BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #285825 przez fanka
no Fifik szalejesz!!! a ja wczoraj Dawida chwaliłam jak ładnie śpi w nocy i po raz kolejny się przekonałam, że dzieci chwalić nie wolno :-) co prawda usnął o 20 i spał do 2:30 ale za to potem do 4:30 wojował!!! a ja o 6 już musiałam wstać i lecieć na zaliczenie!teraz śpiący ale uparcie próbuje się nie dać snu i wyje do kłapouchego :-)
Pati- no na 100 kanapek to trochę by sobie pojadł ;-)
mój M gra w piłkę i kiedyś w środku nocy budzi mnie i mówi- podaj tą piłkę!! ja co? on : podaj tą piłkę !! już krzyczy wręcz, a ja zaspana jeszcze raz pytam: co? a on: no podaj K...a tą piłkę!!!!
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #285826 przez monika1984lodz
fanka napisał:

mój M gra w piłkę i kiedyś w środku nocy budzi mnie i mówi- podaj tą piłkę!! ja co? on : podaj tą piłkę !! już krzyczy wręcz, a ja zaspana jeszcze raz pytam: co? a on: no podaj K...a tą piłkę!!!!

Leze :woohoo: :side:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #285827 przez pati-m
fanka - trzeba było wstać i dać mu jakąś piłkę do łóżka :silly: :lol: A jak byłby zdziwiony po przebudzeniu :side: :P
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #285831 przez pati-m
Najnowszy tekst podesłany przez koleżankę na gg :)

- Czy ty wiesz kochana, że mój mąż ma granatowego malucha?
- Tak? Kupił?
- Nie, przytrzasnął drzwiami... :lol: :side:

Kupiła sobie babka w IKEA najnowszy szyk mody: szafa do samodzielnego składania. Ale, że mąż jeszcze nie wrócił z pracy więc postanowiła złożyć ją sama. Zrobiła wszystko jak należy. Nagle przejechał tramwaj za oknem i szafa się rozleciała. Spróbowała jeszcze raz, dokładnie z instrukcją. Szafa stoi jak malowana. Znowu przejechał tramwaj i szafa się rozsypała. Kobita myśli: może nie mam zdolności do majsterkowania, pójdę do sąsiada może on złoży lepiej. Sąsiad przyszedł popatrzył w instrukcję i mówi, że wszystkie części są. Raz dwa trzy poskładał. Przejechał tramwaj i szafa się rozpadła. Złożył jeszcze raz. Znowu tramwaj i znowu szafa w częściach. W końcu sąsiad mówi:
- Wie pani co, to złożymy ją jeszcze raz i ja wejdę do szafy i jak będzie przejeżdżał tramwaj to zobaczę co tam puszcza, że ta szafa się rozpada. Jak powiedział tak i zrobił. W tym momencie do domu przyszedł mąż. Patrzy i mówi:
- Jaka śliczna nowa szafa. Podchodzi, otwiera i widzi w środku schowanego sąsiada.
A sąsiad:
- Ja wiem, że to głupio brzmi, ale ja naprawdę czekam na tramwaj

Wymiękam :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #285834 przez Marta M
fanka chodzilo mi o te Wasze 4 minuty...czy cos bylo ;);)

A ja zamiast dzis w nocy wziac i nakarmic Majke chodze po pokoju, grzebie w lozeczku, rozkopuje koldre i czegos szukam..Rozmowa z M po przebudzeniu:
CZEGO SZUKASZ??
TEGO DO KARMIENIA..
CZEGO???
TEGO CZARNEGO
ALE CZEGO???
NO TEGO CZARNEGO DO KARMIENIA...
ALE O CO CHODZ???

I ja jakbym sie obudzila dopiero i w smiech...szukalam jakiejs czarnej dojki, czy mi sie snilo ze karmie ja przez czarna rurke czy co...hahaha...do teraz sie smieje..:)
13 lata 3 miesiąc temu #285835 przez pati-m
Marta M napisał:

A ja zamiast dzis w nocy wziac i nakarmic Majke chodze po pokoju, grzebie w lozeczku, rozkopuje koldre i czegos szukam..Rozmowa z M po przebudzeniu:
CZEGO SZUKASZ??
TEGO DO KARMIENIA..
CZEGO???
TEGO CZARNEGO
ALE CZEGO???
ALE O CO CHODZ???

I ja jakbym sie obudzila dopiero i w smiech...szukalam jakiejs czarnej dojki, czy mi sie snilo ze karmie ja przez czarna rurke czy co...hahaha...do teraz sie smieje..:)

Martuś - niesamowita jesteś :lol: Ty bierz się za wynalezienie takiej dojki, opatentujesz i fortunę zbijesz :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #285837 przez beti
Marta M napisał:

CZEGO SZUKASZ??
TEGO DO KARMIENIA..
CZEGO???
TEGO CZARNEGO
ALE CZEGO???
ALE O CO CHODZ???

Ja obstawiałam czarną włochatą główkę Majeczki :D :P

Fifi padł :) Ciekawe na jak długo :D
13 lata 3 miesiąc temu #285843 przez beti
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
13 lata 3 miesiąc temu #285849 przez fanka
Marta- dobra jesteś :-)
Beti- to aż straszna historią!!!dobrze , że się dobrze skończyła :-)
13 lata 3 miesiąc temu #285850 przez pati-m

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #285851 przez Marta M
Jeszcze Slawek mnie poprwil, ze zapomnialam napisac:

NO NIE WIESZ CZEGO?? Z pretensjami i zbulwersowana na niego, haha ;)

Nic, ja lece na zakupy...plytki i te sprawy...milego dnia dziewuszki ;)
13 lata 3 miesiąc temu #285855 przez Marta M
O MATKO!! Beti :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #285868 przez mgielka22
Hellol Babolki :kiss: :lol:

Jaaa Fanka ale chyba dobrze bylo nie?? :silly:

Pati drugim razem wez papier napisz co ile chcesz a potem daj mu do podpisania :P ale beda jaja :P

No Beti to ladnie :p

Ja z kolei gadam przez sen ale moj M zaspany slucha i zapomina co mowilam :P

Lilka nam wstala o 4 rano zasnela o 20 i zjadla 120 i wstala potem o 8 ehh nie dala pospac :P
13 lata 3 miesiąc temu #285889 przez ewelinaa
Hej :)

Ale się uśmiałam - tu piersi w marchewce, tam nogi zarośnięte i jeszcze mąż Fanki z zegarkiem odliczający 4 minuty :lol: :lol: :lol: :lol:
A ja zamiast z Wami siedzieć oglądałam Zmierzch - Przed Świtem, taka bajka na dobranoc :silly: A tu tyle rzeczy mnie ominęło :dry: Ale przynajmniej teraz się pośmiałam :P :kiss:

U nas noc spokojna, pobudka o 23 i 3.30, o 5.30 chciała już wstawać, ale dałam jej smoczek i przysnęła na godzinę :woohoo: A o 6.30 wziął ją Tatuś, a ja spałam do 8 :lol: :lol:
I już u fryzjera byłam :)

Kinga drzemie po spacerku, wstanie, zje obiadek i jedziemy do dziadków (teściów :dry: :dry: ). A jutro do moich rodziców. I weekend zleci, przynajmniej gotować nie trzeba ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Monia - ciesz się z tych przygotowań i się nie stresuj, to w końcu będzie najfajniejsza impreza w Twoim życiu :woohoo: :kiss: :kiss:

Ja bym chciała swój ślub jeszcze raz i swoją sukienkę jeszcze raz założyć :S Bo niestety wypożyczałam i teraz żałuję :dry: Bo bym sobie założyła i po latała po domu :blush: :blink: :blink:
13 lata 3 miesiąc temu #285897 przez Mała
Witam.

Kacperku normalnie mniamniuśny jesteś :kiss:

Sto la t dla Damianka :kiss:
Fifi łobuziaku :blink: . Dla pocieszenia moja OLa od 2 do 3 walczyła ze smoczkeim i ja tak chodziłam jak to wariatka z łóżka do łóżeczka :dry:

Słowiczku jak Natalka po kalafiorze?

Marta haha

Fanka

Monia śniłyście mi się dzisiaj z Nunką, że napadłyśmy na Biedronkę po pieluchy i te zabawki :lol:

To niby ja wariatka i się wczoraj sfermentowanymi jabłkami objadłam, a wy co nie lepsze. Marta po nocy wariuje, a Pati to już od rana coś łyknęła, bo dowcipami sypie :lol:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia