- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!

Pati- no na 100 kanapek to trochę by sobie pojadł

mój M gra w piłkę i kiedyś w środku nocy budzi mnie i mówi- podaj tą piłkę!! ja co? on : podaj tą piłkę !! już krzyczy wręcz, a ja zaspana jeszcze raz pytam: co? a on: no podaj K...a tą piłkę!!!!
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
mój M gra w piłkę i kiedyś w środku nocy budzi mnie i mówi- podaj tą piłkę!! ja co? on : podaj tą piłkę !! już krzyczy wręcz, a ja zaspana jeszcze raz pytam: co? a on: no podaj K...a tą piłkę!!!!
Leze

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Czy ty wiesz kochana, że mój mąż ma granatowego malucha?
- Tak? Kupił?
- Nie, przytrzasnął drzwiami...

Kupiła sobie babka w IKEA najnowszy szyk mody: szafa do samodzielnego składania. Ale, że mąż jeszcze nie wrócił z pracy więc postanowiła złożyć ją sama. Zrobiła wszystko jak należy. Nagle przejechał tramwaj za oknem i szafa się rozleciała. Spróbowała jeszcze raz, dokładnie z instrukcją. Szafa stoi jak malowana. Znowu przejechał tramwaj i szafa się rozsypała. Kobita myśli: może nie mam zdolności do majsterkowania, pójdę do sąsiada może on złoży lepiej. Sąsiad przyszedł popatrzył w instrukcję i mówi, że wszystkie części są. Raz dwa trzy poskładał. Przejechał tramwaj i szafa się rozpadła. Złożył jeszcze raz. Znowu tramwaj i znowu szafa w częściach. W końcu sąsiad mówi:
- Wie pani co, to złożymy ją jeszcze raz i ja wejdę do szafy i jak będzie przejeżdżał tramwaj to zobaczę co tam puszcza, że ta szafa się rozpada. Jak powiedział tak i zrobił. W tym momencie do domu przyszedł mąż. Patrzy i mówi:
- Jaka śliczna nowa szafa. Podchodzi, otwiera i widzi w środku schowanego sąsiada.
A sąsiad:
- Ja wiem, że to głupio brzmi, ale ja naprawdę czekam na tramwaj
Wymiękam

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11

A ja zamiast dzis w nocy wziac i nakarmic Majke chodze po pokoju, grzebie w lozeczku, rozkopuje koldre i czegos szukam..Rozmowa z M po przebudzeniu:
CZEGO SZUKASZ??
TEGO DO KARMIENIA..
CZEGO???
TEGO CZARNEGO
ALE CZEGO???
NO TEGO CZARNEGO DO KARMIENIA...
ALE O CO CHODZ???
I ja jakbym sie obudzila dopiero i w smiech...szukalam jakiejs czarnej dojki, czy mi sie snilo ze karmie ja przez czarna rurke czy co...hahaha...do teraz sie smieje..

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
fanka chodzilo mi o te Wasze 4 minuty...czy cos bylo
A ja zamiast dzis w nocy wziac i nakarmic Majke chodze po pokoju, grzebie w lozeczku, rozkopuje koldre i czegos szukam..Rozmowa z M po przebudzeniu:
CZEGO SZUKASZ??
TEGO DO KARMIENIA..
CZEGO???
TEGO CZARNEGO
ALE CZEGO???
ALE O CO CHODZ???
I ja jakbym sie obudzila dopiero i w smiech...szukalam jakiejs czarnej dojki, czy mi sie snilo ze karmie ja przez czarna rurke czy co...hahaha...do teraz sie smieje..
Martuś - niesamowita jesteś

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
fanka chodzilo mi o te Wasze 4 minuty...czy cos bylo
CZEGO SZUKASZ??
TEGO DO KARMIENIA..
CZEGO???
TEGO CZARNEGO
ALE CZEGO???
ALE O CO CHODZ???
Ja obstawiałam czarną włochatą główkę Majeczki

Fifi padł

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**

- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jaaa Fanka ale chyba dobrze bylo nie??

Pati drugim razem wez papier napisz co ile chcesz a potem daj mu do podpisania

No Beti to ladnie

Ja z kolei gadam przez sen ale moj M zaspany slucha i zapomina co mowilam

Lilka nam wstala o 4 rano zasnela o 20 i zjadla 120 i wstala potem o 8 ehh nie dala pospac

- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ale się uśmiałam - tu piersi w marchewce, tam nogi zarośnięte i jeszcze mąż Fanki z zegarkiem odliczający 4 minuty

A ja zamiast z Wami siedzieć oglądałam Zmierzch - Przed Świtem, taka bajka na dobranoc

U nas noc spokojna, pobudka o 23 i 3.30, o 5.30 chciała już wstawać, ale dałam jej smoczek i przysnęła na godzinę

I już u fryzjera byłam

Kinga drzemie po spacerku, wstanie, zje obiadek i jedziemy do dziadków (teściów

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Monia - ciesz się z tych przygotowań i się nie stresuj, to w końcu będzie najfajniejsza impreza w Twoim życiu

Ja bym chciała swój ślub jeszcze raz i swoją sukienkę jeszcze raz założyć

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
Kacperku normalnie mniamniuśny jesteś

Sto la t dla Damianka

Fifi łobuziaku

Słowiczku jak Natalka po kalafiorze?
Marta haha
Fanka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Monia śniłyście mi się dzisiaj z Nunką, że napadłyśmy na Biedronkę po pieluchy i te zabawki

To niby ja wariatka i się wczoraj sfermentowanymi jabłkami objadłam, a wy co nie lepsze. Marta po nocy wariuje, a Pati to już od rana coś łyknęła, bo dowcipami sypie