BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #286769 przez pati-m
Witam :)
My po seansie filmowm - byliśmy na Sztos 2, nawet ok.
Kacper już dawno śpi a ja Was po pól godzinie czytania nadrobiłam :)

Marta - Majeczka cudowna! Dziadki pewnie oszaleli na jej widok :lol: I do tego ten uroczy napis :) Pomysłowa mamusia :woohoo:

Nunka Moni :kiss: :kiss: :kiss:

Jagódka - ach ten Twój uśmiech :lol: Gdyby Kacper potrafił chociaź pełzać, to na pewno doczołgałby się do Ciebie z kwiatami :kiss:

Agusiowa Emi na macie urocza śmieszka :)

Gratuluję Olci pierwszej kupy :P Dziewczyny idą jak burza :)

Co do samodzielności maluchów to ja też jestem za tym żeby uczć ich wszystkiego jak najwcześniej. Wczoraj dałam Kacprowi butelkę z resztą mleka i dołączyłam takie uszka, które się nakłada żeby dziecko mogło złapać. No i on zachwycony chwycił w łapki - zjadło oko, ucho, nos, policzki aż wkońcu i do buzi smoczek trafił, a radocha przy tym niesamowita :) Widziała to bratowa i zaczęła mnie pouczać, że on jest za mały na takie rzeczy :angry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #286774 przez mgielka22

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #286793 przez ewelinaa
ósma godzina i wszystkie mamusie śpią?
To dzieciaki dają Wam pospać ;)

U nas pobudka o 7.30, ale w nocy była jedna godzinna przerwa od 4.45 do 6 :dry: B) B)
A teraz szaleje już na placu zabaw :P

Dziś spróbuje podać zwykły Bebilon, zobaczymy co z tego wyjdzie :S

I zabieram się do czytania zaległości, bo wczoraj już nie miałam jak.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286795 przez pati-m
Mój syn jet chyba śpiochem po tacie :) Zasnął wieczorem po kąpieli i jedzonku i obudził się 7.20 śmiertelnie głodny :silly: Zjadł i teraz jeszcze dosypia :)
Ja wcinam śniadanko i zaraz biorę się do roboty bo od piątku na laurach spoczęłam przez to świętowanie i wizyty :)

Miłego dnia mmausie :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #286802 przez ewelinaa

A Twoja Nunka jak zwykle mnie zachwyca :kiss: I jak świetnie się śmieje, a ten drugi filmik niesamowity, też się zastanawiałam, gdzie ona ma rączki :huh: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Gosia - Twoje rady są bardzo cenne :kiss: a upolowany kombinezon super, muszę i ja się nauczyć szukać takich okazji :)
13 lata 3 miesiąc temu #286817 przez monika1984lodz
dzien dobry

noc stosunkowo udana :P

Nunka obudzila sie przed 7 ale dalam butle i do siebie do lozka wzielam i tym sposobem pospalysmy prawie do 9. :)

Ewcia trzymam kciuki za mleko- znaczy za Kinie- wiesz o co chodzi :P

Pati - ja na Twoim miejscu to bym poszla z synem lulac :P a Ty tu o robocie piszesz hi

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286824 przez gosia2324

Monika Ty szczęściaro :silly: :woohoo:
Ja na mojego dzis sie zaczaję, wiec po "Na wspólnej" i M jak Milosc" mnie nie ma na pol godziny :blink: :P :silly:

Miłego dnia :) ;)

13 lata 3 miesiąc temu #286831 przez angie1713
Witam się i ja :)
U nas noc tez dobrze Nadi wstała o 6 na jedzenie i pospała do 9.15 teraz leży obok mnie i czyta. :lol:

My musimy wybrać się na pocztę i zakupy ale jakoś mi się nie chce przez tą pogodę straszna plucha temperatura na plusie i wszystko się potopiło :dry:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286832 przez fanka
witam się poniedziałkowo, wczoraj mnie nie było bo mieliśmy gości

Ja jutro egzamin ustny, a dziś zaczynam się uczyć dopiero także będzie super :-(

mój M w garderobie roboczej bo właśnie zakończył lepienie bałwana :-)
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #286853 przez angie1713
Dziewczynki mogę Was prosić o głosik na Nadię w konkursie? :) Można głosować codziennie :)
ebobas.pl/konkursy/zobacz_zdjecie/23029

Dziękujemy :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286854 przez monika1984lodz
Fanka swietnebalwanki :P :D

Angie glos oddany :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286867 przez pati-m
fanka - bałwanki cudne :) I trzymam kciuki za ustny :) (Matko, ale Twój mąż jest podobny do mojego kolegi z podstawówki :) No chyba, że nazwa się Tomek Kujawa, to wtedy on :silly: )

Angie - głos oddany :)

13 lata 3 miesiąc temu #286873 przez monika1984lodz
cos nie doczytalam o tych pmperach :ohmy: :ohmy: :ohmy: o kurde.

Ubralam Nune w bodziaka kocham moja mame, zebym miala powod do nie marudzenia na temat jej marudzenia- bo jeczy- bula z niej straszba juz drugi dzien- mam nadzieje, ze zadziala.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #286878 przez angie1713
Dziękuję dziewczyny za głosiki my z Nadią mykamy do sklepu i na pocztę później do was zajrzymy :)
13 lata 3 miesiąc temu #286886 przez pati-m
Monia - chyba dogadała się Nunka z Kacprem, bo jemu też marudzenie się włączło, ale na szczęście zasnął przed chwilą, więc może jak się wyśpi to będzie w lepszym humorku :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia