BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #282110 przez monika1984lodz
Ewcia ten slon to mi sie najmniej podoba a sama choruje na tego swierszcza :) zreszta ta firma wszystkie abawki ma fajne :)
aKinia wyglada jak laleczka :) buziaki dla Niej :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #282113 przez megi2501
Natalka jesteś PIĘKNA :kiss:

Gosiu moja się też napina i zawsze robi po spacerze kupę, jak zje-około 14,00 to też będę ją sadzać, ale dopiero, jak samodzielnie zacznie siedzieć :)

Ewelina ja właśnie dostałam takie coś: www.mamaija.pl/bright-starts-zawieszka-s...075-9078-,d2112.html (pszczółkę) jest super, bo szeleści i ma full różnych rzeczy. Małej się podoba :)
13 lata 4 miesiąc temu #282116 przez klatina
Dzięki za pomoc z tym mleczkiem, wcześniej koleżanka NAN dawała.

Popieram, świerszcz Emanuel najlepszy. Moja córcia najbardziej lubi takie zabawki naszprycowane gadżetami :silly: . Chyba też go zamówię :lol:

Uczulenie ma białko mamy coraz większe. Mama zrobiła mi gołąbki do których dołożyła odrobinę wołowiny i zaraz mi małą wysypało jak muchomorka. Nawet mięsa z krówki nie możemy :( :ohmy:
Jak mój M dziś wcinał jogurty to myślałam, że się zadławię własną śliną :silly:

13 lata 4 miesiąc temu #282117 przez slowiczek
Megi :kiss:

u nas w łóżeczku wisi lew, Natalia go kocha :) allegro.pl/lamaze-mruczacy-lew-kolorowa-...hit-i2043130026.html
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #282118 przez Pyśkaaaa
nadrobiłam uff :)
Gosia ciesze się że paczka jest :) Gratulejszyn Jagódce pierwszej kupki :* a zdjecia z siekiera na teściową wymiata
Pati Franko też włąśnie padł na macie zmęczony zabawą :P
Ewelina malutka wygląda fajowo :) a co do zabawek to moj ma pszczółkę wychodzącą z kwiatka i jest nią zachwycony tylko że z baby ono jak znajde na allegro to Ci linka wrzucę :)
Agusia agdzie tam ona ma odstające uszy... urocza jest
Słwoiczku Nataluszka mua :kiss: :kiss: ja też ja kocham :)
Sami :kiss:
Magdaależ Dominik ma piekniusie oczka :)
Megi nasza synowa cudaśna jak zawsze

my dziś troszke pospacerowaliśmy prawie 2 h mam nadzieję ze nie za długo ale słonko ladnie świeciło i mrozek delikatnie szczypał :D wywołaliśmy zdjęcia do ramek na dzien dziadka i babci :)
co prawda chwaliłam się wczoraj dzieciaczkiem mym ale wstawie i coś dziś
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #282120 przez pati-m
Wróciliśmy ze spacerku, zjedliśmy obiadek, Kacper usnął więc mogę Was nadrobić :)

Kingusia, Natalcia i Oliwka - śliczne dziewczynki! :kiss: :kiss: :kiss:

Franio :kiss: Chwal się mamuśka, chwal bo jest kim :)

JAGÓDKA!!! TY TO NAWET TURBODYMOMENA ZAWSTYDZIŁAŚ TYM NOCNIKIEM!!! :lol: :side: :woohoo: :blink:
Aż mnie Gosia zmotywowałaś do zakupu nocnika :)
13 lata 4 miesiąc temu #282144 przez iwonaNAVI
Kinia kolejna pieknosc :)
a emanuel najlepsiejszy :)

Franio buziolek :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #282150 przez pati-m
Dziewczyny czy to już wszystkie, które podały mi dane maluszków, bo robię właśnie tabelkę.
Ostatnio pisała magda, angie i iwona. Ktoś jeszcze?
13 lata 4 miesiąc temu #282156 przez kasia79
Iwonka tk ja raz kąpałam, ale umyłam jak zawsze cifem.Świetnie Oliwka wygląda z tą spineczką, też już szukałam czegoś małego na włoski.

Natalko a mnie brakło słów, jesteś śliczna.

Widziałyście te nocniki na allegro? Masakra co wymyślają 

allegro.pl/nocniczek-krzeselko-melodie-3...hit-i2059711080.html
allegro.pl/fisher-price-nocnik-ze-splucz...-pl-i2034384082.html
13 lata 4 miesiąc temu #282164 przez iwonaNAVI
Ok Kasia to moze wkrotce sie odwaze na kapanko w duzej wannie :)

a te nocniki juz wodzialam :P dla mnie to przesada to dziecko juz samo nie bedzie wiezialo o co chodzi ...nocik nie powiniem kojarzyc sie z krzeselkiem i siedzeniem
13 lata 4 miesiąc temu #282165 przez pati-m
Tabelka gotowa - proszę o sprawdzenie mamusie :) Jeśli macie jakieś uwagi - dajcie znać, to poprawię :) No i jeśli kogoś jeszcze nie ma, to też krzyczeć proszę :)

kasia - planujesz zakup nocnika? :)
13 lata 4 miesiąc temu #282167 przez pati-m
iwonaNAVI napisał:

a te nocniki juz wodzialam :P dla mnie to przesada to dziecko juz samo nie bedzie wiezialo o co chodzi ...nocik nie powiniem kojarzyc sie z krzeselkiem i siedzeniem

iwona - no właśnie mam pytanie - jaki powinien być najlepszy? Piszesz, że nie powinien kojarzyć się z krzesełkiem - w 100% się z Tobą zgadzam, ale przyznam że sama bym na to nie wpadła :) Masz jeszcze jakieś dobre rady jeśli chodzi o wybór? I nie chodzi mi oczywiście o te zbajerowane nocniki z mnóstwem zbędnych funkcji.
13 lata 4 miesiąc temu #282171 przez megi2501
Pyśkaa, jak to o kim myśli :angry: O przyszłej żonce :silly: Ale On jest słodziak :kiss: :kiss: :kiss:

I ja zaczynam szukać nocnika, ale chyba kupię najprostszy :)
13 lata 4 miesiąc temu #282173 przez gosia2324
pati-m napisał:

Wróciliśmy ze spacerku, zjedliśmy obiadek, Kacper usnął więc mogę Was nadrobić :)

Kingusia, Natalcia i Oliwka - śliczne dziewczynki! :kiss: :kiss: :kiss:

Franio :kiss: Chwal się mamuśka, chwal bo jest kim :)

JAGÓDKA!!! TY TO NAWET TURBODYMOMENA ZAWSTYDZIŁAŚ TYM NOCNIKIEM!!! :lol: :side: :woohoo: :blink:
Aż mnie Gosia zmotywowałaś do zakupu nocnika :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie wytrzymam z Toba :0
A nocnik kup koniecznie, teraz nie bedzie sie go bal, bo za 2-3 mies juz bedzie swiadomy i z kupy moga byc nici :) Trzymam kciuki za Wasze nocnikowe kupy :) Zaraz pewnie doczekamy sie u Oli, bo ona tez juz nocnik okupuje :)

Franio ale piekne to 1 zdjecie :kiss: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #282175 przez gosia2324
pati-m napisał:

iwonaNAVI napisał:

iwona - no właśnie mam pytanie - jaki powinien być najlepszy? Piszesz, że nie powinien kojarzyć się z krzesełkiem - w 100% się z Tobą zgadzam, ale przyznam że sama bym na to nie wpadła :) Masz jeszcze jakieś dobre rady jeśli chodzi o wybór? I nie chodzi mi oczywiście o te zbajerowane nocniki z mnóstwem zbędnych funkcji.

allegro.pl/nocnik-hipcio-anty-poslizg-3-kolory-i2034592862.html te sa fajne, nie slizgaja sie sa w pepko
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia