wwa-i2049359132.html
tylko różowe

Kacperek już do nogi sięga. Super

Właśnie kupuje krzesełko to: allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-baby-d...wwa-i2049359132.html
tylko różowe

Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez megi2501.
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #281703 przez magda79
hehe pati świetny pomysł z tą sesją!!!!
Beti
fotki prosimy
fanka ma rację 
Kacperek cudowny jesteś...te Twoje oczyska są piękniusie!!
Martuś tak to jest z remontami ale oby szybko Wam to przeleciało....bedziecie mieć porobione na dłuższy czas
A co do Majeczki to może ma po prostu spokojniejsze dni...wiesz przecież, że każde dziecko rozwija się swoim tempem i swoim czasie pokazuje nam swoije nowe umiejętności
Beti

Kacperek cudowny jesteś...te Twoje oczyska są piękniusie!!
Martuś tak to jest z remontami ale oby szybko Wam to przeleciało....bedziecie mieć porobione na dłuższy czas

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #281717 przez magda79
hej dziewczyny dostałam teraz wiad od LILy na fb oto ona:
Cześć Madzia. Jak tylko będę mogła to zajrze i opisze co i jak. Wyjechalismy z Jaskiem do Niemiec do tatusia i nie mamy za bardzo póki co internetu, tylko czasem mi się uda bo tu takie zadupie Ale razem jest fajnie. Mam być kucharką tu na restauracji A i wróciły do mnie sukienki od Bewipo i Gosi nieodebrane JAsio ma już 72 cm
Cześć Madzia. Jak tylko będę mogła to zajrze i opisze co i jak. Wyjechalismy z Jaskiem do Niemiec do tatusia i nie mamy za bardzo póki co internetu, tylko czasem mi się uda bo tu takie zadupie Ale razem jest fajnie. Mam być kucharką tu na restauracji A i wróciły do mnie sukienki od Bewipo i Gosi nieodebrane JAsio ma już 72 cm
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez magda79.
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #281724 przez angie1713
Witam się i ja 
U nas noc super Nadia zasnęła juz po 20 jak nigdy i wstała przed 10 .Budziła się 2 razy i najlepsze jest to że znowu śpi
Ja czuje się strasznie mam okropny katar bolą mnie zatoki i nie wiem co mogę wziąć na to przeziębienie.Brałam apap i Euphorbium na katar bo karmię piersią.Może coś polecicie.?
Jeśli chodzi o wkładki laktacyjne to ja też używam bo jak karmie z jednej piersi mi zawsze leci.Najgorzej jest w nocy bez wkładki byłabym cała mokra
Wszystkie dzieciaczki kochane
U nas dużo śniegu i cały czas sypie ale jest temperatura na minusie wiec się nie topi i jest fajnie.
18.01 chcę mojej Nadii podać pierwszy raz marchewkę w jakich godzinach podajecie obiadek bo ja nei mam pojęcia kiedy mniej więcej jej podać
Dziewczyny w e.leclerc kupiłam zestaw 3 słoiczków gerbera za 5.29 opłaca się bo za 1 słoiczka w kauflandzie płaciłam 3,19

U nas noc super Nadia zasnęła juz po 20 jak nigdy i wstała przed 10 .Budziła się 2 razy i najlepsze jest to że znowu śpi

Ja czuje się strasznie mam okropny katar bolą mnie zatoki i nie wiem co mogę wziąć na to przeziębienie.Brałam apap i Euphorbium na katar bo karmię piersią.Może coś polecicie.?
Jeśli chodzi o wkładki laktacyjne to ja też używam bo jak karmie z jednej piersi mi zawsze leci.Najgorzej jest w nocy bez wkładki byłabym cała mokra

Wszystkie dzieciaczki kochane

U nas dużo śniegu i cały czas sypie ale jest temperatura na minusie wiec się nie topi i jest fajnie.
18.01 chcę mojej Nadii podać pierwszy raz marchewkę w jakich godzinach podajecie obiadek bo ja nei mam pojęcia kiedy mniej więcej jej podać

Dziewczyny w e.leclerc kupiłam zestaw 3 słoiczków gerbera za 5.29 opłaca się bo za 1 słoiczka w kauflandzie płaciłam 3,19

- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa