- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #286543 przez angie1713
Witam się po dwóch dniach 
Ale naskrobałyście czytałam Was w miarę regularnie i się strasznie uśmiałam
nie miałam jednak jak odpisać byłam cały czas zajęta 
Całuski dla wszystkich wrześniątek
U mnie M chory mam nadzieję że Nadia się nie zarazi bo 30.01 mamy szczepienie.Powiedzcie mi dziewczyny czy wy szczepicie na pneumokoki?
Gosia kombinezon fajny
A Twoja Jagódka słodziak
Najlepsze jest to że nam się dziś załączył strażnik snów w biedronce jak mój M rozmawiał głośno z teściową to zaczęła grać i świecić
ale tylko raz i nie wiem jak to się stało
Mała moja też ma kilka krosteczek od 4 dni je marchewkę i dziś jej dałam marchewkę z ziemniaczkami ale te krosteczki są delikatne i schodzą na drugi dzień i nie wiem czy odstawić tą marchew jak myślisz?
Brzuszek ją nie boli i kupka jest codziennie i nie są śluzowate.
Któraś się pytała o pierś ale nie pamiętam kto moja Nadia je jedna pierś ale ona je tak co 2 godz.

Ale naskrobałyście czytałam Was w miarę regularnie i się strasznie uśmiałam

Całuski dla wszystkich wrześniątek

U mnie M chory mam nadzieję że Nadia się nie zarazi bo 30.01 mamy szczepienie.Powiedzcie mi dziewczyny czy wy szczepicie na pneumokoki?
Gosia kombinezon fajny

A Twoja Jagódka słodziak

Najlepsze jest to że nam się dziś załączył strażnik snów w biedronce jak mój M rozmawiał głośno z teściową to zaczęła grać i świecić

Mała moja też ma kilka krosteczek od 4 dni je marchewkę i dziś jej dałam marchewkę z ziemniaczkami ale te krosteczki są delikatne i schodzą na drugi dzień i nie wiem czy odstawić tą marchew jak myślisz?
Brzuszek ją nie boli i kupka jest codziennie i nie są śluzowate.
Któraś się pytała o pierś ale nie pamiętam kto moja Nadia je jedna pierś ale ona je tak co 2 godz.
Temat został zablokowany.
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #286548 przez gosia2324
allegro.pl/fisher-price-przyrzad-gimnast...mis-i2068451013.html
on sie tez sklada i dziecko moze przy nim siedziec
on sie tez sklada i dziecko moze przy nim siedziec
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #286552 przez Mała
Myślę, że gdyby to była marchewka to po podaniu na drugi dzień kolejnej porcji to by wysypało ją bardziej, a nie znikało.
O pierś pytałam ja. Moja gwiazda to od jakiegoś tygodnia z kawałkiem to najchętniej siedziałaby non stop, a wcześniej właśnie jedna jej wystarczała. Co najlepsze leci jej dość sporo, a ona już chce z drugiej i z nią walczę, żeby tak nie skakała. Ale jak jest u m to bawi się i ni szuka nawet 2-3h.
O pierś pytałam ja. Moja gwiazda to od jakiegoś tygodnia z kawałkiem to najchętniej siedziałaby non stop, a wcześniej właśnie jedna jej wystarczała. Co najlepsze leci jej dość sporo, a ona już chce z drugiej i z nią walczę, żeby tak nie skakała. Ale jak jest u m to bawi się i ni szuka nawet 2-3h.
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #286553 przez megi2501
A jak Jagódka na niego reaguje
Bo moja na macie bawi się raz na tydzień, bo tak daje oznaki znudzenia. Karuzela to jej już dawno wisi i zwiewa
Leżaczek-bujaczek z zawieszonymi zabawkami to też już nuda. Ściągnie wszystkie zabawki i chce z niego wyjść. Sama już nie wiem. Moje dziecko bardziej jest zainteresowane ludźmi, ćwiczeniami, zwiedzaniem i oglądaniem mieszkania i gaworzeniem. Tylko konik z fisher jest dobry, bo przy kołysankach zasypia tuląc wielkiego misia 
Gosiu, a Ty małą przepajasz
Dziewczyny, które karmią piersią, a wprowadzają obiadki czy Wasze dzieci piją chętnie
I z czego

Dziewczyny, które karmią piersią, a wprowadzają obiadki czy Wasze dzieci piją chętnie

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #286557 przez gosia2324
megi2501 napisał:
Mala jest nim zachwycona wali w niego rekami,piszczy i jak zlapie za zawieszona zabawke to podciaga sie za nia, chce siadac

mate tez lubi, karuzele srednio, a i na bujaku posiedzi z 20 min.
Nie nie przepajam,pila moze 2 razy herbatke i tyle
A jak Jagódka na niego reaguje
Bo moja na macie bawi się raz na tydzień, bo tak daje oznaki znudzenia. Karuzela to jej już dawno wisi i zwiewa
Leżaczek-bujaczek z zawieszonymi zabawkami to też już nuda. Ściągnie wszystkie zabawki i chce z niego wyjść. Sama już nie wiem. Moje dziecko bardziej jest zainteresowane ludźmi, ćwiczeniami, zwiedzaniem i oglądaniem mieszkania i gaworzeniem. Tylko konik z fisher jest dobry, bo przy kołysankach zasypia tuląc wielkiego misia
Dziewczyny, które karmią piersią, a wprowadzają obiadki czy Wasze dzieci piją chętnieI z czego
Mala jest nim zachwycona wali w niego rekami,piszczy i jak zlapie za zawieszona zabawke to podciaga sie za nia, chce siadac

mate tez lubi, karuzele srednio, a i na bujaku posiedzi z 20 min.
Nie nie przepajam,pila moze 2 razy herbatke i tyle
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #286594 przez Agusia83
I ja sie witam wieczorowo...Emi od 19:30 juz nyna
Jak ja sie ciesze, ze Was posluchalam i zaczelam ja uczyc zasypiania w lozeczku

Kupilam wczoraj w biedronie ten kwiatuszek i emilka jest nim zachwycona...wczoraj i dzis go wlaczylam...ladne obrazki podziwiala i sluchala odglosow natury ...no i w pewnej chwili zasnela
Tylko cycem karmilam Emisie przez 2,5 miesiace...musialam zaczac ja dokarmiac bo przy cycu siedziala co godzine, czasem co 45 minut...czujecie? Nie moglam nic w domu zrobic, nie mowiac o tym, ze non stop walila kupe i moj dzien obracal sie w okol wywalania cycka na wierzch i przebierania kup...no, moglam odpoczac jak zasnela
Megi, Emi pobawi sie na macie 15 minut, czasem dluzej...ale nie ma jak mama przyjdzie i porobi glupie minki
Gosiu, sliczny kombinezon...widze, ze juz gromadzisz garderobe dla Jagodki na zapas
A Krolewna fajnie wyglada zarowno z biedrona jak i rzucona na podloge 
Mala...a moze zjadlas cos ostrego?
Jesli chodzi o picie, to daje Emi albo wode, albo koperek...a ostatnio soczek z marchewki...ale zawsze rozcienczam woda...tyle, ze zarowno wode jak i koperek musze lekko slodzic glukoza...innego nie wypije...cwaniara mala

Kupilam wczoraj w biedronie ten kwiatuszek i emilka jest nim zachwycona...wczoraj i dzis go wlaczylam...ladne obrazki podziwiala i sluchala odglosow natury ...no i w pewnej chwili zasnela

Tylko cycem karmilam Emisie przez 2,5 miesiace...musialam zaczac ja dokarmiac bo przy cycu siedziala co godzine, czasem co 45 minut...czujecie? Nie moglam nic w domu zrobic, nie mowiac o tym, ze non stop walila kupe i moj dzien obracal sie w okol wywalania cycka na wierzch i przebierania kup...no, moglam odpoczac jak zasnela

Megi, Emi pobawi sie na macie 15 minut, czasem dluzej...ale nie ma jak mama przyjdzie i porobi glupie minki

Gosiu, sliczny kombinezon...widze, ze juz gromadzisz garderobe dla Jagodki na zapas

Mala...a moze zjadlas cos ostrego?
Jesli chodzi o picie, to daje Emi albo wode, albo koperek...a ostatnio soczek z marchewki...ale zawsze rozcienczam woda...tyle, ze zarowno wode jak i koperek musze lekko slodzic glukoza...innego nie wypije...cwaniara mala

Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Agusia83.
Moderatorzy: ilona