BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #281680 przez pati-m
gosia - no ja właśnie też pisałam do Lily wiadomość na naszym forum, na maila i nic :( Aż mi głupio, bo ona mi wysłała sukienkę, a ja nawet nie mogę jej zapłacić. Ciekawe czemu tak zniknęła :unsure:

Acha! Zapomniałam się pochwalić, że wczoraj Kacprowi udało się po raz pierwszy samemu wpakować do buzi swoją stopę :lol: Tak był zachwycony tym faktem, że śmiał się w głos jak oszalały, a mamusia pękająca z dumy razem z nim :lol: :side:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #281682 przez pati-m
Pyśkaaaa napisał:

Witam :)
u noc jak zawsze cała przespana tylko mi się głupoty śiły :P
a co do fotelików to my chcemy kupic recaro taki cpo jest chyba od9- 35 kg
a co do wkładek to i ja z nimi chodze musze zwlaszcza w nocy

Pyśka - mi też się głupoty śniły! Śniło mi się, że chciałam zrobić test ciążowy :woohoo:
13 lata 4 miesiąc temu #281685 przez Marta M
Czy ja Was kiedy nadrobie??
Wpadlam powiedziec ze zyjemy, ale z tymi remontami nie wyrabiamy...remontujemy mieszkanie, bo chcemy je wynajac, chcemy gore w domu wykonczyc i na wiosne ogrodem sie zajac, wiec ten rok szykuje sie pod znakiem ciaglego balaganu..

Powinnysmy miec tu kronikarza coby wszytsko streszczal i wpisywal najistotniejsze informacje..

My w srode do szczepienia, mamy pozwolenie od neurologa...

Co do Majki to od kilku dni jest cicha, milczaca, nie przedstawia nowych umiejetnosci, oprocz tego ze bije sie po buzi i cmoka...i nic nie robi...lezy i patrzy na zabawki...czy tak skok sie u nas konczy czy co??? Mam wrazenie ze stanela z rozwojem...buziaczki dla wszystkich dzieciaczkow :)
13 lata 4 miesiąc temu #281692 przez pati-m
Marta - to na pewno chwilowe :) Nie wiem jak u innych maluszków, ale Kacper też tak miał. Ostatnio jego ulubionym zajęciem było leżenie i przyglądanie się swoim rączkom :) A po kilku dniach zaskoczył mnie próbami siadania i pakowania nózek do buzi :)
Ja też na początku się martwiłam, że czegoś jeszcze nie próbuje robić, ale powoli już mi to przechodzi. Sama mówiłaś, że malutka zrobiła postępy i tym się trzeba cieszyć :)
A ciocia prosi o fotkę cudownego kudłatka z tymi wielkimi oczkami, bo dawno się swoją laleczką nie chwaliłaś :lol:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #281693 przez megi2501
Martuś znowu czegoś się dopatrujesz. Ma takie dni. Raz są lepsze, a raz maluszkom się nic nie chce. To tak, jak my mamy :)

Kacperek już do nogi sięga. Super :ohmy: Gratulujemy :ohmy: Moja stopy olewa :P Ależ On jest śliczny :ohmy: I jak już sam siedzi :kiss:

Właśnie kupuje krzesełko to: allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-baby-d...wwa-i2049359132.html
tylko różowe :)
13 lata 4 miesiąc temu #281697 przez Marta M
Kochane zle mnie zrozumialyscie...ja sie nie martwie :):):)

Tylko napisalam zwyczajnie co u nas :)
13 lata 4 miesiąc temu #281698 przez pati-m
megi - śliczne :) I widzę, że zeberka króluje :)
13 lata 4 miesiąc temu #281702 przez Marta M
Pati obiecuje zdjecia ale troche pozniej, bo mam je na drugim kompie i nie chce mi sie ich przenosci teraz...bo Was nadrabiam..ale jestem dopiero na 1418 stronie :(:(
13 lata 4 miesiąc temu #281703 przez magda79
hehe pati świetny pomysł z tą sesją!!!!

Beti :laugh: fotki prosimy :laugh: fanka ma rację :P

Kacperek cudowny jesteś...te Twoje oczyska są piękniusie!!

Martuś tak to jest z remontami ale oby szybko Wam to przeleciało....bedziecie mieć porobione na dłuższy czas :) A co do Majeczki to może ma po prostu spokojniejsze dni...wiesz przecież, że każde dziecko rozwija się swoim tempem i swoim czasie pokazuje nam swoije nowe umiejętności :)
13 lata 4 miesiąc temu #281713 przez Marta M
Magda wiem i juz nie moge sie doczekac az wypadnie z tego "letargu" :):)
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #281717 przez magda79
hej dziewczyny dostałam teraz wiad od LILy na fb oto ona:

Cześć Madzia. Jak tylko będę mogła to zajrze i opisze co i jak. Wyjechalismy z Jaskiem do Niemiec do tatusia i nie mamy za bardzo póki co internetu, tylko czasem mi się uda bo tu takie zadupie Ale razem jest fajnie. Mam być kucharką tu na restauracji A i wróciły do mnie sukienki od Bewipo i Gosi nieodebrane JAsio ma już 72 cm
13 lata 4 miesiąc temu #281720 przez magda79
Megi krzesełko bardzo ładne!!!!!!!!!!!
13 lata 4 miesiąc temu #281724 przez angie1713
Witam się i ja :)
U nas noc super Nadia zasnęła juz po 20 jak nigdy i wstała przed 10 .Budziła się 2 razy i najlepsze jest to że znowu śpi :)
Ja czuje się strasznie mam okropny katar bolą mnie zatoki i nie wiem co mogę wziąć na to przeziębienie.Brałam apap i Euphorbium na katar bo karmię piersią.Może coś polecicie.?

Jeśli chodzi o wkładki laktacyjne to ja też używam bo jak karmie z jednej piersi mi zawsze leci.Najgorzej jest w nocy bez wkładki byłabym cała mokra :silly:

Wszystkie dzieciaczki kochane :kiss:

U nas dużo śniegu i cały czas sypie ale jest temperatura na minusie wiec się nie topi i jest fajnie.

18.01 chcę mojej Nadii podać pierwszy raz marchewkę w jakich godzinach podajecie obiadek bo ja nei mam pojęcia kiedy mniej więcej jej podać :)
Dziewczyny w e.leclerc kupiłam zestaw 3 słoiczków gerbera za 5.29 opłaca się bo za 1 słoiczka w kauflandzie płaciłam 3,19 :dry:
13 lata 4 miesiąc temu #281736 przez angie1713
Kacperek cudowny a jaki ma fajny kombinezon :) Dopiero teraz wyświetliło mi się zdjęcie :dry:
13 lata 4 miesiąc temu #281753 przez magda79
angie ja podałam Domisiowi narazie jeden raz na próbę, bo 4 mies kończymy 19 i potem bedziemy systematycznie już rozszerzać dietkę :) no i będę dawać w południe jak wypadnie między drzemkami ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia