- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #288463 przez pati-m
Dla dziewczynki gdyby któraś z Was chciała
allegro.pl/zestaw-zabawek-dla-malucha-pr...tis-i2077679803.html

Temat został zablokowany.
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #288468 przez magda79
Pati dasz radę i z dwójką
spokojnie jesteś przecież dobrze zorganizowana....
Słowiczku ja też byłam wystraszona, a siedziałam w domu....a jak D poszedł po mleko wieczorem to jak nigdy zamknęłam za nim drzwi na klucz
Fifik ......biedna mataaaaaaaaa
Gosia to fajne wakacje...a na długo lecicie? macie tam kogoś?
nas koleżanka namawiała na Turcję w czerwcu ale jednak nie....

Słowiczku ja też byłam wystraszona, a siedziałam w domu....a jak D poszedł po mleko wieczorem to jak nigdy zamknęłam za nim drzwi na klucz

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #288477 przez gosia2324
magda79 napisał:
Magda moj brat z zona mieszka w Angli(Jagody chrzestna), nie mysle ze na jakies 4 dni,Porobic zakupy i wracac:)
Pati dasz radę i z dwójką
spokojnie jesteś przecież dobrze zorganizowana....
Magda moj brat z zona mieszka w Angli(Jagody chrzestna), nie mysle ze na jakies 4 dni,Porobic zakupy i wracac:)
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 3 miesiąc temu #288478 przez Marta M
Ej baby...mnie zamiast ubywac stron do przeczytania to mi rosnie..
ide spac, moj M jutro rano leci i wraca w piatek takze jutro jestem z Wami cala noc..

A z nowosci..Maja nauczyla sie chlupac w kapieli...bylismy dzis we troje cali mokrzy
Kurde..i ma czerwone krostki na brzuszku..juz ponad tydzien...a jest tylko na piersi...no nic..
Idzcie spac! Jutro mi dotrzymacie towarzystwa w nocy, zbierajcie sily
A teraz na przytulanka!!!!!
ide spac, moj M jutro rano leci i wraca w piatek takze jutro jestem z Wami cala noc..

A z nowosci..Maja nauczyla sie chlupac w kapieli...bylismy dzis we troje cali mokrzy

Kurde..i ma czerwone krostki na brzuszku..juz ponad tydzien...a jest tylko na piersi...no nic..
Idzcie spac! Jutro mi dotrzymacie towarzystwa w nocy, zbierajcie sily

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #288480 przez Agusia83
Moja dzidzia spi, wiec siadlam do Was...i znow musialam poswiecic ponad pol godziny na czytanie
Ja rowniez kapie Emi codziennie....bo to taki rytulal...zreszta po 18 jest juz niezle zmeczona i chyba czeka na ta kapiel...tym bardziej, ze od kilku dni frajde sprawia jej uderzanie nozkami i raczkami o wode
No i kapie ja sama...M robil to jedynie przez 2 tygodnie po porodzie...no i gdy ostatnio bylam chora...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Beti, Fifi wymiata...naprawde energiczny z niego chlopczyk
Gosia, Jagodka jak zwykle sliczna dziewczynka...faktycznie ona ma chyba wszystkie, mozliwe ciuszki
Jesli chodzi o wlosy, to farbuje mi kolezanka i dzieki temu chodze tylko na strzyzenie do fryzjera...i z myciem place jakies 25zl
Mala, Olcia pieknie wywila nozkami..ale nie martw sie...moja robi to samo, czy na lozku, czy siedzac na lezaczku...a tam na dole jest czesc grajaca i dosc twarda...a ona ciagle wali pietkami i sie zastanawiam czy ja to nie boli?

Beti, Fifi wymiata...naprawde energiczny z niego chlopczyk

Gosia, Jagodka jak zwykle sliczna dziewczynka...faktycznie ona ma chyba wszystkie, mozliwe ciuszki

Jesli chodzi o wlosy, to farbuje mi kolezanka i dzieki temu chodze tylko na strzyzenie do fryzjera...i z myciem place jakies 25zl

Mala, Olcia pieknie wywila nozkami..ale nie martw sie...moja robi to samo, czy na lozku, czy siedzac na lezaczku...a tam na dole jest czesc grajaca i dosc twarda...a ona ciagle wali pietkami i sie zastanawiam czy ja to nie boli?
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #288482 przez mgielka22
Gosia Ty wprawe juz masz 
A Lilka mnie wyprowadzila dzis z rownowagi caly dzien spokoj przyszlo do spanaia a ta w ryk juz na nia wrzasnelam zeby sie uspokoila w koncu wzial ja dziadek i uspal bo ja juz nie mialam cierpliwosci z tych nerwow, nie wiem jak mozna wyc bez powodu ;/

A Lilka mnie wyprowadzila dzis z rownowagi caly dzien spokoj przyszlo do spanaia a ta w ryk juz na nia wrzasnelam zeby sie uspokoila w koncu wzial ja dziadek i uspal bo ja juz nie mialam cierpliwosci z tych nerwow, nie wiem jak mozna wyc bez powodu ;/
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #288485 przez iwonaNAVI
Haha Agusia dobre to
u mnie na weselu kumpel rozebral koszulke zabieral sie juz za spodnie ale pani z orkiestry go powstrzymala krzyczac "nie to nie o to tu chodzi " i uciekla od niego 
dodam ze byl to konkurs z tancem Panowie kontra Panowie
a i potem przez 5 min na filmie na 2 planie probowal ubrac mega wielka i rozciagniea podkoszulke
a na koncu to przewrocil sie na ziemie wprost na swoja dziewczyne i swja twarz:P i koniec filmu

dodam ze byl to konkurs z tancem Panowie kontra Panowie

a i potem przez 5 min na filmie na 2 planie probowal ubrac mega wielka i rozciagniea podkoszulke
a na koncu to przewrocil sie na ziemie wprost na swoja dziewczyne i swja twarz:P i koniec filmu

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #288487 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:
Babeczki czy rozgladalysci sie juz za spacerowkami? ja szukam takiej mega malej do samochodu ale rozkladanej jak macie jakies sprawdzone to prosze
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez gosia2324.
Moderatorzy: ilona