BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #288384 przez Mała
Długo nie mieliście prądu?

Mgiełka ale ja się naprawdę o jej pięty martwię.
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #288386 przez beti
Mała napisał:

Ciekawe, ale chyba też zbędny wydatek allegro.pl/itzbeen-elektroniczny-zegar-p...cka-i2075941898.html

Gosia a jednak się udało, cieszę się :lol:

Ooooo matko, to teraz nie będą dziecka przewijać jak się skupcia tylko wtedy kiedy zegarek zadzwoni :P
13 lata 3 miesiąc temu #288387 przez mgielka22
Dlatego ja jak bde robila wesele to bede dzwonic do oporu i napisze w zaproszeniu beszczelnie ze jak ktos mnie wystawi to ma oddac naleznosc jaka ja place i tyle :P
13 lata 3 miesiąc temu #288393 przez beti
Prądu nie było ok 2 h ale na wejściu, więc ok 1 h jak byliśmy już na sali, orkiestra poszła bez zasilania przez ten czas a kuchnia na agregacie, który starczył akurat na 2 h :) był już zamówionuy 2 agregat który miał zaraz przyjechać, ale wśród gości miałam kolegę, który ma znajomości w tej elektrowni, więc 1 telefon i włączyli :) :P
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #288397 przez Mała
To też mieliście niezły stres, grunt to mieć znajomości :lol: :silly:

Moje okno wychodzi na parking przy bloku i jest tu jeden starszy pan, który codziennie a nie raz dwa razy pucuje samochód(ale na sucho). Już od rana robił toaletę autu, a teraz znów. Ale to nie ma ściemy, miotełka, ściereczek to chyba ze 4, każda do czegoś innego i to taką miłość widać w jego ruchach i dokładności. Wyobraźcie sobie, że nawet o 22 potrafi to robić :lol:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #288401 przez beti
Mała, my się o tym dowiedzieliśmy jak już włączyli :P
Byliśmy tak zaabsorbowani, że nie zauważyliśmy a nawet nam się miło zrobiło, że na sali wyjątkowo nas potraktowali, bo wszędzie świece i superowy nastrój romantyczny :) :D :P

Hihi...a Olci to trzeba coś grającego pod piętki podłożyć, żeby miała frajdę :)
13 lata 3 miesiąc temu #288408 przez pati-m
Od godziny czekam na moje dziecko aż się obudzi do kąpania a on śpi w najlepsze. No i pewnie dziś na brudaska będzie spał :silly:

Ale się naczytałam Waszych weselnych przygód :) Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło. :)
13 lata 3 miesiąc temu #288415 przez mgielka22
Pati taki maluch sie nie ma czym brudzic za kazdym razem go chusteczkami wycierasz przeciez :) ja Lilki codziennie nei kapie np bo nie ma takiej potrzeby po co ma mi sie zaziebic :) co 2 dzien wystarczy jej jak bedzie starsza i bedzie sie wiecej brudzila to wtedy codziennie bedzie kapana :)
13 lata 3 miesiąc temu #288421 przez slowiczek
jestem i ja :)

Natalka śpi i aż się dziwię, bo spałyśmy rano do 11, potem spała mi w dzień ponad 2 h więc myślałam, że będzie sajgon wieczorem :)

niezłe te wasze akcje z weselami, dlatego lepiej nie wychodzić za mąż :silly: :silly: :silly:

Ewelina - a Kindze główka się cały czas poci czy jak ??? Bo Natalce się poci zawsze przy jedzeniu, aż paruje :unsure: hahaha, pogodź się z koleżanką, śmieszna akcja :woohoo:

Mała - no jakbym Natalkę widziała na filmiku :) buziak dla królewny :kiss:

Gosia - ale fajny pomysł z tymi wakacjami :)

Fanka - gratulacje :) ! ja też dziś miałam egzamin ale nie poszłam na I termin bo się nie nauczyłam :dry:

Madzia - nieźle, ja to bym chyba umarła ze strachu :huh:

Beti - znasz dobrego fryzjera na farbowanie w Warszawie ????
13 lata 3 miesiąc temu #288423 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Pati taki maluch sie nie ma czym brudzic za kazdym razem go chusteczkami wycierasz przeciez :) ja Lilki codziennie nei kapie np bo nie ma takiej potrzeby po co ma mi sie zaziebic :) co 2 dzien wystarczy jej jak bedzie starsza i bedzie sie wiecej brudzila to wtedy codziennie bedzie kapana :)

mgielka zartujesz czy mowisz poważnie???
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #288428 przez Mała
Ja jak w porze kąpania śpi to nie budzę, ale tak to kąpię codziennie. Raz, że to bardzo lubi, dwa, że taki ma rytm dnia i nie lubi go burzyć, trzy rączki i stópki potrafią tyle śmieci nazbierać, że jestem w szoku.

Słowiczku a stopy Natalkę interesują, bo Ola póki co maca się po kolanach?
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #288431 przez slowiczek
noooo ja Mała tak samo, kąpiel codziennie bo taki jest porządek dnia i wie, że po kąpieli jedzenie i spanie, zresztą ona uwielbia się pluskać :) poza tym nie wyobrażam sobie nie przemyć jej codziennie tych wszystkich jej fałdek, niewidocznej szyjki itd :side:

stopy tak, ale nie zawsze uda jej się złapać więc często zatrzymuje się na kolanach :blink:
13 lata 3 miesiąc temu #288432 przez mgielka22
Serio mowie jak cos to na sucho chusteczkami nawilzanymi wycieram raczki i stopki. U mnie w domu jest chlodno dosyc po ok 19 stopni i co 2 dzien ja wole kapac...
13 lata 3 miesiąc temu #288433 przez iwonaNAVI
Pati nie wlasnie nie zjezdza bo to material jedynie jak fika to troche tak ale to nieuniknione :)

ale wydaje mi sie ze twoj grubasek sie nie zmiesci skoro mowisz ze wyrasta z foczki to jest mniejsze tzn wezsze takze musisz sprawdzic

Mala moja Oliwcia tez tak wali pietkami i lapie sie za spodnie :)

Gosia powodzenia przy sprzedazy :)
13 lata 3 miesiąc temu #288435 przez mgielka22
zreszta zazwyczaj jestem sama i nikt mi nei ma jak pomoc a troche przy tym roboty jest...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia