BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #284200 przez beti
Hejka :)

Megi, a dziękuję i USG i badania krwi ok, w krwi jakieś tam drobne różnice od norm są ale bez dramatu :) czekamy jeszcze na wynik badań na wit D

Darkdream, nie martw się, napięcie mięśniowe ma już kilkoro dzieciaczków u nas na forum, ja już walczę z Filipkiem prawie 2 miesiące ale są już naprawdę widoczne efekty :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #284201 przez monika1984lodz
widzisz Filipku wredna tesciowa zapomniala, ze Ty kluty byles i meczony buuu , ale cieszy sie niezmiernie, ze jest dobrze :) i z ta wit.D tez bedzie dobrze :) zobaczysz :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #284202 przez beti
Darkdream, takie objawy ma skaza białkowa :(

Haha...a ja na weselu wylądowałam w finale w fioletowych butach :P
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #284203 przez darkdream89
Monika nie ja nie pisałam i będę składać pokłony przed wszystkimi Boginiami żeby mały tego nie miał bo już by był pełen komplet po prostu... :(
Beti dziękuję. A po jakim czasie i jakie efekty było widać u Was jako pierwsze??

Jezu, dziewczyny nie straszcie mnie... chyba jednak się pozbieram i zaraz pojadę do lekarza bo już wszelkie możliwe diagnozy zostały postawione :P (taki mały żarcik sytuacyjny w sytuacji, która wcale nie jest śmieszna)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #284205 przez beti
Darkdream, u nas jako pierwsze...hmmm...zaczął pięknie dźwigać głowę i prezestał się wyginać w C...w zasadzie już po miesiącu...
13 lata 3 miesiąc temu #284208 przez darkdream89
Nam też chodzi o podnoszenie głowy. Chociaż wczoraj jak się widziałam z położną to Kuba zrobił numer miesiąca i się podniósł cały na ramionach :ohmy: Mam nadzieję, że szybko się tego pozbędziemy :)
13 lata 3 miesiąc temu #284223 przez megi2501
Beti fajnie, że wyniki ok :) Bardzo się cieszę :ohmy:

darkdream u nas pierwszy objaw to podnoszenie główki i to już z 2 tygodnie po porodzie :dry: Ogólnie nam pomogły w domu ćwiczenia i jest już super. Głowa do góry, nie będzie tak źle :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #284226 przez beti
Megi, Fifi miał 2 dni jak już głowę trzymał a ja się durna cieszyłam.... :angry: tylko że trzymał ją tylko na tylniej partii mięśni i tylko przez napięcie, bo z prawdziwym trzymaniem nie ma to nic wspólnego :(
13 lata 3 miesiąc temu #284238 przez darkdream89
NO to widzę dziewczyny, że mamy ten sam problem tylko Kuba jeszcze w szpitalu po porodzie główkę trzymał. Normalnie jak go podnosiłam na ręce to trzymał. I ja też się wtedy cieszyłam "silny chłopak będzie" myślałam. I tyle lekarzy go oglądało do tej pory, dwa razy był w szpitalu i nikt nie powiedział, że to coś niepokojącego.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ah, ten świat...
13 lata 3 miesiąc temu #284249 przez megi2501

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #284257 przez darkdream89

Ale Pani doktor załatwiła nam na jutro jakieś badanie "Gyra" czy coś takiego tez na refluks ale nie takie inwazyjne jak to co się rureczkę wkłada do żołądka. Nie pamiętam w tej chwili jak to się nazywa. Jutro się w końcu będę z nią widzieć więc pokażemy od razu tę główkę.

13 lata 3 miesiąc temu #284273 przez Mała
Darkdream z napięciem sobie poradzicie, wbrew pozorom dużo dzieci ma tą przypadłość, ale odpowiednie ćwiczenia i się z tego wychodzi, Fifi i Julka najlepszy przykład. A na te czerwone placki nie smaruj niczym,żeby lekarz widział jak to wygląda, a przez te smarowidła może ewoluować.

Dziewczyny jak Wy nóg nie połamiecie 11 cm 15 cm toż to szok :cheer: Prawda jest taka,że moim łydkom też by się obcasy przydały :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #284290 przez megi2501
Mała, jak tam noc z Olą :unsure: A jak choroba u najstarszego dziecka się ma :unsure: :P
13 lata 3 miesiąc temu #284301 przez Mała
Ola poszła spać na noc o 22 i wstała o 2 na jedzenie, a potem była walka ze smoczkiem i wieeelka kupa,zasnęła o 3 i jadła o 6 na dobre wstała o 8.

Najstarsze dziecię stwierdziło, że dzisiaj już mu lepiej i to uwaga zasługa siłowni. No niech mu będzie, pewnie się boi, że go jutro nie puszczę. A tak na moje oko to on aż taki bardzo chory to nie jest, ale wiesz jak to facet on twierdzi,że umierający. :silly:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #284323 przez Pyśkaaaa
witam:)
beti cieze sie ze badania sa ok:)
megiwielki buziol dla synowej naszego starszaczka :) :*
magda :kiss: dla starszaka
monia obraczki ładniutkie chodz nie lubie złota ale te coś w sobie maja
darkdreamto prawda czego sie nie robi dla dzieci ależ ten kraj chory...

rany ja dziś musiałam uspać Franka przy cycku nie znoszę tego robic :ohmy: :ohmy:
a poza tym ma katar kaszle i przychodzi pani doktor dziś
aha i my też nie obchodzimy walentynek...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia